Cum se măsoară viteza de internet on-line

Cum se măsoară viteza de internet on-line
Despre rata reală furnizată de ISP reflectă în mod periodic, practic, fiecare membru al rețelei de informații la nivel mondial. De obicei, aceste probleme apar atunci când utilizați aplicații Internet consumatoare de resurse sau vizitați Cinema on-line.Și, înainte de a contacta cu cererea furnizorului de servicii de informații, am dori să aflăm cât de multe megabiți reale ale tarifelor plătite de utilizator „vine“ la abonat.

Desigur, „cererea creează aprovizionare“ servicii și viteza de măsurare on-line a ofertei de internet zeci de site-uri diferite. Aici sunt doar rezultatul verificării conexiunii la Internet pe diverse resurse pur și simplu uimește cu ambiguitatea.

În acest articol vom încerca să înțelegem, în practică, orice resursă poate fi încredințată cu o astfel de misiune responsabilă, ca o măsură a vitezei de Internet.

Ce serviciu este mai bine pentru a măsura viteza Internetului

În primul rând, ne uităm la modul general, este posibil să se măsoare viteza de Internet, și de ce sunt amestecate rezultatele acestui test pentru diferite servicii. La urma urmei, s-ar părea, măsurarea vitezei algoritmului ar trebui să fie foarte simplu.

De fapt, motivul pentru care o astfel de eroare este faptul că spidtestery măsoară viteza internetului pe diferite site-uri. La urma urmei, în cazul în care un server este situat în Laos, iar celălalt - la Paris, iar datele măsurătorilor lor să difere!

Să luăm exemplul unei stații de lucru convenționale în Krasnodar, conectat la Internet unul dintre furnizorii low fare vserumynskih, a se vedea diferențele dintre fluxurile de „specialist pe măsurări“ informații.

Pentru a începe, a verifica viteza cu care informația este, de obicei, descarcă un client de torrent. Faptul că aceste „client“ primește simultan din diferite părți ale lumii, respectiv, vă permite să definiți mai mult sau mai puțin precis viteza de a primi informații. Run pentru a descărca doar două torent destul de populare și pentru a obține despre fluxul de date de aproximativ 950 kilobiți pe secundă.

Speedtest.net - verifica viteza de Internet-on-line

Acum verifica acest rezultat folosind Speedtest.net.

La prima vedere, on-line ne oferă o interfață convenabilă frumos cu meniu intuitiv Flash.

Cum se măsoară viteza de internet on-line

De asemenea, demn de remarcat este faptul că este convenabil să se organizeze alegerile din oraș, în cazul în care semnalul va fi trimis.

Rezultat: Viteza de descărcare a ratei de transfer 10,53 megabiți / sec - 9,61. Împărțim 10.53 de 8 și de a obține rezultatul de 1.31 MB / sec. Se pare, „torrent“ se poate balansa mai repede. Cu toate acestea, aceste descoperiri fac rost: în momente diferite pot fi viteze diferite, iar clientul torrent client torrent la fel.Cu toate acestea, programul lasă clasamentul general: confortabil, frumos, și fără „probleme“. El a apăsat butonul - obține rezultatul.

Deci, de multe ori viteza internetului depinde de un router instalat în apartament. condițiile meteorologice și de mulți alți factori.

Yandex-Internetomer - măsoară viteza de Internet nu a fost atât de ușor

Locul al doilea în topul celor mai Yandex Yandex însuși are, mai degrabă Yandex-Internetomer.

În ceea ce privește „fără probleme“, acest serviciu este doar un campion absolut! Informații de text Naked, nu există nici o posibilitate de setări de măsurare. Trebuie doar să apăsați pe butonul - muta scara - a se vedea rezultatele de text. Totul! Nici un design și interfața cu utilizatorul!

Cum se măsoară viteza de internet on-line

Cu toate acestea, verificarea vitezei de Internet Yandex-Internetomer arătat deja mai aproape de viteza torent de 8.12 Mbit / s - descărcare, 8,81 Mbit / s - se întoarce.

Cu toate acestea, interfața este încă slabă.

Pentru a „bronz“ loc este 2ip.ru. serviciu servicii de proiectare este decorat într-un stil minimalist: nu prostii, dar decent, confortabil și funcțional.
Apropo, uita-te la această hartă de la Moscova a fost mult mai ușor decât Speedtest: în SERPs lider în apropiere de Moscova există mai multe servere, orașe mici, și trebuie să crească în mod repetat pe card.

Cum se măsoară viteza de internet on-line

Aici București - cel mai mare punct. Un singur clic - rula scara, iar rezultatul final: viteza de intrare - 8,65 Mbit / s, de ieșire - 9,25 Mbit / sec. Mai aproape de cea a internetomera Yandex. Pentru măsurători fiabile, din nou Reverificat viteză spidtestom - prezintă toate aceeași 10 megabiți / sec.

Pr-cy.ru - Conectare la Internet instrument de verificare

Urmatoarea resursă - pr-cy.ru. Aici totul este concis și funcțional. În ceea ce oras pentru a verifica imediat indicat la București, dar puteți selecta cu ușurință orice alt punct.

Cum se măsoară viteza de internet on-line

Cu toate acestea, în loc de o listă a orașelor apare când selectați un server Yandex hartă punct aflat la distanță pe ea. Faceți clic pe butonul „Start Internet Speed ​​Test“ - cadranul animat pare că simulează un vitezometru cu o săgeată. Rezultatul este un test ciudat: 7,67 Mbit / s - rata inclus de 3,45 Mbit / s - ieșire.

De ce atât de scăzut? Pentru puritatea experimentului se va face o analiză. Dați clic din nou pe butonul prețuită - rezultat complet diferit: 9.11 Mbit / sec - încărcare, 8,48 Mbit / s - se întoarce. salturi ciudate și rezultatele măsurătorilor ciudate. În orice caz (pentru fiabilitatea rezultatelor), din nou, verificați serviciile de viteză anterioare - rezultatul rămâne același.

Serviciul skorostometr Testinternet

În cele din urmă, a verifica afară un alt serviciu - skorostometr Testinternet .Aici inscripție luminoase de pe pagina principală a emisiunii: „Acum avem 6 teste. De șase ori mai eficient. „Perfect! Sase butoane - teste. Hit primul - o dată există o figură de neînțeles și cuvintele pe care testul nu a reușit. Încercați a doua oară - există o inscripție: „Viteza conexiunii de la momentul 4672.9 kilobiți pe secundă, care se ridică la 4,67 Mbit / s.“ Rezultatul, pentru a pune-l ușor, ciudat.

Încercați alte teste. Toate cele șase arată oribil. Unele oferă chiar și măsurarea vizibilității, în timp ce altele - nu. Cred că în mod serios percep informația de pe acest site nu este necesară.

Auditul se poate trage următoarele concluzii: prima arată cele mai populare servicii sunt rezultatul unui test relativ sigure, dar Speedtest mai multe supraestimează viteza conexiunii la Internet.

Interesant Online: