Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.

Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.
Deseori, șoferii se întreabă cum de a închide demarorul cu o șurubelniță pentru a porni motorul. Și acolo este atunci când motorul refuză să pornească din cauza faptului că contactele de pornire sunt acoperite cu un strat de oxid (dielectrice), care împiedică trecerea normală a curentului. Porniți mașina fără asistență devine dificilă.Cum se închide demarorul cu o șurubelniță ar trebui să știe fiecare proprietar de masina pentru a evita probleme cu motorul pornit. Dar, înainte să-l înveți, trebuie să înțeleagă că această metodă este eficientă în toate cazurile. Mai întâi trebuie să identificați cauza defecțiunii.


Pentru a închide demarorul va avea nevoie de o șurubelniță, o cheie sau alt metal improvizate. În cazul nostru, considerăm o variantă cu o șurubelniță și un releu retractor defect.

Probleme cu releul retractorului care prezintă făcând clic aparte sub capotă prin rotirea cheii în contact. Făcând clic pe un semnal care releu retractor este pornit, dar ambreiajul depășirea limitei de credit nu se poate roti arborele cotit. Producția va rămâne unul - pentru a închide demarorul, tensiunea a mers la bobina.

În primul rând aveți nevoie pentru a găsi o șurubelniță adecvată. la lungimea sa se potrivi distanța dintre terminalele, care vor fi închise.

Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.


În plus, CPT-ul este pus în poziția neutră. frâna de staționare este strâns până la limită în cheia de contact este introdusă și se întoarse în direcția cea bună.

După aceea efectuate terminale de circuit starter. Cheia cu o șurubelniță în loc să declanșeze un releu defect, Bendix și apoi arborele cotit. Ca rezultat, pornirea motorului mult așteptată.


In general, o metodă simplă. Dar 80 proprietari de automobile, anii 90 ar trebui să știe că, în sistemele de aprindere fără contact comutator de control a tensiunii de alimentare la bobina, la fel ca în vârstă pentru un astfel de control nu este prezent, iar închiderea bobinei de pornire se poate rupe în jos.Dacă trebuie să închidem demarorul în sistemul de contact, este mai bine să o facem împreună. Unul va avea nevoie pentru a transforma cheia în contact, iar al doilea - pentru a închide demarorul.

Daunele principal demaror


Mai multe șoferii experimentați știu că mașina nu poate începe pentru o serie de motive care nu au nimic de a face cu demarorul. Cu toate acestea, mai des decât „câine este îngropat“ este acolo.

Pentru a înțelege în mod clar esența problemei, ar trebui să fie familiarizați cu problemele comune ale unui starter, care includ:
 • Ars de lichidare;
 • eșec în releu;
 • uzură freewheel (Bendix);
 • oxidare contact.

Cu toate aceste defalcări motorului va eoliene cu dificultate sau chiar să refuze să ruleze. Este în această situație, este necesar să se ia măsuri.

Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.


Pe problema principală, în principiu, totul este clar. Întreaga procedură a circuitului de pornire este disponibil și nu necesită cunoștințe și practici speciale. Dar cel mai mult, poate, interesant, indiferent de motiv nu doresc un starter pentru a porni motorul cu ardere internă?

Faptul că releul retractor are o bobină în designul său, bobina electromagnetică și un grup de contacte. Acestea din urmă, la rândul său, are o mașină de spălat și două bolțuri (cupru).

De îndată ce șoferul transformă cheia, solenoidul împinge manșonul de antrenare, și vine în contact cu roata coroana. Mai mult, solenoidul produce o închidere de contact în capacul releului. Și prin aceste contacte la bobina primeste electricitate.


Iată un proces simplu activeaza motorul masinii. Dar când contactele menționate mai sus sunt oxidați, apoi curentul prin ele deja nu poate trece, și, prin urmare, o taxă corespunzătoare de energie electrică nu se încadrează pe înfășurării, astfel încât mașina nu va porni.

În acest caz, pentru a porni motorul cu ardere internă pot beneficia de metode dovedite multiple, cum ar fi: închide demarorul cu o șurubelniță, pentru a cere prietenii în lotul garaj sau parcare pentru a împinge mașina (începe cu împingător) sau de a lua-o în remorca.

 • Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.
  Starter nu răsuciți, numai clicuri? O problemă familiară? Repere defect
 • Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.
  Nu începe VAZ 21099 injector? Lista de motive - de ce
 • Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.
  Nu începe Ford Focus 2? Principalele probleme și soluțiile lor
 • Cum se închide demarorul cu un ghid șurubelniță la acțiune - avtopuls dvs.
  Nu funcționează Starter 2109? Principalele motive