Cum să vă rog, un om geamăn, viva doamnă

Cum să vă rog, un om geamăn, viva doamnă

Gemeni - o personalitate unica. El uită femeile atunci când acestea sunt ascunse „în jurul valorii de colț“, deși înainte ca ochiul ar putea promite nimic. Twin resurse, prietenos, unic, are un ascuțit spirit, originalitate și spirit desigur. El își poate permite să fie târziu pentru o întâlnire pentru că ceva interesant, în opinia sa. Și nu caută motivele acestui act și pentru a înțelege, trebuie luate pentru ceea ce este.gemeni Bărbații sunt întotdeauna caracterizate ca o personalitate strălucitoare, și chiar și pe o stare de spirit sumbru, nu va fi capabil să ghicească. Ii place sa chat-ul, dar un prieten adevărat nu va începe, deoarece preferă legături de prietenie și aceeași relație. Într-o societate cu oameni se simte mare, și niciodată nu fi lipsit de ea, din moment ce omul tău „începe să se înece." Rareori indicii de deschidere văzut, și de aceea este greu de înțeles cum un om ca geamăn. Dar dacă într-adevăr el va deveni atașat de tine, nu da drumul niciodată, și vă va lăsa în sufletul lui.

Dacă v-ați decis pe o relație cu un geamăn, apoi gata de a trăi cu un adolescent, care în mod constant glume, el spune știri, cântă cântece, el este un bun vorbitor, iar în compania sa va uita de problemele mărunte.Gemenii sunt revizuirea în mod constant interesele și obiectivele lor, și cercul

Cum să vă rog, un om geamăn, viva doamnă
comunicarea unor astfel de oameni se schimbă la fel de des. Îndepărtând prietenii trecut, vechile legături, locuri memorabile și amintirile pe care niciodată nu va regreta, și nu va aștepta pentru el manifestări de sentimentalism. Pentru a deveni un companion geamăn pentru viață, ar trebui să fie interesant ca persoană, să aibă o lume interioară bogată și este ușor de la o parte cu trecutul, pentru că omul tău nu acceptă noua sa viață.

Oamenii din acest semn caracter băiețesc, cu o mică parte din romantism. Ei tind să aibă iluzii cu privire la viata care nu poate deveni o realitate. Dar nu vă faceți griji, pentru că alegerea unui partener, el nu se va grăbi în jurul valorii, cu toate că o pasiune pronunțată în relațiile și sexul nu este specific pentru el. Potrivit prezent îi place doar să se distreze, socializează și, fiind în lumina reflectoarelor, devine reală plăcere și bucurie de viață. Gemeni aceeași nestatornic și bani. Caracterul său variază de la generozitate incredibilă la avariție, și nu știi niciodată, astăzi se aplică bani.

Întâlnire cu gemeni, și având în vedere viața viitoare cu acest om trebuie să trăiască cu imprevizibilitate. Lăsând pentru o clipă pe stradă sau un vecin, el ar putea dispărea pentru câteva zile, pentru că „acolo“ a fost distractiv, interesant și distractiv. Și dacă începeți să dai ceva, aranja dezmembrare sau scandal, romantismul se va termina imediat.

În scopul de a câștiga și păstra nevoia gemene de a fi la fel de frivol, ține pasul cu gândurile sale și să devină un partener egal cu omul.