Cum se configurează un server proxy în Windows 7, ce se întâmplă dacă proxy-ul nu răspunde 1

De ce au nevoie de un server proxy?

Cum se instalează: instrucțiuni pas cu pas

Luați în considerare modul de a crea un server proxy pe Windows 7.

Ce se poate face în cazul în care computerul nu reușește să se conecteze la un server proxy?

Serverul proxy nu poate răspunde, pentru că nu este pur și simplu disponibilă. În acest caz, așteptați sau încercați să utilizați serviciile oricărui alt server proxy.Conectarea la un server proxy poate interfera cu viruși. În acest caz, este necesar să se efectueze o profundă scana computerul cu software-ul antivirus.

Configurarea unui server proxy în browser

Dacă pentru orice motiv, trebuie să specificați un proxy setări separate pentru diferite browsere, setarea prin intermediul panoului de control va face. Va trebui să configurați manual un server proxy pentru fiecare browser. Să vedem cum se face acest lucru în cel mai popular dintre ele.Mozilla Firefox

Google Chrome, Yandex, Amigo și alte

alte browsere

În toate celelalte browsere sunt acțiuni similare. Mai întâi trebuie să ștergeți istoricul de navigare, memoria cache și cookie-urile, apoi deschideți setările de rețea, și configurați setările de conectare prin intermediul unui server proxy. Nimic complicat despre ea: trebuie doar să fie un pic mai săpat în setările.

Cum se dezactivează proxy

Dacă serverul proxy setat ca un întreg pentru rețeaua locală sau dial-up, efectuați următoarele:

Dacă serverul proxy este instalat într-un browser separat setările, deschideți browserul și mergeți la setările de rețea (așa cum face de mai sus) și debifați „Utilizați un server proxy ...“. Fa-o pentru fiecare browser, care a creat o conexiune printr-un server proxy.