Cum sa scapi de parul de pe corp permanent, forum


Am înțeles că ciudat. De obicei, bărbierit picioarele lor acolo și alte individual, dar, în cazul meu, ani mai mult de un an și jumătate pentru a elimina parul de pe tot corpul. Pielea este mai lină și mai ușor de aplicat make-up (referindu-se la față). Are cineva a încercat opțiunile de a elimina parul permanent, cu laser, fotografie, ceai sifon. Aș fi recunoscător pentru orice feedback. Cum ar trebui să rezolve problema?
ooo mohnatka scrie la noi, ce să spun sit supradezvoltat acasă și tr prea mult par ai pe corp și lece și individuale? și, în unele este în zona de magnus **?

Laser. Dar nu e pentru totdeauna. Sunt păr „dormit“. Apoi, el va trebui în continuare să facă uneori proceduri. Dar parul va menshe- acest fapt. Mai întâi trebuie să mergi 7-9 luni în fiecare lună și apoi după cum este necesar.

Nici una dintre aceste metode. Am un cuplu de ani, încercând să scape de ei pentru totdeauna. Nimic nu ajută. Numai în axile aproape a dispărut. după cinci ani shugaring.

Începe băut contraceptiv Diane. Am un blocuri STRUCTURA testesterona hormon din cauza parului cat creste. Cei care au crescut deja Ia departe Electrology. De 5 ori la un loc, dar ex rezultat prin viață cu laser

Nici una dintre aceste metode. Am un cuplu de ani, încercând să scape de ei pentru totdeauna. Nimic nu ajută. Numai în axile aproape a dispărut. după cinci ani shugaring.


Și shugaring pentru a elimina definitiv parul. Shugaring nu distruge bec, spre deosebire de laser.

Și shugaring pentru a elimina definitiv parul. Shugaring nu distruge bec, spre deosebire de laser.


Și totuși. În doar câțiva ani, becurile au atrofiat. Și eu pot vedea rezultatul. Fac o dată la șase săptămâni sau shugarint sau ceara. deși inițial trebuia să fie făcut la fiecare trei săptămâni. Par a lăsat 20 la suta din ceea ce a fost, și nu are păr și pene de un fel. Bikini este același. Și cu laser este aruncat doar bani. Trebuie să faci o grămadă de proceduri. cu un rezultat bun al părului nu va crește după trei ani cu laser, și apoi începe din nou să crească. Am trecut deja, și prietenii mei. Chiar și cosmetologii spun că)) Laser EVER NU îndepărtați. atunci vseravno parul va incepe sa creasca. Chiar mă cert cu tine și nu doresc nimic să dovedesc. După laser și eu încă mai arde aici și au existat un iad de o durere, cicatrici rămân (Happy Feet). Doar Fotoepilarea încercat - nici un efect. Un shugarint am învățat să se insereaza mă gătesc, am nevoie de această procedură costă în general, aproape gratuit (prețul de 1 kg de zahăr) - și inserați acest zahăr 1 kg suficient pentru mine acum un an exact, chiar mai mult cu cât avem mai puțină nevoie epilării. paste și picioarele nu regret face același lucru.Vă mulțumim pentru feedback toată lumea. Pur și simplu nu am încercat niciodată metode în afară de shugaring de ceară și îndepărtarea ușoară a lamei. Ce poate fi există o contraindicație pentru fotografie și laserul? Ce rândul său, arsuri? Este dureros?


Și te uiți la fotografii de arsuri pe Internet. Me. de exemplu, amintit mai ales senzațiile de durere după o Fotoepilare arde. Pielea începe să se potrivească oochen puternic după procedura de după aproximativ o jumătate de oră. Apoi, în unele locuri pielea a fost umflat și înroșită. Pe urmele. zi m-am dus la salon pentru o confruntare. Ca urmare, mi sa spus - mazhtes unguent, spun ei că înainte de nimeni nu a fost, doar ai această reacție. Și spun ei, și așa poți să-mi spui că ar trebui să dea unguent, cum se spune - nu avem, du-te cumpăra într-o farmacie. ***** un singur cuvânt. sa întâmplat în a patra sesiune, am dat seama că nu au fost inspectate există ceva pe putere. M-am dus la farmacie și a cumpărat spray-pantenol. Acesta a vindecat o lungă perioadă de timp, mai mult de o arde convenționale de lumină. Și a fost bolnav pentru o lungă perioadă de timp. Apoi, pielea este întunecată, sau mai degrabă a devenit ușor maro și ponosit. De atunci, nici un laser și nici foto-epilarea.

Și totuși. În doar câțiva ani, becurile au atrofiat. Și eu pot vedea rezultatul. Fac o dată la șase săptămâni sau shugarint sau ceara. deși inițial trebuia să fie făcut la fiecare trei săptămâni. Par a lăsat 20 la suta din ceea ce a fost, și nu are păr și pene de un fel. Bikini este același. Și cu laser este aruncat doar bani. Trebuie să faci o grămadă de proceduri. cu un rezultat bun al părului nu va crește după trei ani cu laser, și apoi începe din nou să crească. Am trecut deja, și prietenii mei. Chiar și cosmetologii spun că)) Laser EVER NU îndepărtați. atunci vseravno parul va incepe sa creasca. Chiar mă cert cu tine și nu doresc nimic să dovedesc. După laser și eu încă mai arde aici și au existat un iad de o durere, cicatrici rămân (Happy Feet). Doar Fotoepilarea încercat - nici un efect. Un shugarint am învățat să se insereaza mă gătesc, am nevoie de această procedură costă în general, aproape gratuit (prețul de 1 kg de zahăr) - și inserați acest zahăr 1 kg suficient pentru mine acum un an exact, chiar mai mult cu cât avem mai puțină nevoie epilării. paste și picioarele nu regret face același lucru.
Și cum gătesc paste, nu spune.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]