Cum să se despartă de un tip care te iubește - Psiholog

Cum să se despartă de un tip care te iubește - Psiholog

În cuvintele unui filosof necunoscut, „Când iubirea vine este greu să se ascundă, dar atunci când ea merge - chiar mai dificil de ascuns.“ Hide este dificil, dar, de asemenea, să-l recunosc?Se întâmplă ca sentimentele de tip a murit departe, dar cum să spun, dacă iubești cu adevărat? Răspunsurile la aceste întrebări și va servi ca tema acestui articol!

Probabil cea mai proastă opțiune și, din păcate, cele mai frecvente - pentru a evita prietenul ei, citând cuvintele „el va ghici totul“ sau cel mai mult pentru a alege o ceartă, ca să-l spun despre ce credea ea.

Este foarte greșit, dar lucru este că, în conformitate cu filmul „The Secret“, descoperirile științifice ale fizicii cuantice sau doar o experiență îndelungată de viață - toate pe care le dau lumii, și se întoarce înapoi la noi.

  Regulile de bază ale rupere cu un tip care te iubește:

În filme, sau experiența personală a vieții, ați auzit de multe ori fraza clasic, explicând despărțire „Hai să fim prieteni.“

Prietenia în loc de dragoste pare incredibil de dureros sau umilitoare. Dă tipul o „mutare“, lăsați-l va lua timp, să vindece trauma, iar apoi el va oferi prietenie.

Dacă știi ce se simte ca pentru totdeauna lasă o persoană pe care te iubesc. atunci sunteți de acord că prietenia nu este în valoare de ofertă.

Cum să scapi de tip frumos?

Dacă doriți să lăsați o femeie frumoasă, rândul său, etapa de separare într-o operă de artă teatrală specială, se procedează după cum urmează.

Încearcă să îi spui cu blândețe tipul cu privire la decizia sa. Selectați cuvintele cele mai necesare, fără ao atinge, și, în orice caz, nu regret.

Alegeți cuvinte individuale potrivite pentru calitățile interioare ale omului. Lăudați-l, spune-i că este bine făcut și este pe drumul cel bun, deoarece pentru bărbați este foarte importantă.

Arătați că după destrămarea este pentru tine o persoană valoroasă. Gândiți-vă la cele mai fericite momente din zilele de relația ta și să dea mulțumiri, sincer și din partea de jos a inimii mele! Nu în nici un fel nu încercați să mint, pentru că în acest caz, se va vedea în mod clar.

Desigur, într-un moment delicat de despărțire, este dificil să se facă în așa fel încât să nu jignesc pe tip. Dar, totuși, merită să ne amintim că veți găsi puterea de a atenua lovitura pentru un tip care poate pentru tine, și a fost cândva drumurile. Amintiți-vă - în ciuda remușcărilor, nici o vină sau un sentiment de datorie, în fața dumneavoastră de așteptare pentru o relatie fericita!

 • Dă-i un apel sau trimite SMS-uri. Spune-i despre o întâlnire importantă, avertizează om pe o conversație serioasă.
 • Au timp pentru a ajunge la locul de desfășurare 10 minute mai devreme că ar juca în capul meu viitorul tău discurs.
 • Când tipul a venit, „nu trage de cauciuc“, spune discursul începând cu cuvintele „M-am gândit,“ sau „Decizia a fost foarte dificil pentru mine, dar ...“.
 • Spune-i ceea ce a dus „Vă mulțumesc“ pentru tot timpul pe care le-ați trecut împreună. Încearcă să-l spun totul, fără a promite zâmbete și gesturi flirteze.


 • Poate că tocmai a spus, „bun“ și a zâmbit? În acest caz, ați făcut o greșeală, ar putea cochetărie zâmbind poate fi o persoană veselă, dar tipul a luat ca o glumă. Doar întoarce-te și pleacă repede, iar el se va reflecta în mod serios asupra a ceea ce sa întâmplat.

  Nu știu ce să fac ((Prietenul meu mă iubește, a spus el, nu pot să spun că mă simt pentru el aceeași dragoste ca și a făcut pentru mine, dar nu neagă faptul că există deja un obicei, și am să-l trage)) la începutul relației noastre, el nu se comporta foarte frumos, dar treptat am început să aluzie la el, și a început să repare. Se pare că totul este în regulă, sunt eu, mă iubești, face zâmbet și niciodată nu mi-a dat ofensă)))) Dar există o problemă uriașă ... Mama mă face să-l părăsească. Este „nu împotriva ei“ - spune ea, dar ea nu-i place modul în care am început să se schimbe cu ea ... ea a spus că nu ar trebui să-mi distrugă viața din cauza asta ...
  Cum de a intra. Nu știu, sfătui, te rog.

  Știu ce vrei să spui. Am avut exact aceeași situație. Ne-am întâlnit cu el timp de 3 ani, el a fost foarte mândru de mine, spunând că el mi-a dorit copiilor, în prima jumătate a anului, totul a fost perfect, atunci nu erau tărgi mici, pe partea lui, într-un an este pe deplin a început să monitorizeze fiecare mișcare, tipa la mine pentru orice lucruri mici am spus că nu am vrut să se întâlnească cu el din cauza acestui fapt, el a devenit frică și a început să se schimbe. După un timp lucrurile au început să se întoarcă treptat. Când am început să trăim împreună, a țipat la mine mai mult și mai mult, și o dată chiar a lovit, mi-am amintit cuvintele mamei sale. că oamenii nu se schimbă, și dacă se schimbă, atunci nu pentru mult timp. Apoi m-am rupt în jos și a plecat de la el. La început a fost frică, „Ce se întâmplă dacă acest lucru a fost destinul meu“, și l-am ratat, dar apoi mi-am dat seama că viața merge mai departe. Acum mă întâlnesc cu un tip. în care a fost în dragoste încă din copilărie, sa dovedit că eu, de asemenea, îi place mă nebun, dar el nu a vrut să interfereze cu relația mea. Acum sunt fericit. În locul tău, aș fi ascultat pe mama mea, la urma urmei, cât de mult timp mi-am pierdut viața mea, am fericirea au existat o strânsă.