Cum se actualizează ESET NOD32 Smart Security antivirus gratuit la versiunea completă, prietene

Cum se actualizează ESET NOD32 Smart Security antivirus gratuit la versiunea completă, prietene
Ce să faci când NOD32 antivirus favorit încetează brusc să fie actualizate periodic, apare un mesaj de «ESET NOD32 Antivirus: numele de utilizator incorect și (sau) parola„. Este cunoscut faptul că virusul, care nu a fost actualizat de peste o lună nu mai este capabil de a proteja computerul în orice mod calitativ. Există cazuri (deși foarte rare, dar sunt), atunci când o întârziere în actualizarea în câteva ore este capabil de a preveni infecția, care nu ar putea întâmpla, deoarece bazele de următoarele definiții antivirus a venit care ar putea preveni acest lucru. In acest articol voi discuta cauzele un astfel de comportament și metodele de modul în care să se ocupe de ea.Această situație apare cel mai adesea atunci când expiră licența și trebuie să se aplice la furnizor antivirus pentru extinderea acesteia: Ucraina. pentru România. sau la cel mai apropiat supermarket magazin de calculatoare sau electronice casnice. Vă rugăm să rețineți că prelungirea licenței este mai ieftin decât să cumpere unul nou! Anti în avans pentru a alerta utilizatorul cu privire la data de expirare a licenței. Noul nume de utilizator și parola pe care trebuie să le facă în anti-virus în conformitate cu această imagine:Cum se actualizează ESET NOD32 Smart Security antivirus gratuit la versiunea completă, prietene

1. Setări (sau tasta «F5» pe tastatură). 2. Fila "Update". 3. Verificați dacă serverul de actualizare are „Update automat.“ 4. Introduceți numele de utilizator nou (conectare). 5. Introduceți noua parolă. 6. Închideți fereastra și încercați să faceți upgrade.

Configurarea ESET NOD32 Smart Security nu este diferită de setarea ESET NOD32 Antivirus. Deoarece imaginile și metodele prezentate aici sunt valabile pentru ambele cazuri, precum și versiunile 3 și 4 funcționează, configurați și să actualizeze la fel, deși este recomandat să actualizeze la cea mai recentă versiune (în prezent este versiunea 4.2) pentru o mai bună protecție.

Descărcați cele mai recente versiuni ale produselor companiei ESET (NOD32 Antivirus, sau ESET Smart Security) este cel mai bine pe site-ul oficial al companiei.

articole asemanatoare:

ESET Smart Security: Gain Mode - ceea ce este și cum să se ocupe cu ea - un exemplu al unui atac de virus care a avut ca rezultat un antivirus reală înlocuiește fals (rogueware) și metodele de prevenire și control al infecției datelor