Cum să te vezi de la care se încadrează, fără de care nu există nici un aspect decolare adevăr în fața

Sunteți aici: Blog „Din viață“ Eficiență Cum să te vezi din exterior? Fall, fără de care nu există nici o decolare: uite adevărul în față

Cum să te vezi de la care se încadrează, fără de care nu există nici un aspect decolare adevăr în fața

Cum mă văd din exterior? Fall, fără de care nu există nici o decolare: uite adevărul în față

Trădarea ... se ciocnesc cu ei față în față - sentimentul nu este plăcut. Mai ales dacă trăda prietenii. În acest articol vă voi arăta cum sa întâmplat cu mine. Și am dat seama că nu a existat nici o tradare acolo. Este mândria noastră rănit și așteptările ridicate ale oamenilor.Dar, pentru a ajunge la această concluzie, a trebuit să supraviețuiască toamna. Fall, fără de care nu există nici o decolare ...

Când aruncat pe toate fronturile

„Doamne, din nou! Din nou, am urcat pe aceeași greblă! El a permis să se apropie de cel care mă va arunca. Arunca în cea mai bună tradiție a escrocherii notorii din timpul nostru ... .Atunci am opri crearea de această situație? "

Am stat lângă piscina de la vila, pe care am fost dat la momentul de ședere pe insulă. Și experimenta profunzimea plin de sentimente negative față de prietenul său, care nu vor reuși încă o dată pentru a satisface o foarte importantă, angajamentul său.

Kidok a fost bine, dar șutul dintr-o multitudine de straturi de viață și de prietenie. Pe de o parte - este doar bani! Dar, pe de altă parte, ultima dată când a fost dedicat acestei persoane, promovarea și dezvoltarea acesteia. Procesul de a câștiga bani a fost înghețat pentru că am câștigat împreună.

Acest lucru nu poate fi iertat ...

Am fost rupt. Nici măcar nu știu cum să zboare cu această insulă nefericită, care a avut oameni bătrâni bolnavi din întreaga lume. Am fost rupt în toate privințele. Nu a fost nici bani pentru a decola, nu a fost clar ce oferă viața în viitorul apropiat.

Cel mai important lucru a fost distrus lumea mea. O mișcare ciudată de sub mine a fost bătut de fundație. Fundamentul a ceea ce fac pentru ultimele șase luni: fundamentul prieteniei și încrederii. „Este imposibil să ierte! Poate cojirea fața lui într-un fel de a reabilita aceste sentimente care ma copleșit acum „-! M-am gândit, strîngînd pumnii.Cum să-l omoare durerea?

Slavă Domnului, piscina! Fără ezitare, corpul a început să călcâi și încet, în mișcare lentă, fără a îndoi, a căzut în piscină. Spray zburat în toate direcțiile, iar pentru un motiv sau altul l-am văzut pe toate, dar a căzut cu fața mai întâi în apă. Iar corpul a trecut durerea de nesuportat. Explozia de emoții a apărut cu un bang pe apă, și deja sub apă, am strigat cu toată puterea lui!

Exact în acel moment sa întâmplat ceva ... ceva sentiment negativ că am fost umplut și înecată peste tot, începe să piardă teren.

Cum? Cine? De ce! Vreau să-l urăsc. Vreau să simt furie!

Aceste gânduri au fost difuzate în capul meu, încercând să fie fixat mai puternic. Dar fizica a facut treaba. Blow emoții presate, și ceva în capul meu a stat de prietenul meu.

Dar ce se întâmplă dacă nu totul este atât de simplu? Și dacă el a avut de ales?

Și cel mai exact opusul: ce se întâmplă dacă am creat această situație? Așa cum am condus până la asta? De ce l-am pus într-o astfel de alegere dificilă și a făcut să răspundă pentru familia lui?

Pana acum am crezut că trădarea, eșecul de a livra pe promisiunile noastre, kidalovo și minciuni - cele mai rele calități umane. Calități care distrug totul. Omul însuși, oamenii din jurul, relație, prietenie, dragoste. Dar ceva din interiorul meu lucea ca o lumină tulburătoare: „Ai greșit!“

Aceste gânduri nu am observat că tot timpul a fost sub apă, iar corpul, în cele din urmă, pentru primele două săptămâni, complet relaxat. Am scufundat încet la partea de jos, toate celulele corpului senzație de apă rece.

E timpul! Pop-up! te îneci acum, am început să semnal creier ... Deși am îngheța la fundul piscinei și rămâne în această stare frumoasă, netedă, fericit pentru totdeauna. Am înțeles în mod clar că, odată vynyrnu, va trebui să se despartă de aceste sentiment ușor și să se întoarcă la rezolvarea unei probleme foarte complexe.

luptele interne

„Ce a fost asta?“. Am stat în soare, picăturile de apă se evaporă încet din corpul meu. Minte cu furie spre deosebire de iluminare, care a intrat sub apă, „Las-o baltă! Aceasta este o prostie, tu ești în nici un fel de vină. Aceștia sunt oamenii! Oamenii - ticăloșii, prin definiție! Toată lumea vrea să arunce. "

Dar aceste gânduri ratat în mod constant. Ceva sa schimbat. Ea sa schimbat în mine. Nu am putut gândi, la fel ca înainte.

Înainte de aceasta toamna am fost atât de orbit de mânia lui dreaptă, sentimentul de negativitate ma copleseste acum. Dar schimba vectorul. Acesta a fost regizat de mine, „Baaa ... Da, este, m-am trădat. Și livrat. Am incadrat om. "

Într-adevăr, toată această situație a fost creată în întregime cu mâinile mele.

Cine are dreptate și cine este greșit?

Tot timpul prietenia și cooperarea noastră, nu am vrut să deschidă ochii și să vedem ce este evident. Am cerut prietenului său să promită că, evident, nu se poate întâlni. Și după aceea, am încărcați-l trebuie să plătească facturile, pe care el nu poate plăti.

Deci, cine este GAD real! M-am! Cum doare să accepte ...

Aceasta va dura foarte mult timp înainte de a-am dat seama acest lucru la un nivel profund și eu pot lua.

Dar a sunat primul sunet! Înseamnă că am șansa de a schimba! Cresc! Și nu expun oamenii.

Să recunoaștem

Această poveste fictivă, aș dori să transmit să te și tu, prietenii mei dragi, o idee simplă. Sunt calitati pe care nu le digeră în altele. Nu tolera trădarea. Dar aceste calități - o reflectare a noi înșine!

Ce părere ai despre asta?