Cum să păstrați tipul și nu te plictisești cu ea - revista de femei despre relatii si frumusete

Cum să păstrați tipul și nu te plictisești cu ea - revista de femei despre relatii si frumusete


Există mai multe moduri pe care le pot păstra interesul tipul tau preferat să-l. Un lucru efemer obține atenția și să-l facă o dată, și cu totul alta pentru a salva sentimentele lui pentru sine pentru totdeauna! Multe relații eșuează, și multe inimi au fost rupte, pentru că de la bun început de atitudinea romanului a fost frivol, și nu au fost prioritizate în mod corespunzător. Dacă nu doriți să repete aceste greșeli, apoi citiți câteva sfaturi de la onilioniya.ru. nu se deranjează tipul și de a salva dragostea și pasiunea pentru viață!Asigurați-vă că de el însuși. Acesta este cel mai important aspect al oricărei relații - credința în el însuși. Dacă nu te iubesc, nu se așteaptă ca iubitul tau va iubi și te respect. Nu contează cât ești inteligent, capricios, prostie, sau răutăcios, te iubesc și să fie fericit. Oamenii din jurul tau va răspunde în natură.

Menține corpul în formă de top. Fii sexy, uimitoare și frumos ca niciodată! Băieți place când fata lor este intotdeauna arata superb si sexy. Scuza ți-a dat naștere la gemeni, și așa a acumulat o grăsime și a dobândit laxitatea pielii, ascunde departe într-un dulap. Fiecare om vrea ca logodnica lui a fost intotdeauna sexy si atragatoare. Dacă nu doriți să deranja prietenul ei, să păstreze în formă, fie că este vorba întotdeauna atractiv și bine îngrijit!Fii energic, tineri la inima, și cu o pace interioară profundă. Chiar dacă te uiți uimitor, prietenul tău se va plictisi cu tine, dacă sunteți în mod constant kisnesh acasă, și să vorbești doar despre zdrentele interminabile, moda si alte beteala. Trebuie să țină pasul cu vremurile, să fie conștienți de faptul că el este interesat. Să știe cum să întreții conversația despre hobby-ul său - el va fi impresionat. Faceți cunoștință cu bucuria inițiativei sale pentru week-end pentru a merge acum la țară, nu pentru a evita întâlnirile cu prietenii săi.

Bucurați-vă unul pe altul. Petreceți mult timp împreună. Du-te împreună cu el în turneul său de volei lunar cu prietenii și să demonstreze toate inning abilitățile lor! Fă-o complimente si creste ego-ul său. El va place să-și petreacă timpul cu tine și se bucură de compania ta.

Spune „nu“ de rutină. Nu se încadrează într-un șanț plictisitor de viață. Nu lasa relația ta să stagneze, așa că va avea mai multe șanse de a păstra interesul în sine. Scapă de obiceiurile enervante sale, încearcă să nu facă nimic că el nu poate sta. Nu-ți fie teamă să fie diferite curiozitate, se aprinde în ea, va ajuta la menținerea tipului și relația ta este în formă bună.

„Trimmed aripile sale“ nu încercați. gelozie excesivă, suspiciune și control excesiv va speria orice tip. Lasă-l să aibă secretele sale și spațiul personal. El vrea să-și petreacă timpul cu prietenii fără tine? Să presupunem că nu se tem de ea - la urma urmei, este doar o întâlnire cu prietenii. Ai încredere în el, și va întări dragostea ta!

Nu uita despre latura intimă a relațiilor. De obicei, cuplurile sunt în armonie intimă, să înțeleagă și să aprecieze reciproc. Dacă tipul tău este satisfăcut punct de vedere fizic, el nu va avea nevoie pentru a rula la stânga, sau să vă înșele pentru a schimba sentimentele pe ce unele starleta. Intimitatea fixați lanțul de relație puternică. Amintiți-vă în pat nu este un favorit interdicții și restricții!

Cum să păstrați tipul și nu te plictisești cu ea - revista de femei despre relatii si frumusete
Cum la o parte cu tipul tau preferat sau un om