Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online

Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online

17: Negru Opal - opals cele mai prețioase din grup, din care suma de bază este produsă în spațiile deschise din Australia. Alte domenii bogate - Brazilia, Statele Unite ale Americii, Mexic. Culoarea acestui tip de opal poate varia de la gri la negru, cu o varietate bogată de sclipiri irizații de toate culorile. Deși astăzi aceste pietre nu mai sunt considerate atât de rare ca și mai înainte, cu toate acestea, ele sunt destul de scumpe. Costul de opal negru de înaltă calitate este de aproximativ 2000 de dolari per carat.- un fel de acumulare de energie și centru de concentrare pietre zemli.Chornye Toate culorile sunt dotate cu caracteristici speciale și care au o semnificație simbolică. Culorile închise nu sunt o excepție, ele simbolizează eleganță, rafinament, fidelitatea față de tradiții. Dar, altele decât cele care, ca pietrele negre pot absorbi alte culori, ele sunt inerente în grade diferite, precum și alte proprietăți și caracteristici ale tuturor celorlalte culori. Aceasta culoare este un fel de vas adânc umplut cu o varietate de caracteristici și caracteristici care pot să apară în funcție de situație.

Înainte de a face o piatră finală negru vybor.svoystva aceste sentimente și emoții sunt partenerul tău, dar e mai bine să știe despre această culoare cât mai mult posibil și de a înțelege de la sine toate decoratiunile cu o piatră neagră a crezut că pietre sunt sursa de pământ negru și forțele întruchiparea mare de energie. Culoare Negru multe apel negare. Mulți oameni preferă ea această culoare, atunci când doresc să atragă atenția altora nu este de a forma, și la principalele - conținutul de nimic a fost deschis și să explice esența conținutului. Acesta ar trebui să ia în considerare faptul că, în multe culturi și religii, cu această culoare nu este legată de emoții vesele. tristețe, durere, rigoare, și chiar agresiune. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că, odată cu achiziționarea

Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online

Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online

Mascota de piatra neagră este îndreptată spre păstrarea omului, protejează împotriva diferitelor tipuri de boli, leziuni, pentru a preveni accidentele care pot avea consecințe grave. În plus față de funcția de protecție a acestor mascote posedă putere magică imensă. Piatra de energie atât de mare și puternic, care este capabil să protejeze de daune, proteja de deochi. Impactul negativ al puterilor magice externe nu observați și nu simt, dacă vă va ține un talisman - acesta este un instrument foarte puternic. Practic, funcționarea unui astfel Farmecul sau mascota de bijuterie negru

 • dungi onix - dungi alb-negru -
  reduce durerea, a pus pe locul inflamat,
  tumoare în abdomen pentru colici
 • Sardonix - dungi maro și alb - protejează împotriva
  vrăji rele și dragoste, dă curaj, protejează împotriva
  infidelitatea și minciuni, opri sângerarea,
  accelerarea de fuziune osoasă
 • carneol, onix - dungi albe și roșii
 • calcedonie, onix - dungi gri și alb

JASPER pestriță difera de agat si onix
model granulata, în cazul în care există o bandă - ei
sunt dispuse orizontal în loc de
cercuri concentrice, culorile sunt
aproape toate. Are o varietate de culori.
Această piatră ar putea fi cel mai neobișnuit de tot ceea ce există pe Pământ. Dacă numai pentru că Jasper este aproape toate culorile: verde, roșu, albastru, aproape negru. Se numește pictura misterioasă a naturii. Conform legendei antice Jasper protejează proprietarul său de stâncă rău și-l aduce fericire. Mai ales în dragoste. De exemplu, dacă găsiți un talisman de jasp si deprindă-l la tine (sau eu mă obișnuiesc cu faptul că aceasta a fost o amuletă cu tine peste tot), atunci cu siguranță salvați-vă de mizeria care aduce iubirea neimpartasita. Se crede că în afară de Jasper poate da doar previziune excepțională și capacitatea de a prevedea viitorul. Ei bine, dacă obzavedeshsya doar o astfel de piatră, care este, de asemenea, va fi de culoare foarte inchisa, apoi trage ura sau invidia nu va fi în măsură să vă provoace vătămări sau daune.
Jasper are o energie de vindecare bună. Trateaza ficatul si vezica biliara, rinichi si vezica urinara. Acesta oferă energie corpului fizic si armonizeaza astral.
Cărțile de comerț românesc secolului al XVI-lea, a scris: „Red Stone Heart otveselit în durere și gânduri obscene alungă, mintea și multiplică cinstea, puterea și amintirea a vindeca persoana.“
Vechii greci a observat că, dacă bei paharul de agat, multe boli dispar.
Jasper de culoare albastru-verzui ascute intuiție, ameliorează depresia.
Red Jasper activeaza functia cardiaca si activitatea glandelor endocrine: stimuleaza circulatia sangelui.


Avicenna sfătuit să-l poarte pe burta ei (pe plexul solar sau buricului) a bolilor gastrice.
Piatra folosit de barbatii cu inflamatia prostatei, iar femeile - cu infertilitate și tulburări ginecologice.
Constant purtarea de jasp ascute simțul mirosului. Jasper se pot purta și în argint, și în aur.
Conform tradiției, în cele mai vechi timpuri de către avocați și judecători purtau pietre de sânge roșu jasp. Lumea medievală a canonizat jasp, ea a intrat în decorarea bisericii. Jasper a fost considerat un simbol al transformării omului și a lumii. Se credea că oricine se află în posesia jasp, nu poate fi frică de șerpi, și fulgere, nu va fi învins în orice luptă, orice dispute. Ea simbolizează umilință și curaj. Despre soiurile roșii de jasp popular a spus: „piatră de iaspis, sânge amestecat în ea.“ Ea a atribuit proprietăți pentru a proteja de stâncă rău și aduc fericirea de a alunga tristețea, bucuria inimii, pentru tratamentul epilepsiei și febră, dureri de stomac calma. Dacă legat de mamele sold noi - este ușor de rezolvat de sarcina. Jasper - simbol al prieteniei adevărate și solide.

Alchemist Piatra asociată cu transmutand substanțelor. Întărește în om simțul datoriei și onoarei, ajută egalizarea relația dintre oameni, reconcilierea lor. Aceasta ajută la îmbunătățirea relațiilor cu superiorii săi. Purtat în jurul gâtului sau pe brațul în formă de inel, salvați-ne de spiritele rele.
Posedă efect terapeutic în bolile de stomac, ficat, splina, precum și anemie, oprește sângerarea. Infertilitate sunt pe organele genitale.
Marmorat jasp - o piatră rară, care arată Cuvântul divin pe care să mediteze, rugați-vă și mantre, văzut în figura piatră secretă cuvânt profetic.

Cacholong - lăptos varietate alb netransparent de opal. Această piatră este considerată a fi o înmormântare. Nu este recomandat să poarte un popor nervos, agitat.
Porțelan-opal. Femeie de piatră. Într-una din legendele orientale cacholong numit lapte coagulat pietrificat. Se credea că întărește bunăstarea și sănătatea, aduce pace și liniște în casă. Acesta este asociat cu maternitatea și sa demonstrat că femeile gravide, deoarece subvențiile naștere ușoară.
Frame - argint, cupru.

Cum se curata Onyx

Pentru a curăța Onyx nu au nevoie de măsuri de precauție speciale, deoarece este un material solid rezistent la substanțe chimice, punct de topire ridicat. Se spală cu o perie moale sub jet de apa - modul optim de a livra produsul la Onyx de praf și murdărie.

depozite de onix

Dacă alb este caracterizat prin nevyrazhayuschey personale disponibile, apoi negru sperie incertitudinea lui. Ce e în spatele gaura neagră - totul sau nimic?
Un fel de întrebare lui Hamlet nerezolvată în tragedie fără speranță.

Cu alte cuvinte, negru - este cel mai este că nici antiteza alb. Ceea ce, de fapt, a fost mult timp evident.

Onyx - bijuterie albastru-negru sau negru complet opac cu structura. Puțini oameni au auzit despre onixul arab. Pe Croiala bijuterie văzut în mod clar straturi alternante alb-negru, cu o predominanță de nuanțe întunecate.

Gemologists vorbesc despre originea vulcanică minerale, și în conformitate cu legenda greacă de onix - este unghie pietrificat al zeiței Afrodita.

De fapt, structura și alternanța benzilor se aseamănă cu structura unghiei umane. Adesea, pentru acest cristal este dat onix marmura, care nu are nici o legătură cu clasa de onix. Acesta este un fel de ieftin de marmură, cu proprietăți fizice scăzute.

Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online

culoarea cărbunelui Agate răspândit pe scară largă suficient. Această varietate de bijuterii opace de minerale cu o culoare uniformă.

Chrysoprase și proprietățile sale magice
Chrysoprase purtat într-o brățară, acesta este considerat a fi un remediu pentru ochi rău, invidie și calomnie. Această piatră nu-i plac oamenii suspecte și leneș. El ajută inventatorii și pentru toți cei care iubesc și caută actualizări, vise și realizează proiecte provocatoare. Gînditori și oameni cu intuiție, trebuie să poarte chrysoprase în argint pe degetul mic. Dacă aveți această zi să fie o întâlnire de afaceri responsabil, de la care se așteaptă o mulțime, a pus un inel cu chrysoprase - vă va aduce succes.

un fel neobișnuit de opal prețioase
Opalul aparțin unui grup de pietre prețioase cu efect optic, numit opalestsentsin. Opal neobișnuit este faptul că se manifestă în același timp o varietate de culori și se pare că puteți vedea câteva curcubee dintr-o dată. Apariția unor astfel de senzații asociate procesului de creștere naturală a opal, care este total diferit de creșterea alte pietre prețioase. Opal este format din sfere de siliciu. Și, în cele mai multe Opalul acest efect apariția simultană a mai multor curcubee, și este rezultatul interferenței luminii, care are loc în aceste zone. Este poziția lor și că acestea pot fi diferite în mărime, sunt baza culorii de artificii.

Printre Opalul nobil alb opal alocate cu un ton de bază alb sau galben pal și irizații de toate culorile și mai rare, în mod corespunzător mai scumpe Opalul negru, tonul de bază, care este de culoare gri inchis, verde inchis albastru, inchis sau gri-negru. Datorită contraste de culoare spectaculoase (flash una sau alta culoare), aceste pietre sunt arata foarte impresionant în bijuterii. Regulile internaționale de evaluare opal principal atribut calitativ ia în considerare culoarea. Acesta este considerat cel mai valoros opal negru în cazul în care acesta are o excelenta gama, de înaltă calitate a culorilor. În continuare, în ordinea valorilor să fie gri și alb.

Opalul au fost evaluate, în orice moment este foarte scump, dar la începutul secolului al XX-lea a văzut o scădere a cererii pentru această piatră din cauza ideii superstițios că aduce ghinion.

Jasper are bogăție și culoare grafică.
Jasper - densa rocă sedimentară silicioasă compus din boabe microscopice de diferite minerale. Există mai multe varietăți Jasper, în funcție de domeniile și compoziția de pigment. Jasper - o istorie a Pământului și toate evenimentele care au marcat în lume.

Înapoi la început - miracole, semne și profeții "

Cum se numește o piatră neagră - slava lumii Magazine Online
bijuterie cunoscută Foarte frecvente, cu o istorie foarte bogată. Principala piesă distinctă de piatră neagră - este prezența unor linii paralele panglica care îndeplinesc culori complet diferite, în funcție de compoziția mineralului. Pietrele se pot avea culori diferite, dar negru este considerat cel mai nobil și cel mai adesea este numit zebră agat (gri sau bandă albă). El a caracterizat strălucirea moale de ceară, ceea ce face foarte frumos.

În istorie, el a jucat mai multe roluri în Egipt a fost folosit pentru a face ochii zeilor statui din India a fost mascota a generalilor și a liderilor, și musulmanii încă se închină onix negru, care este introdus în peretele Kaaba. Multe proprietăți medicinale atribuite lui: dă putere, protejează de spirite rele și fantome, prelungește viața, scapa de timiditate, aduce noroc și noroc, te elibereaza de stres, usureaza durerea si chiar ajuta cu insomnie. Astrologii cred că ei se concentrează bioenergie, și astfel încât acestea sunt versatile și potrivite pentru toată lumea.

Culoarea roșie a pietrei
stâncă culoare roz
piatră Orange
galben piatra
piatra verde
Culoarea albastră a pietrei
albastru culoare piatra
Culoare piatra violet
Culoarea albă a pietrei