Cum să păstrați tipul dacă alfa


Aș vrea, atâta timp cât interesul iubitului tău să nu dispară.

Apoi citiți aceste sfaturi.

- Dă tipului o șansă de a fi un cuceritor, pentru că este în sângele lor. Să înțeleagă dacă vrea să fie cu tine, el un efort considerabil va costa. Inaccesibilitatea fată provoacă cel mai mare interes. Și valoarea băieții mai mult pe ceva atât de mult căutat.- Nu imediat ia dezvăluit sentimentele lor, chiar dacă simpatia ta pentru el, ești plin. Și nu se grăbesc să-l răspundă la fel pentru el „Te iubesc.“ Este cunoscut faptul că copiii vorbesc în primul rând, și apoi se simt, iar fetele din contra.

- Întotdeauna să fie curios la ceea ce este important pentru el. Sau cel puțin să știe cum să asculte.

- Dacă un tip îți dă un motiv să fie gelos, și intenționat, să încerce să ignore calm eforturile sale. Și să fie asigurată, victoria ta nu se va forța să aștepte mult timp, și din nou, din nou, foarte curând.
- Niciodată să știe că viața fără ea ar pierde sensul, și fără ea - nimeni. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, realizând acest lucru, ei pot începe să-l folosească.

- Întotdeauna a rămas un mister pentru el, să nu fie prevăzut. Într-un anumit fel, băieți e interesant. Astăzi, nu lasa nu este un pas, și mâine să fie cel mai mult la usurinta.

- Niciodată nu arată slăbiciune, le place să fie, deși patronii, și totuși mai mult respect femei puternice.

- Și, în final, doar tratează așa cum doriți, atâta timp cât vă aparține. Și acționează ca vă spune inima iubitoare. Și nu fac asta, atunci ce într-adevăr de gând să se plângă.

- Amintiți-vă - este important într-o relație, lasă-mă să-l gestioneze - lasă-l să se simtă ca un om.

Aceste mici trucuri va ajuta să păstrați tipul de lângă el.
Respect, apreciază și iubim unii pe alții!