Cum se configurează un nou PC sau laptop la

Pentru a configura un nou PC sau laptop

Cum se configurează un nou PC sau laptop la
Cea mai problema de bază a fiecărui utilizator, este că nu toată lumea știe cum să se stabilească în mod corespunzător noul dvs. calculator pentru utilizarea corectă a tuturor aplicațiilor și programelor.Mulți oameni cumpara calculatoare în magazine și afaceri în cazul în care software-ul este instalat pe o singură partiție de hard disk care nu este convenabil pentru orice utilizator.

Creați o copie de rezervă sau o imagine a sistemului instalat

Prima regulă este, în cazul în care ați cumpărat un laptop, un computer netbook cu un program de licență, prima dată când porniți computerul, programul pentru a crea o copie de siguranță, vă va oferi pentru a crea automat o copie de rezervă a sistemului de operare și aplicațiile instalate pe computer. De obicei, în mod implicit este o versiune a sistemului de operare de origine comună, anti-virus și o mulțime de luni, nu care nu au nevoie de aplicații și utilități, astfel încât face o copie de rezervă pe un DVD-discuri și reporniți computerul.

Dacă există un disc cu sistemul de operare, apoi introduceți-l în CD-DVD-drive și așteptați apariția unui sistem de disc de pornire, faceți clic pe Enter. Vom ajunge la operațiunea cu un hard disk pentru a instala sistemul de operare, selectați configurația unității, veți vedea o singură secțiune și de rezervă de rezervă cu.Cum se configurează un nou PC sau laptop la

Cum se configurează un nou PC sau laptop la

Faceți clic pe secțiunea cu un volum mare. În primul rând, scoateți-l, și apoi să creați și să scrie în linia de cantitatea de gigabytes, pentru „C“ partiție, cum ar fi de 100.000, acesta va fi de 100 GB și faceți clic pentru a crea, va avea un altul, pur și simplu formatați. backup pe disc de la producător cu o copie de siguranță, nu atingeți, și pur și simplu apasă o cale de ieșire a instalației, după prese repornire F11. Sistemul de recuperare va oferi pentru a restaura sistemul, nu alege în cazul în care partiția 100GB sau unitatea „C“ și prese de restaurare.

Apoi, trebuie doar să așteptați pentru sfârșitul de recuperare, restaurare a sistemului, a restaura sistemul la imaginea originală, și va instala driverele pentru dispozitivele și instrumentul implicit.

După ce sistemul a pornit, aveți un hard disk va fi pe deplin defalcate în două secțiuni sau mai multe, totul depinde de dorințele dumneavoastră personale, așa cum trebuie să partiție de stocare.

Du-te la Panoul de control, Adăugare sau eliminare programe și elimina antivirus lunare, dacă să-l nu există nici o cheie de activare pentru o perioadă mai lungă, puteți elimina instrumente care sunt în mod implicit cu sistemul, dar numai dacă sunteți destul de sigur că acest instrument nu că mai mult.

Pur și simplu, nu sunt necesare toate aceste instrumente, sunt în mod implicit în sistemul de pornire care încetinește sistemul la pornirea sistemului de operare.

Dacă aveți dificultăți sau aveți nevoie de ajutor profesional, vă rugăm să contactați piatra te voi ajuta!

Citește mai mult: