Cum să se intarca musca unghiile lui, cum să scape de obiceiurile proaste

Roman nu a vrut să învețe cum folosind hipnoza poate accelera splina si risipi temerile. El nu-i păsa că intră într-o stare hipnotica poate fi în cursul normal al comunicării și că, datorită oamenilor hipnoza poate tolera fara probleme interventii chirurgicale majore, fără anestezie. Încă nu a fost interesat, nu. Unicul scop al vizita de formare hipnoza - centrul atentiei - a fost o modalitate de a opri rosul unghiilor.Am observat că cuticulele lui au fost acoperite în mod aleatoriu cu crestături, care le-a dat un fel de rulare, care este corcitură zachuhannoy într-un oraș în care nimeni nu se oprește niciodată. margine ondulatorie vizibil pielea de unghii neînchis pe un deget nu avea piese de unghii. Nu este surprinzator, el ieri s-ar opri musca unghiile sale.

În timpul primei pauză, a oftat. „Îi urăsc - Roman a recunoscut.“ -. Nu numai aspectul lor, dar, de asemenea, sentimentul de „Am mers în weekend Curs Până duminică seara, Roman a oprit complet musca unghiile, dar cum ..?

După un moment, am spune mai multe despre roman. Dacă doriți să opriți musca unghiile, urmați aceste sfaturi și în curând nu naraduetes noi, unghii sanatoase, puternice și atractive în loc de cuticula vechi deteriorate la care va trebui să se obișnuiască.

Te mușcă unghiile lui incontrolabil. Durerea teribilă și conștientizarea cât de rău mâinile sale uite, aveți posibilitatea de ieșire de la sine, dar este că tot ce se poate face. Pentru a începe, pentru a afla, astfel încât să vă mănâncă unghiile. Aceasta plictiseala, stres, oboseala, furie, singurătate, foame? Când veți înțelege ce declanșează aceste cazuri „auto-culpabilizare“ (așa cum l-au numit melodramatic Roman), atunci va fi capabil în mod conștient să le pregătească și să facă altceva în loc de roaderea unghiilor.

De exemplu, un singur om a spus că a musca mereu unghiile dupa masa de seara. A început un nou obicei - Purtați mănuși de spălat vase și spălarea vaselor după cină. Până când a terminat, pofta de a mesteca unghiile a trecut deja, iar el a rămas feluri de mâncare curate (și unghii frumoase, fără nici o interferență).


Salvarea un cui (pentru o dată)

unghiile pot fi similare în aparență, care este amenințată cu dispariția. unghiile romane semăna deja pe cale de disparitie, dar o creștere constantă este posibilă, chiar dacă toată viața și au făcut ce au fost distruse. Ca orice obicei, unghiilor-muscand trebuie să fie depășite printr-un pic (mm nu poate fi cea mai buna fraza, dar știi ce vreau să spun, că este, „bucată cu bucată“).

Selectați un cui care pentru intreaga zi pentru a primi protecție din dinți. Orice se întâmplă, nu roade cuiul (ceilalți, așa să fie, poate). Selectați un cui, care a distrus deja, deteriorat și roadere ca un castel ruinat. Numai în acest caz, acesta va începe să se ridice din ruine. Dă-o săptămână pentru a unghiilor imbunatatirea starii de sanatate, apoi du-te la altul (în plus față de primul, și nu în loc de). Acum aveți două zone, „protejate de dinți“, în timp ce alte unghiile pot mesteca. O săptămână mai târziu, selectați al treilea cui, să se alăture primul „program de reducere a“ doua trecere. Astfel, nu mai puteți face apel pentru a salva, nu pentru a distruge.
Mestecate unghiile un minut să se relaxeze

Fanii roaderea unghiilor gnaw adesea părți ale corpului său, dar, de fapt, ei doresc doar să se relaxeze .... Toți avem nevoie să se relaxeze și nu numai în timpul somnului pe timp de noapte. Găsiți 20 de minute în timpul zilei (după masa de prânz, în dimineața devreme sau după-amiaza), unde puteți sta jos, închideți ochii, să ia câteva respirații adânci și să se relaxeze. Da- gândurile tale. Ca un câine în lesă, acestea pot fi deviate departe de curs, dar, de asemenea, puteți trimite-le. Dacă puteți asculta audio, cu atât mai bine de relaxare, deoarece găsirea unei metode cu adevărat eficiente de a face față stresului, scăpați vechile căi, ineficiente (cum ar fi rosul unghiilor).


Învață să iubești unghiile

Oamenii care au ros unghiile, dar cele mai multe nu (să le spunem „ex-rozătoare“) spune-ne cât de minunat a fost în cele din urmă capabil să fie mândri de unghiile lor și să nu vă faceți griji cu privire la ce impresie le fac pe alții. Fa un efort: taie unghiile, le da forma, în cele din urmă, nu manichiuri și utilizarea de lac protector. Figurat vorbind, atunci când configurați casa, tu deja nu doresc să gunoi în ea.


Utilizați puterea minții, în scopul de a apăsa problema pentru unghii

M-am specializat in hipnoza. Am fost convins, este foarte eficient pentru a combate obiceiul de a musca unghiile sale. Am nevoie de un exemplu luminos duminica - un om care a trebuit să scape de un obicei prost. Hmmm, cel care a abordat pentru acest rol? Nicio întrebare. Roman sa așezat în fața mea, ca un iubitor de arzătoare, care caută să lege rapid nodul.

„Aici sunt unghiile mele“, - a spus el, cu toate că noi toți știam că era unghiile lui. El musca în mod repetat, în timpul formării ei și, în plus, a spus tuturor despre asta. Am folosit o tehnica simpla de „indicii“ (în cazul în care poate ajuta la Wade prin obiceiuri proaste). Am întrebat despre obiceiul roman de a mușca unghiile sale. Cum face el? Care sunt pașii care duc la? În primul rând, el a arătat nici un interes, dar am insistat.

- De unde știi că o să mestece unghiile?

- Ei bine, doar mâinile ajung la gură.

Ei bine, primul pas - mâinile sunt trase la gură.

- De multe ori, mă simt o ușoară emoție și începe să-i muște. Dar apoi am copleșească-te și ia-ți mâinile departe de gura. Și apoi am fie distras și se va opri musca unghiile, sau păstrați-le să mestece până când nu a mai rămas nimic de rontait.

- Ce se întâmplă cu otkusannym cui in gura? - l-am întrebat. În apariția lui el fulgeră o umbră de dezgust.

- De obicei, am avut mai mult să se crape în afară - a spus el.

Acum am aflat, care sunt etapele. L-am rugat să închidă ochii și să se simtă fiecare dintre ele, alternativ deschizând și închizând ochii. Apoi am început să schimb etapele. De exemplu, l-am rugat să simt cum mâinile sunt trase la gură, și apoi trece la pasul final - razgryzaniya otkusannogo unghii - apoi la pasul te imperative și așa mai departe. Am adăugat și alte măsuri ca fiind destrămat schema.

Sub hipnoza, Roman a văzut degetele prin intermediul a 6 luni după ce a încetat să le mușca.

Am reușit să provoace un sentiment de ședere relaxat pe barca (într-un moment când romanul nu musca unghiile). Până la sfârșitul dependenței de demonstrație a fost atât de dezorientat și atins în sus, ea a dispărut pur și simplu. Șase luni mai târziu, Roman a venit la mai multe cursuri avansate. unghiile arata perfect. În acest moment Roman a vrut cu adevărat să studieze hipnoza.