Cum se instalează pe computer capicom

CAPICOM este folosit pentru a verifica o semnătură electronică, informațiile cu privire la certificatele de reflecție digitale și semnături digitale. Cu el puteți cripta și decripta datele, adăuga și șterge certificate. Acesta este utilizat pe scară largă în birouri utilizate de semnătură digitală, cum ar fi Sberbank AST. Dacă acest software nu este în sistemul de operare al computerului să se înregistreze pe mai multe site-uri de cumpărături [...]CAPICOM este folosit pentru a verifica o semnătură electronică, informațiile cu privire la certificatele de reflecție digitale și semnături digitale. Cu el puteți cripta și decripta datele, adăuga și șterge certificate. Acesta este utilizat pe scară largă în birouri utilizate de semnătură digitală, cum ar fi Sberbank AST. Dacă acest software nu este în sistemul de operare al computerului pentru a înregistra pe multe site-uri de cumpărături utilizatorul nu are succes.

Cât de repede instalează Capicom pe computer?

Înainte de a începe instalarea, trebuie să verificați ce configurația hardware și sistemul de operare. Acest lucru va ajuta să alegeți versiunea corectă a software-ului. De asemenea, este necesar pentru instalarea Internet Explorer 8. stabilirea de platforme de tranzacționare a lucra cu acest browser. Verificați cantitatea de spațiu liber pe unitatea C. Se recomandă instalarea fișierului de cel puțin 5 Gb / cinci show-uri. Dacă este necesar, să facă o defragmentare disc.

  1. Apoi descărcat Capicom site-ul bibliotecii ETP Sberbank AST. Toate acțiunile trebuie să fie efectuate pentru a instala cu drepturi de administrator, și anume, cu dreptul de a face orice modificări la computer.
  2. După descărcarea arhivei Capicom-și nevoia lui de a dezarhiva pe desktop și dincolo, este deja neambalat, folosind 7-ZIP Archiver. Ca rezultat, monitorul va afișa o fereastră cu următoarea mențiune: „Bine ați venit la Setup Capicom de master“ Faceți clic pe butonul «Next».
  3. Este necesar să se pună o căpușă că sunteți de acord cu acordul de licență, și din nou, faceți clic pe «Next». Există o casetă de dialog nouă. Specificați ca pe o modalitate de a instala programul. Aici, este de dorit să nu se schimbe setările implicite și faceți clic pe «Next».
  4. Se deschide o casetă de dialog. Acesta ar trebui să faceți clic pe «Install». Toate - instalarea este completă. Trebuie doar să faceți clic pe «Finish» buton. Acum știi cum se instalează Capicom Sberbank AST.


Dacă după instalarea Capicom Library (descărcat de pe ETP Sberbank AST) A apărut o eroare „DIIRegisterServer cu succes punerea în aplicare în capicom.dill», este necesar să se facă următoarele:

Cum se instalează pe computer capicom
Cum se instalează pe computer capicom

  • Du-te la site-ul, care se numește Centrul de descărcare Microsoft, și pentru a găsi biblioteca Capicom.
  • Salvați fișierul pe computer. Fișierul ar trebui să fie numit «capicom_dc_sdk.msi».
  • Face toate la fel ca și pentru instalarea de la Sberbank AST.
  • Înregistrați-bibliotecă. Pentru a face acest lucru, du-te la „My Computer“, apoi selectați „Disk C“ semn în dosarul „Windows“, apoi în folderul „System32“. Găsiți-l într-un fișier cu cmd extensie, și rulați-l. Dacă executați Windows Vista sau Windows7 sistem de operare, fișierul ar trebui să fie gestionat butonul din dreapta al mouse-ului. Ai nevoie să faceți clic pe textul „Executare ca administrator“.
  • În fereastra de comandă care apare, alegeți «c: \ windows \ system32 \ regsvr32.exe capicom.dll» și apăsați ENTER.
  • Va apărea o fereastră cu mesajul. Din aceasta veți afla că înregistrarea a avut succes.

Acestea sunt principalele metode de a instala CAPICOM. Pe site nou marca înregistrată a Sberbank AST ar trebui să aveți nici o problemă cu acest produs.