Cum se instalează chei pentru orice versiune NOD32 a unui nod 32

ESS - ESET NOD32 Smart Security; EAV - ESET NOD32 Antivirus.

Tastele generale de configurare:

Pentru a activa orice versiune de program antivirus Nod32 sau orice set de ESET pentru a proteja informațiile, se procedează după cum urmează:Cum se instalează chei pentru orice versiune NOD32 a unui nod 32

- Ia cheile afiliate actualizate pentru 30 de zile de la pagina NOD proaspete 32 chei;

- Achiziționarea unei licențe pentru pagina oficială ESET pe produsul dorit.
Folosind activarea folosind tastele, desigur, veți obține o utilizare mai confortabilă și fără toate beneficiile versiunii oficiale a produsului. După setări despre antivirus sau de protecție a informațiilor complexe pentru a uita la fel de mult ca 30 de zile. Acesta este un avantaj clar versiunea de încercare, pe care le oferim pentru a obține prin intermediul cheile de la pagina noastră de start, mai degrabă decât un generator cheie pentru nod32.

2.Proizvesti folosind setările de program de mai jos, instrucțiuni pas cu pas însoțită de capturi de ecran.

Pas totală cu pas instrucțiunile pentru a activa licența:

Găsiți pictograma de antivirus și complexe ESET NOD32 in zona a barei de activități Windows OS. Dacă executați Windows 7 sau mai târziu, sistemul de operare, trebuie să faceți clic pe săgeata situată între selectarea limbii și setarea de rețea pentru a afișa pictogramele ascunse este probabil va exista o pictogramă.

apăsați următoarele butoane de pe tastatura cu aspectul ferestrei programului: «Ctrl + U». Această combinație se deschide o fereastră de informații în care să licențieze informații.

În cazul în care comanda rapidă nu funcționează clic pe butonul «F5», accesați meniul „Update“ și introduceți datele acolo.

Pentru versiunile mai vechi se pare ca acest lucru:Cum se instalează chei pentru orice versiune NOD32 a unui nod 32

Pentru versiunile mai noi ale ferestrei se pare ca acest lucru:

Cum se instalează chei pentru orice versiune NOD32 a unui nod 32

- Introduceți datele obținute anterior. completați cu atenție în câmpurile „Nume de utilizator“ și „parola“, pentru a se evita erorile, ci mai degrabă alternativ copiați și inserați-le în câmpurile corespunzătoare: «Ctrl + C» copie, «Ctrl + V» insera.

- Faceți clic pe OK.

Cum se instalează chei pentru orice versiune NOD32 a unui nod 32

- Gata! Acum esti suficient de norocos să dețină o versiune oficială și înregistrată ESET NOD32.

3. Tu ar trebui să facă întotdeauna un upgrade. „Update“ Du-te. În cazul în care antivirus este ați instalat pentru o lungă perioadă de timp, faceți clic pe sub inscripția: butonul de actualizare a programului „Check for Updates“.

4. Dacă tocmai ați instalat programul anti-virus și nu necesită o actualizare, trebuie doar să actualizeze baza de date a virusului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Actualizare acum“. După apăsarea puteți urmări procesul de actualizare, sau închideți programul antivirus. El vă va spune când pentru a termina primirea versiunii curente a datelor bazei de date de semnături.

Bună ziua, am făcut totul așa cum se spune în declarația dumneavoastră, dar în cele din urmă a fugit etichetă în limba engleză, cu un semn de exclamare pe fond galben. Nu este închis, și nu se va retrage.

Acesta a fost mult timp utilizarea NOD32. A apărut o problemă cu activarea licenței, dar datorită acestui articol, aceasta a fost rezolvată. Această întrebare este: Poate această activare „blown away“ după reinstalarea Windows? Și apoi ce să fac? Se repetă întregul circuit din nou?

Eu folosesc NOD32 Antivirus timp de aproximativ patru luni, cheile pentru a căuta pe internet după ce au fost introduse antivirus activat versiunea de încercare pentru o perioadă scurtă de timp. Primul proces a fost activat timp de aproximativ 15 zile, a doua și a treia oară, timp de 30 de zile. În momentul de față expiră versiunea de încercare, acest lucru împiedică virusul, dar problema este că nu se poate reactiva o versiune de încercare. În ceea ce privește dreptul va face următoarele, complet eliminați Antivirus de pe computer și apoi reinstalați-l și apoi re-instalat pentru a încerca să activeze o versiune de încercare? Cum de a face mai bine?

Cât de mult efect această cheie? Și există o șansă pe care compania ESET va descoperi că nu am cumpărat o licență, mai degrabă decât să ia pe altcineva? Ele pot bloca software-ul antivirus pe computerul meu?