Cum se dezactivează partajarea simplă de fișiere și setarea permisiunilor pentru un folder partajat în

Cum se dezactivează partajarea simplă de fișiere și setarea permisiunilor pentru un folder partajat în Windows XP

Notă. În Windows XP Home Edition capacitatea de a dezactiva partajarea de fișiere simplu nu este disponibil.informaţii suplimentare

Pe computerele care execută Windows XP, care nu sunt membri ai domeniului, simplu partajarea de fișiere este activată în mod implicit. Acesta vă permite să deschidă accesul la dosare pentru toți membrii unui grup de lucru sau de rețea de utilizatori, precum și pentru a determina dosarele personale în profilul dvs. de utilizator. Cu toate acestea, în cazul unui partajare simplu nu este posibil pentru a refuza accesul la folderele partajate pentru utilizatori individuali și grupuri. Dacă dezactivați partajarea de fișiere simplu, este posibil să se permită accesul la foldere partajate numai utilizatori și grupuri specifice. Un astfel de utilizator trebuie să vă conectați utilizând acreditările datelor de profil care a fost acordat un drept corespunzător.Când este activată partajarea de fișiere simplu, în loc de file de securitate și partajare afișează o interfață simplă de utilizator. Această interfață este utilizată în mod implicit în Windows XP Home Edition și Windows XP Professional, în cazul în care computerul rulează acest sistem de operare este o parte a grupului de lucru. Dacă dezactivați partajarea de fișiere simplu, nu va fi standardul din fila Securitate și partajare. prin care să reglementeze accesul la dosarele comune pe computer.

Notă. Setările de securitate sunt disponibile numai pentru partiția formatat cu sistemul de fișiere NTFS. Dacă eliminați de grup „Toata lumea“ din permisiunile NTFS pentru a utiliza un folder sau un fișier nu poate fi on-line.

Cum să dezactivați partajarea de fișiere simplu

Pentru a dezactiva partajarea de fișiere simplu, urmați acești pași.