Cum se activează Windows 7 maximă timp de trei minute

Cum se activează Windows 7 maximă timp de trei minute

Bună ziua tuturor, azi vreau să vorbesc despre cum să activați Windows 7 maxim de trei minute. Da, asta e trei.

Deci, ceea ce avem nevoie pentru asta? În primul rând, desigur, un computer cu Vindous 7 maximă, dacă aveți o altă versiune, nu vă faceți griji, am descris metoda este potrivit pentru toate celelalte versiuni.Iar al doilea lucru de care avem nevoie: Windows 7 Loader, îl puteți descărca de la partajarea Rsload aici, pe acest link și făcând clic pe butonul verde „Descărcați“.

Activarea Windows 7 Ultimate

Vă rugăm să rețineți că trebuie să dezactivați anti-virus, dar nu vă faceți griji înainte de a rula utilitarul Windows 7 Loader ,, Acest utilitar nu este un virus, doar la Microsoft a asigurat că cheile pentru a activa de cumpărare.Și, din moment ce Windows 7 încărcător permite, în esență, sistemul de operare pentru toată lumea gratuit, atunci acest lucru, Microsoft pierde bani, așa că fără sâmburi toate software-ul antivirus pe activator.
Ei bine, toate acestea sortate, poate începe acum. Deschide un program ca administrator, să facă acest lucru, introduceți comanda rapidă pe tastatură Ctrl + Shift și țineți apăsat, facem clic-clic pe activatorul de comenzi rapide.

După care începe activarea în fața noastră se va deschide programul, de acum înainte, poți indica cu exactitate timpul.

Cum se activează Windows 7 maximă timp de trei minute

Aici suntem doar ceva și ai nevoie ca să faceți clic pe „instalare“ și așteptați pe puterea de 30 de secunde după ce programul de activare este completă, faceți clic pe butonul „OK“ și reporniți computerul.

Acum, sistemul de operare Windows 7 este activat. și pentru a vedea rezultatul, puteți intra în proprietățile sistemului, în acest scop, deschide o fereastră Explorer făcând clic pe pictograma „My Computer“ și în cartea file pentru a „System Properties“.

P.S. Dacă doriți să activați nu a căzut după câteva luni, și rămâne pentru totdeauna, trebuie să dezactivați Windows Update. pentru că data viitoare când actualizați sistemul va înțelege că activarea nu este validă și pur și simplu dezactiva. Și am toate astea, vă mulțumesc pentru atenție și veți vedea în curând.