Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10
Pentru Windows 10 - cea mai recentă versiune a sistemului de operare de la Microsoft. Și, se pare, că este amânată pentru o lungă perioadă de timp pe calculatoare: unii spun chiar că toate actualizările viitoare vor fi doar ea. Cu cât este mai urgentă devine activarea Windows 10. Să fim sinceri, nu toate sunt moduri legitime pentru acest tip de cumpărături într-un magazin, atunci când spațiile deschise de rețea au activator pentru Windows 10.Mai jos voi discuta diferitele metode de activare. Și, de asemenea, despre ce să fac dacă nu activați Windows 10.

1. De ce activează Windows 10

Și de ce deranjez pentru a lua capul în sine este o activare? Versiunile mai vechi într-un fel lucrat fără ea. Într-adevăr, în „top zece“ a unui astfel de mod este, de asemenea, furnizate. Dar să vedem ce se întâmplă dacă nu activați Windows 10 și să încerce să lucreze la.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Ce se va întâmpla dacă nu activați Windows 10

modificări cosmetice ușoare, cum ar fi dropping fundal de desktop și în mod constant profilează o notificare pentru a activa poate fi numit flori. Lipsa de sprijin oficial este, de asemenea, puțin probabil să confunde foarte mult. Dar incapacitatea de a configura corect personalizarea face deja mutat în scaunul său. Dar cea mai neplăcută - este constantă, de repornire automată după câteva ore. Și cine știe ce altceva va veni cu ingineri Microsoft în actualizări viitoare. Deci, întrebarea este mai bine abordată cu activare cât mai curând posibil.

2. Cum se activează Windows 10?

Pentru a activa sistemul de operare implică utilizarea unei licențe digitale sau tasta de 25 cifre.

Licență digitală vă permite să activați Windows, fără nici o cheie de intrare. Această metodă este relevantă în cazul în care upgrade de la o licență gratuită de „șapte“ sau „opt“, cu achiziționarea de „zeci“ în Magazinul Windows, precum și pentru a testa participanții Insider Preview. În acest caz, sistemul este activat automat după conectarea la Internet și datele de pe serverele Microsoft.

Dacă ați cumpărat o cheie pentru Windows 10. în timpul instalării, această cheie trebuie să fie introduse sistem la cerere. Activarea are loc automat după conectarea la World Wide Web. În mod similar, autentificarea se face cu o instalare curată.

 • Apăsați Win + R. slui introduceți 4 și apăsați Enter.
 • Va apărea o fereastră cu o selecție de țări, starea proprie și faceți clic pe Următorul.
 • Rămâne de a apela un număr care arată sistemul, și în mod clar urmați instrucțiunile din căsuța poștală vocală. Mai bine doar pentru a obține gata pentru a înregistra ceea ce s-ar fi vorbit.
 • Apoi introduceți rezultat pentru Windows 10 codul de activare și faceți clic pe Activare Windows.

După cum puteți vedea, nimic complicat.

2.2. Cum de a cumpăra o cheie pentru Windows 10

Dacă aveți nevoie de o cheie de produs pentru Windows 10 cheie de licență de la versiuni mai vechi ale sistemului de operare cum ar fi XP nu funcționează. Vei avea nevoie de ea la data de cod de 25 de caractere. Iată există modalități de a obține: cu sistem de operare în cutie (dacă vă decideți să mergeți la magazin pentru unitatea), împreună cu o copie digitală a sistemului de operare (la fel, dar în magazinul oficial online, cum ar fi site-ul Web Microsoft), sau ca parte a unei licențe corporative, sau abonament MSDN.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

2.3. Cum se activează Windows 10, fără o cheie

Și acum vă voi spune cum să activați windose 10 în cazul în care nu cheia - care este, bun stil vechi pirat. Rețineți că, în temeiul acordului de licență pentru a face acest lucru nu ar trebui, și din punct de vedere prea. Deci, continuați pe propriul risc.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru modul în care se activează Windows 10, fără cheie și fără a cumpăra o licență pentru hard câștigat bani, veți avea nevoie de un activator. rețeaua lor o mulțime, dar alegeți cu atenție. Faptul că escrocii au adaptat pentru a le ascunde sub virusurile cele mai reale. Când încercați să utilizați acest „activator“ vă infecta doar sistemul dvs., puteți pierde date, iar în cel mai rău caz intra în pripă card bancar de date și pierde toate economiile cu ea.

3. Programe pentru activarea Windows 10

3.1. KMS Activator pentru Windows 10

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Odată cu activarea Windows 10 KMSAuto Net. cel mai convenabil, în opinia mea, versiunea software-ului fără efort se descurcă. Rețineți că, pentru funcționarea normală, se poate cere .NET Framework (pe mai multe calculatoare este deja acolo).Va lista caracteristicile sale de bază:

 • un program foarte simplu, nu necesită cunoștințe speciale pentru a utiliza;
 • există setări avansate pentru cei care au nevoie de reglaj fin;
 • gratuit;
 • verificați de activare (dintr-o dată aveți toate lucrările, și nu știu);
 • Aceasta susține întreaga linie de sisteme Vista la 10;
 • OS server de sprijin;
 • incidental poate activa versiunile recente MS Office;
 • Acesta utilizează un set de instrumente pentru a ocoli mecanismul de activare, care selectează automat optim implicit.

Și este echipat cu instrucțiuni în mai multe limbi, inclusiv română. Este pictat în detaliu subtilitatile care lucrează în diferite moduri și alte informații avansate.

Deci, cum să-l folosească. Aici sunt instrucțiuni pas cu pas.

1. În primul rând, desigur, descărcați și instalați. Dacă nu doriți să instalați - descărca versiunea portabil (portabile).

2. Rulați programul cu drepturi de administrator: faceți clic dreapta pe pictograma - selectați Rulare ca administrator.

3. Fereastra principală în care există două butoane - Activați și informații.

4. Informațiile pe care le va arăta starea de Windows și Office. Dacă doriți - asigurați-vă că pentru a activa.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

5. Faceți clic pe Activare. Utilitarul se va alege cel mai bun mod de a organiza și de activare. Și apoi scrie rezultatele în câmpul de ieșire sub butoanele. Asigurați-vă că este specificat că activarea se face.
Acum setați activarea by-pass automat - Setați serviciul KMS. Acesta este un serviciu special, care înlocuiește sistemul de protecție corespunzător de la Microsoft, astfel încât verificarea cheie este realizată pe mașina locală. Cu alte cuvinte, computerul va crede că verificat în activarea Microsoft, deși în realitate este, desigur, nu este cazul.

6. Mergeți la fila System.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

7. Faceți clic pe Instalați KMS-service. Inscripția de pe buton se va schimba în „Running“, atunci utilitarul otraportuet instalare de succes. Gata, sistemul este activat și se va întoarce acum la serviciul de activator stabilit pentru a verifica starea.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Dacă nu doriți să instalați un serviciu suplimentar, puteți configura Windows Scheduler. Apoi se va face „împușcat de control“ (re-activa, dacă este necesar), după numărul de zile specificat. Pentru a face acest lucru, fila Sistem, sub Scheduler, faceți clic pe Creare sarcină. Activatorul vă poate avertiza că va crea o sarcină în dosarul de program - sunt de acord cu el.

Și acum câteva cuvinte despre modul avansat. Dacă te duci la fila Despre apoi pe Professional Mode, atunci va exista câteva mai multe file cu setări.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Dar pentru cei care sunt importante pentru tot felul de subtilitățile, cum ar fi setările de IP, nu doar răspunsul la întrebarea cum să activați Windows 10.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Pe fila Complex, puteți salva datele de activare și încercați activarea standard de.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

Fila Utilities conține mai multe instrumente pentru activare.

Cum se activează Windows 10, dacă nu-cheie - 5 moduri de a activa Windows 10

3.2. alte activatori

Mai mult decât atât KMS activator există și alte, mai puțin popular. De exemplu, Re-Loader Activator - întreabă el, de asemenea, .NET, poate activa Office. și, de asemenea, destul de simplu.

Buna ziua! În primul rând, vă mulțumesc pentru articol și sfaturi bune! Pentru a spune adevărul am fost foarte slab versat în toate aceste chestiuni. Cu toate acestea, mă aventurez să vă pun o întrebare, chiar dacă va părea o prostie. Am fost pe un laptop licență Windows 7 liber, am actualizat la 10. Dar, după un timp (vina mea), am încetat să mai răspundă la toate, iar ecranul se întunecă. și apoi albastru, mort. un maestru de calculator a declarat că necesitatea de a reinstala Windows, care sdelal.On și multe altele, care este oferit să-mi vrut să elibereze un alt ext. plata. L-am refuzat pe puterea din stânga. În virtutea competenței lor și nu ceva de ascuns, nu-mi pasă, nu am observat că am Kaspersky dispărut pur și simplu prea. Maestrul mi-prea, nu a spus nimic. M-am dus acolo bucurându-se că, în sfârșit, eu o pot face, și doar un pic mai târziu a descoperit că Kaspersky nu este. În timp ce autentificat. în timp ce pentru a descărca, instala și mi aktivirovala.U din nou, totul este pierdut. mult timp am scris curs. În general, odată ce am reinstala Windows 10, dar nu și licența, comandantul a spus că, fără Kaspersky am spart o cheie de licență și chiar șapte nu sa mai întors. Deci, am o întrebare. Există vreo modalitate, cum ar fi să se întoarcă permisul, pentru că eu încă cumpărat-o, sau nu este posibil? Nu luați probleme să lumineze pe acest subiect. Vă mulțumim pentru dvs. anterioară!

Annet, Buna ziua. Pe licență Windows 7 este, de obicei, cusute în producătorul de laptop BIOS. Și aproape imposibil să-l piardă, mai ales din cauza lipsei de anti-virus. Cu toate acestea, aveți nevoie de o distribuție pentru Windows 7 special pentru acest brand, atunci el preia licența de BIOS. Dacă cumpărați o licență separată pentru Windows 7 - atunci ar trebui să fie o cutie cu seriynikom, și, în orice caz, poate fi activat la Microsoft. Mai mult, observ că pe mai multe laptop-uri există o partiție de recuperare ascunsă, și poate fi rulat din recuperarea BIOS, care se va returna original Windows 7. Deși unele dintre maeștrii atunci când reinstalarea Windows cu copiile sale - ar putea poudalyat partiții ascunse. Trebuie să specificați modelul exact al laptop-ului (dacă puteți vedea modul în care aceasta este pusă în aplicare de auto-vindecare, unele mărci pot fi pe site-uri descărca o imagine de disc pentru o auto-vindecare), și multe altele utilizând un astfel de test AIDA64 sub placa de baza - ACPI - verificați dacă există masă de SLIC acolo și că ea (dacă există unul - înseamnă că licența pe unele Windows vă cusut în BIOS).