Cum se măsoară sânge metru de glucoză de zahăr la domiciliu în timpul zilei

Poate boala cea mai formidabilă pentru oameni de orice varsta este diabetul. stare patologică este cauzată de o defecțiune în funcționarea pancreasului, organismul produce cantitati insuficiente de insulina sau de o ieșire încetează cu totul. Ca rezultat, organismul uman acumulează cantități excesive de glucoză, aceasta nu este prelucrata evacuat în mod corespunzător și nu.În cazul în care diagnosticul este confirmat, pacientul trebuie să măsoare în mod regulat de zahăr din sânge. Endocrinologi recomanda pacientilor lor de a achiziționa dispozitive portabile pentru analiza la domiciliu - glucometre. Datorita dispozitivului pacientul poate controla boala lor și pentru a preveni posibilele complicații, deteriorarea sănătății.

Contorul va monitoriza efectele medicamentelor utilizate, controlul gradul de activitate fizică, verificați concentrația de glucoză în caz de necesitate de a lua măsuri pentru normalizarea glicemiei. De asemenea, dispozitivul ajută să recunoască atunci când acei factori negativi care afectează starea organismului.

Pentru fiecare nivel individual al zahărului din sânge va avea propria sa, este determinată pe o bază individuală. Cu toate acestea, există valori standard pentru persoanele sanatoase, care arată prezența sau absența oricăror probleme de sănătate.

Pentru pacienții cu diabet zaharat medicul va stabili regulile de următoarele condiții:

 • severitatea patologiei;
 • vârsta persoanei;
 • sarcinii;
 • prezența complicațiilor și a altor boli;
 • starea generală a organismului.

Nivelul normal de glucoza ar trebui să fie 3.8-5.5 mmol / L (jeun) test de sânge postprandial trebuie să prezinte un număr de 3.8-6.9 mmol / l.

Principiul de funcționare al contorului, studii specifice

Cum se măsoară sânge metru de glucoză de zahăr la domiciliu în timpul zilei
Un dispozitiv electronic, conceput special pentru măsurarea glicemiei, da diabetici posibilitatea de a monitoriza starea de sănătate în confortul de acasă. Kit-ul standard include un dispozitiv cu un dispozitiv de afișare mic, benzi de testare, un dispozitiv pentru înțeparea pielii.

Înainte de a utiliza contorul primul lucru de făcut este să vă spălați pe mâini cu apă și săpun. Apoi așezați banda de test, fasciculul străpuns orice deget. Prima picătură de sânge este șters cu un tampon de bumbac, reactivul de bandă este plasat doar a doua picătură de sânge. Rezultatul studiului va apărea în contorul de afișare după câteva secunde.

Prin achiziționarea dispozitivului, trebuie să citiți instrucțiunile de utilizare a acestuia, recomandări de utilizare. Glucoza poate fi modele diferite, dar ele sunt direcționate pentru a îndeplini aceeași funcție și sunt suficient de similare pentru a utiliza.

Cum se măsoară sânge metru de glucoză de zahăr? Fa-te, nu este dificil, sunt necesare aptitudini speciale, indici glicemic măsurat rapid. Cu toate acestea, încă mai trebuie să respecte anumite reguli, acesta:

 1. obține cele mai precise rezultate;
 2. acesta va fi adevărat.

Trebuie să știi că puncția pentru analize de sânge nu se poate face în același loc, pentru că poate începe iritații. Se măsoară nivelul de zahăr la rândul său, este necesar pentru 3-4 degete în fiecare zi pentru a schimba locul de mâna stângă și dreaptă. Cele mai multe dispozitive moderne permit să ia probe chiar și cu un umăr.

Înainte de a analiza, spălarea mâinilor cu apă și săpun, întotdeauna sub un jet de apă caldă, acesta va contribui la îmbunătățirea circulației sângelui. Pentru a reduce disconfortul în timpul colectării de sânge, este mai bine să nu străpunge un deget în mijlocul fasciculelor, și un pic sboku.Izmereniya de zahăr din sânge se efectuează benzi de testare exclusiv uscate.În cazul în care o familie are mai multe diabetici, este important ca fiecare dintre ei a avut un contor personal de glucoza din sange. Atunci când oamenii nu respectă această regulă, există posibilitatea de infecție. Din acest motiv, este interzis să dea altora svoyglyukometr.

Există factori care ar putea afecta acuratețea rezultatului:

 • nu a respectat regulile de măsurare a zahărului;
 • pe recipient, cu dungi și instrumente coduri diferite;
 • mâinile nu au fost spălate înaintea procedurii;
 • deget stors, presat pe el.

Este posibil ca sângele este luat de la o răceală sau pacient infectat, în acest caz, analiza va fi înșelătoare.

Cât de des pot lua sânge?

Căutarea nu a fost găsit Arată

Un răspuns clar la această întrebare este dificil, deoarece pacienții sunt organisme unice, există mai multe forme de diabet. Prin urmare, este necesar să se consulte cu medicul endocrinolog, dar el a fost în măsură să dea sfaturi corecte, cum să se măsoare în mod corespunzător dvs. metru de zahăr din sânge și de câte ori în timpul zilei se face.

De exemplu, la un diabet zaharat de primul tip, pacienții tineri ar trebui să ia de zahăr din sânge de mai multe ori pe zi - în mod ideal, înainte și după mese și la culcare. Diabeticii cu un al doilea tip de boala, care ia în mod regulat medicamente recomandate de medic si urmeaza un regim alimentar special, poate măsura nivelul de zahăr din sânge de mai multe ori pe săptămână.

Pentru a preveni parametrii glicemici definesc fiecare câteva luni, în cazul în care există o predispoziție la diabet să știe nivelul lor de zahar din sange în termen de o lună.

Cum de a alege contorul

Cum se măsoară sânge metru de glucoză de zahăr la domiciliu în timpul zilei
Pentru aceasta este necesară pentru a cumpăra o mașină de calitate în zahăr din sânge metru adecvat de glucoza din sange de masurare, care nu va da un rezultat fals și nu va eșua în momentul cel mai nepotrivit. Dispozitivul trebuie să fie foarte precis atunci când un test de sange, altfel rezultatele nu vor fi corecte, iar tratamentul nu va aduce nici un bine.

Ca urmare, o persoană cu diabet zaharat poate face apariția patologiilor cronice, agravarea bolilor existente și tot felul de complicații, deteriorarea sănătății. În consecință, prețul unitar este obligat să aleagă să fie un pic mai mare, dar calitatea este mai bună. Pacientul va ști exact cum să se schimbe în timpul zilei de zahăr din sânge.

Înainte de a cumpăra aparatul de măsură este important să se cunoască costul de benzi de testare pentru aceasta, garanția produsului. În cazul în care instrumentul este o calitate, producătorii îi va da o garanție pe viață, care este de asemenea important. În cazul în care există o oportunitate financiară, vă puteți gândi la cumpărarea contorului fără benzi de test.

Contorul poate avea tot felul de funcții de sprijin:

 • built-in memorie;
 • semnale sonore;
 • USB-cablu.

Datorită memoriei încorporate a pacientului poate vedea performanța anterioară de zahăr, rezultatele în acest caz sunt indicate cu ora și data exactă a analizei. Dispozitivul poate preveni, de asemenea, un semnal sonor diabetic pentru a mări sau micșora glucoza esențială.

Datorită-cablul USB, puteți transfera informații de la dispozitivul la computer pentru imprimare. Această informație va ajuta foarte mult medicul pentru a monitoriza dinamica bolii, prescrierea sau ajustarea dozelor de medicamente utilizate.

Anumite modele pot masura de zahăr din sânge și a tensiunii arteriale pentru diabetici cu vederea slaba a dezvolta un model care poate articula rezultatele și nivelul de zahăr din sânge.

Un diabetic poate alege un contor care poate fi folosit, de asemenea, ca un dispozitiv pentru determinarea cantității de colesterol și trigliceride în sânge:

 1. mai mult dispozitivul funcții utile și convenabil;
 2. cu atât mai mult este în valoare.

Cu toate acestea, în cazul în care un pacient cu probleme ale metabolismului glucidic nu are nevoie de astfel de îmbunătățiri, s-ar putea cumpăra cu ușurință un glucometru de calitate la un preț accesibil.

Principalul lucru este că el ar trebui să știe cum să se măsoare în mod corespunzător de zahăr din sânge și fă-dreapta.

Cum să cumpere dispozitivul exact?

Cum se măsoară sânge metru de glucoză de zahăr la domiciliu în timpul zilei
Perfect în cazul în care contorul înainte de a cumpăra cumpărător are posibilitatea de a verifica activitatea sa, verifica rezultatele precizie produc, pentru că există întotdeauna să fie o mică eroare în metru. Pentru aceste scopuri trebuie analizate de trei ori, și obținute în timpul rezultatelor cercetării trebuie să fie identice sau diferite de până la 5 sau 10%. Atunci când primesc informații incorecte de la achiziționarea de mai bine mă abțin.

Unii pacienți care au mai mulți ani de a suferi de diabet, se recomandă să folosească aparatul de măsură pentru a verifica exactitatea lor, împreună cu livrarea analizei in clinica sau alte laboratoare medicale.

Cu condiția ca nivelul de zahăr la om sub 4,2 mmol / l abatere admisă de la norma pe contorul nu este mai mare de 0,8 mmol / l la ambele părți. La determinarea parametrilor de laborator superioare pot cuprinde o abatere maximă de 20%.