Cum se configurează un proxy pe computer

Una dintre cele mai populare manageri de fișiere nu este primul deceniu este managerul Far - aplicație consolă care vă permite să manipuleze nu numai fișiere și arhive, dar, de asemenea, pentru a efectua alte multe, o mare varietate de funcții.Cum se configurează un proxy pe computer

Departe-și interfața ar trebui să fie tradiții Norton Commander - produsul a ocupat poziția dominantă absolut în domeniul gestionării fișierelor în era înainte de apariția sistemelor de operare bazate pe mediile grafice.

Luați în considerare una dintre cele mai solicitate Far-bine - built-in ftp-client, care este una dintre cele mai convenabilă și de încredere în clasa sa de produse. Pentru a configura FTP în Far-e, urmați acești pași:De regulă, există o nevoie de a crea site-ul FTP pentru plasarea pe serverul furnizorului de hosting. Managerul Far - cel mai convenabil mod de a face acest lucru.

Configurarea HTTP, introduceți portul corect (3128), selectați „Enable“, ajustări suplimentare stabilite în funcție de necesități. Du-te la „Advanced“, apoi faceți clic pe „Save Configuration“, pentru a salva fișierul .ini, închideți programul. Deschideți folderul care conține serverul. Aici este un fișier salvat. Creați o copie a fișierului (numărul de copii egal cu numărul de utilizatori creat). Redenumirea fiecare copie, ca nume de fișier, utilizați numele de calculator, de exemplu, „Komp1.ini“.

Creat în același dosar, un fișier numit Remote.bat. Intră în acest fișier următorul text: CD-ul C: / UserGate; LoadConf.exe C: /UserGate/%1_%2.ini. salvați modificările.