Cum să vă rugăm să gemene băiat - femeie on-line

Cum să vă rugăm să gemene băiat - femeie on-line

Gemenii au împărțit și natura contradictorie. Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor, uneori, calm, inteligent, activ și fermecător, în timp ce în alte cazuri - pesimistii amorf. Gemeni apreciază independența și libertatea personală mai presus de toate, acestea sunt greu pentru a deveni atașat de nimeni. În ciuda aspectului ușor, ei întotdeauna tendința de a merge mai departe și pentru a atinge obiectivul.


Dacă doriți să vă rog, un om Gemeni. Fii pregătit pentru faptul că gândurile, sentimentele și dorințele va fi schimbătoare. Având grijă de tine, el într-o zi vă pot da flori și cadouri pentru a oferi pentru a merge la teatru sau cinema. Într-o altă zi, el ar putea avea o stare proasta, el poate fi furios și insidios. Acesta vă va face comentarii pe care el nu-i place coafura ta sau cartea pe care o citiți. A doua zi, el poate fi tăcut și posomorit, toate întrebările despre motivul pentru tăcerea lui, nu primiți un răspuns clar.

7) Gemenii uneori capricios și rebel ca copii, de multe ori acest toane devine în calea oricărei relații semnificative în viața lor. Acest lucru trebuie să le cunoască și să ierte aceste defecte mici.

8) Pentru a vă rugăm gemenii, nu spun că ei sunt lipsiți de scrupule, ei suferă de ea.

9) Gemenii sunt foarte curios, ei interesați, Intrigue, de a se lega în continuare la Gemeni.

10) Gemeni este considerat cel mai frivol dintre toate semnele zodiacale, dar, în ciuda acestui fapt, în cazul în care Gemenii au un scop, el a fost fericit pentru a efectua un loc de muncă mare și de a depăși dezavantajul său.

Desigur, acest lucru nu se aplică la o schimbare în aparență, este, în orice caz, trebuie să fie dincolo de reproș. Este vorba despre ceea ce trebuie să prezinte în mod activ lumea lor interioară.

Rețineți că omul Gemeni este dificil de a surprinde, dar foarte necesar. Doar spirit și succesul erudiția nu este atins, dar cunoștințele, mai ales în hobby-uri bărbați, poate lucra.

Vă rugăm să rețineți, de om Gemeni surpriză este foarte dificil, dar este posibil. aspect perfect, inteligență și erudiție, nu va fi suficient, ai nevoie de altceva. De exemplu, cunoașterea unei hobby-uri pur de sex masculin ar putea lucra.

Barbat Gemeni va fi plăcut surprins de faptul că o astfel de companie destul înțelege jocuri pentru bărbați. Sarcina ta - de a deveni un mister pentru el, care Gemenii vor incerca sa rezolve orice cost.

Niciodată nu a dezvăluit până la sfârșit, să păstreze întotdeauna intriga. Acest comportament este garantat de a lucra și este interesat de tine.

Receptii pentru bărbați seducătoare Gemeni

barbatii Gemeni sunt partenerul ideal de acele femei care sunt în căutarea de interese comune căsătorie și unitate spirituală. Niciodată nu încercați să obțineți ceva de la bărbații Gemeni, care amenință divorțul, sau pune condiții tot el provoca o reacție neașteptată. Nu uita că semnul său - aer. El va dispărea pur și simplu, și încetează să mai existe pentru tine. Natura duală a bărbaților Gemeni nu înseamnă că trebuie să aibă atât o soție și o amantă. Doar soția dolzhnabyt aproape de el spiritual și sexual.


Cum să vă rog, un om scorpion.

Acest tip de bărbați este destul de selectiv, eyeing cu atenție oamenii pentru tot. Scorpions sunt foarte mândru de puzzle-uri, așa cum ei înșiși sunt taine mari. Pentru a vă rugăm să scorpion, trebuie să aibă un aspect atractiv, sexualitatea naturala, sa fie relaxat, atât în ​​viață și în pat.

Barbatii nu le place scorpioni teribil de prost și va da prioritate fetelor seriozitatea cu care poti paria pe orice subiect. Dar, în același timp Scorpionii - individul nu este simplu, și joacă un rol nu învață de la ei.

Principala unitate de sex scorpion - curiozitate, și scorpioni doresc și nu pierdeți ocazia de a explora această zonă, în toate manifestările sale. În pat cu scorpion nu poate fi plictisit, pentru că pentru sex scorpion - este un mod de a înțelege lumea, astfel încât în ​​limita scorpion pat bine, nu. În caz contrar, este trădare, în care femeia este de a se da vina. După ce a fost refuzată, sau „nu“, scorpion va căuta cu siguranță - în cazul în care este posibil. Prin urmare, cu un astfel de partener nu este ușor în pat.

Cum să vă rog, un om Sagetator.

Sagetatorii iubesc ochii, aspectul, mai ales în prima ședință este de mare importanță. Cele mai valoroase calități pentru arcași este sinceritatea și directețe, dar cu moderatie. Modestia - este calea spre inima unui om, mai ales Archer. Arcașii nu le place stereotipuri și scene de dragoste atât confesiuni fierbinți de dragoste nu este în valoare de așteptare. Sagetatorul exprimă acțiunile sale emoții.


Cum de a câștiga un Gemeni Capricorn


femeia Capricorn este, de obicei, dincolo de anii
Mudra. Pentru ea, răspunsul la întrebarea cum
farmecul omului Gemeni este evidentă.
Ar trebui să-i dea ceea ce el aștepta, și să aleagă
cucerit. Reprezentanții marchează o complet
nu place. Ei păreau să joace rolul altcuiva.
Este aceste diferențe și să atragă atenția
unul la altul.


Cum de a seduce un Gemeni Capricorn?
Suficient cât să-l surprinzi cu ceva nou.
Curiozitatea Gemeni poate provoca
înțelepciunea și caracterul practic al Capricornului. acestea
de calitate va dori să exploreze mai în detaliu.
Comunicarea va permite pe teme abstracte
aduce într-o relație emoțională
componentă. Cu Capricorn interesant.
Acest lucru este exact ceea ce ai nevoie de gemeni.


Dezvoltarea în continuare a relației de cuplu
Acesta poate fi problematică. Dacă doriți
păstrați inconstanta Gemeni, nu
ar trebui să coborâ la reproșurile. în special
se referă la menționarea sentimentelor și
dualitatea naturii masculine. geamăn
Acesta poate fi extrem de imatur emoțional.
Dar, de îndată ce indică un Capricorn înțelept
dezavantaj, semnul său aerian
uporhnet caută mai puțin cicălitoare
prietena.


Varsator Cum de a câștiga un Gemeni


Varsatorul femeie nu este de obicei
Mă gândesc cum să vă rog
tip Gemeni. Se pare doar un
l într-o parte, a auzit același lucru
muzica. Convinsă că nimeni
nu a înțeles niciodată, ea găsește dintr-o dată
omul capabil să vorbească la fel
cu limba ei. Gemenii îl prezintă pe cei
el nu cred ca toate extravagante
altele. Vărsător răspunde în natură.
Ea tratează nu e ca ceilalți.
De exemplu, nu ia în considerare reprezentantul
semneze vant puternic, de încredere, iresponsabil.

Pentru a crea fericire în căsătorie, femeia - Gemeni, pentru a evita rutina si monotonia, pentru că o face nefericit. În cazul în care îndeplinesc sufletul tau pereche, acesta poate fi, de asemenea, un companion credincios, prietenul înțelegere și inspirație pentru favoritul lor. Odată cu eliminarea simțul gustului, casa unei femei - Gemeni este plină de frumusețe, eleganță și confort. Cu toate acestea, ea preferă să călătorească și de divertisment probleme de zi cu zi, astfel încât este capabil de a ignora mizerie în casă. Ferma pentru fete - gemene pe primul loc, deși, dacă se dorește aceasta se descurcă cu toate responsabilitățile și știe cum să gătească gustoase și delicioase pentru familia ta.