Cum se instalează un Avast antivirus gratuit

Citeste articolul dvs. Care antivirus este cel mai bun și nu de așteptare pentru a promis să continuați Cum se instalează Avast Free Antivirus. Am decis în mod independent, să se instaleze pe computerul de acasă programul anti-virus, dar se confruntă cu unele incertitudini. Programul de instalare descărcat de pe site-ul oficial al www.avast.com/ru, apoi instalați pe computerul de acasă acest program, și este încă să fie înregistrate. Deal cu ea, eu sunt acum în setările nu pot înțelege. Mai precis, eu sunt interesat de Sandbox funcție sau cutia cu nisip, acum despre ea, mulți spun, este un fel de mediu virtual în care pentru a rula orice programe suspecte fără să se teamă dacă se întâmplă ceva pentru a infecta întregul sistem. Deci, în setările este, și că funcționează sau nu eu nu înțeleg. Și totuși, eu nu pot găsi o funcție utilă ca de scanare pentru a descărca, spun că este un remediu foarte bun pentru extortionists bannere și, dacă este activată, Avast verifică fișierele de încărcare pentru a descărca cele mai multe Windows. Aș fi recunoscător pentru orice ajutor. Maxim.Cum se instalează antivirus gratuit Avast


Notă: Prieteni, dacă aveți un motiv oarecare doriți să eliminați programul antivirus Avast, utilizați un special creat pentru acest utilitar aswclear.exe. O bună imagine de ansamblu a software-ului antivirus plătit și gratuit te așteaptă în articolul nostru „Care antivirus este cel mai bun“

Practic, protecția programului nostru anti-virus Avast, construit pe foarte puternic de protecție rezident. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul unor ecrane unice unelte. Cu alte cuvinte, modulele programului, sunt întotdeauna prezente în memorie și să monitorizeze tot ceea ce se întâmplă pe computer.
De exemplu, sistemul de fișiere de pe ecran este principalul mijloc de protecție și ține evidența tuturor tranzacțiilor care au loc cu fișierele. Firewall monitorizeaza activitatea de rețea, și se oprește virușii care încearcă să treacă prin internet. Ecranul postal - ține evidența de e-mail și, desigur, verifică toate e-mailurile care vine la tine pe computer. Mai multe programe Avast are o analiză euristică avansată destul de care este eficient împotriva rootkit-urilor.

Aici aveți un antivirus gratuit!

www.avsoft.ru/avast/Free_Avast_home_edition_download.htm
Ei bine, vom descărca antivirus nostru de la site-ul oficial
www.avast.com/ru-ru/free-antivirus-download. Selectați Free Antivirus și faceți clic pe download,în fereastra Bine ai venit utilizatorii Avast Free Antivirus, faceți clic pe butonul Descărcați acum.

Mai mult, în cazul în care a prins descărcare Descarcă programul meu de Master, în cazul tău, poate face browser-ul dumneavoastră.

Descărcat, executați programul de instalare. În a șaptea versiune există posibilitatea de a alege între sistemul convențional și instalarea ca un al doilea anti-virus. Dacă ați instalat Kaspersky Antivirus în primul rând, un conflict.

Puteți selecta instalarea Express.

Dacă aveți nevoie de un browser Google Chrome, bifați caseta. Instalarea are loc în termen de una până la două minute.
Instalarea este completă. Hit Done.

Mulți o dată în fereastra principală a programului, surprins de faptul că antivirus AVAST trebuie să se înregistreze, dar este de fapt adevărat. Înregistrarea este foarte simplu. Click aici pentru a înregistra.

Alegerea AVAST de protecție de bază! antivirus gratuit.

Completati un formular foarte simplu. Hit de înregistrare pentru o licență gratuită.

Versiunea noastra de antivirus este înregistrată la cutia poștală va veni ca o scrisoare.

Apoi, noi oferim o actualizare temporară de 20 de zile la Internet Security, la sfârșitul acestei perioade, dacă doriți, vă puteți întoarce la Descarcă gratis sau cumpăra versiunea Internet Security. Ce-ai fi avut ceva de a compara, prima versiune popolzuyutsya de avast! antivirus gratuit, la versiunea plătită, puteți merge în orice moment. Faceți clic în colțul din dreapta sus al crucii, și apoi închideți fereastra.

În 365 de zile, va trebui să re-înregistreze toate. După cum puteți vedea, descărca și instala gratuit Avast anti-virus, în principiu, nu este dificil, nu este dificil și înregistrați.

Poti spune totul este foarte convenabil și clar pe tot parcursul managementului va înțelege chiar și un novice. Acum, prietenii atenție, programul este configurat foarte bine în mod implicit, dar există unele setări demne de atenție. Avast este actualizat în mod automat, de obicei, imediat după pornirea calculatorului și pornirea sistemului de operare.

Dacă se dorește, puteți verifica dacă există o actualizare pe site-ul oficial, în orice moment. Selectați programul Update Service. Puteți actualiza, de asemenea, motorul și a virusului de scanare de detectare.

Sau puteți face clic pe orice meniu drop-down folder și faceți clic dreapta pentru a selecta Scan și folderul vor fi scanate pentru viruși.

Sistem de operare de boot de scanare. Dacă aveți un astfel de surf lung pe internet, puteți activa fișierele de pre-test și de încărcare de pe sistem următorul boot. Avast va verifica toate fișierele referitoare la boot normală a sistemului pentru a ocoli Windows în sine, eu personal am o astfel de funcție, oriunde, cu excepția Avast observat. Instrument foarte bun pentru a ajuta la extortionists bannere, deși nu în 100% din cazuri.

fereastra Avast Antivirus, înainte de descărcarea principal pentru Windows.

Auto Sandbox ( «AutoSandbox»). aplicații suspecte rulează într-un mediu virtual natural separat de sistemul normal. În nostru cu tine o versiune gratuită de avast! antivirus gratuit, rula doar acele aplicații care avast se consideră suspecte, în cazul în care programul este rău intenționat, pur și simplu închideți fereastra programului. Versiunea plătită de avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security, vei fi capabil de a rula orice aplicație în acest mediu, așa cum se dorește.

Orice altceva este disponibil în ecranele fereastră în timp real și fereastra Opțiuni. Putem spune că utilizatorul mediu, setările implicite ar trebui să fie aranjate, dacă ceva nu este clar de a scrie.