Cum se numește o piatră neagră - tot ce ai vrut să întreb

onix, obsidian, hematit, pietre negre cele mai populare.

Mult mai puțin frecvente jad semipretioasa și agat negru. Diamante în plumb pe popularitate și exclusivitate printre minerale cu culori închise. negru perle naturale sunt considerate a fi de bijuterii foarte rare și, prin urmare, scumpe cu el apreciat. Atunci când alegeți să urmăriți pentru contrafăcute sau colorate cu perle artificiale. Utilizate pe scară largă Obsidian ornamentale, negru-cărbune.


Înapoi la cuprins

Pietre, efect dând

magazin online
bijuterii

Cum se numește o piatră neagră - tot ce ai vrut să întreb

Cum se numește o piatră neagră - tot ce ai vrut să întreb

Locul 13: Musgravit - taaffeita rude apropiate, la care el este similară în aparență și compoziția chimică. Acesta a fost descoperit pentru prima dată în 1967, în Australian Musgreyv Valley Range. Mai târziu, un mineral care se gaseste in Groenlanda, Tanzania, Madagascar și chiar și în adâncul terenului rece Antarctica. Această bijuterie este disponibil în mai multe culori, dar cele mai frecvente cazuri de verde și violet. Datorită faptului că istoria a fost găsit în cantități foarte mici din aceste pietre, prețul este ajunge destul de dimensiunile așteptate: per carat verde musgravita de înaltă calitate egal cu 2-3 mii de dolari, în timp ce per carat minerale fațetat violet va trebui să plătească aproximativ 6000 unități convenționale.

Pietre prețioase și semiprețioase negru

Cum se numește o piatră neagră - tot ce ai vrut să întreb

AMBER ca un talisman aduce doar fericire
Lions, în special supărat pentru Taur.

Romanii au atribuit proprietățile magice pentru această bijuterie și am încercat ca talismane și amulete transporta întotdeauna mărgele de chihlimbar: frecarea mâinile lor, ceea ce sugerează că chihlimbar întărește forța (inclusiv dragoste).
Grecii cadou chihlimbarului a însemnat dorința de fericire.
Amber aduce fericire celor care sunt nascuti sub semnul Leului. Acesta oferă prieteni de încredere, protejează împotriva nenorocire, este o piatra-mângâietor. El susține sarcina, oferă o livrare ușoară.
mirese din piatră și patron al hoți El ajută să facă alegerea corectă în dragoste și prietenie. Contracarează ochiul „rău“ și duhurile rele.
rășină fosilă galben, portocaliu, roșu, maro și chiar alb.
El - unul dintre cele mai vechi pietre pretioase cunoscute de omenire. Soare simbol - chihlimbar împodobit coroana celebrului faraon egiptean Tutankhamon. Poate că Amber a fost prima bijuterie, care a fost utilizat pentru tratamentul de oameni vechi și decorațiuni. Din moment ce implică o mulțime de legende, în cazul în care originea chihlimbarului este întotdeauna învăluită în mister sau magie explicat.
Se crede că, dacă pentru a atinge degetele în piatră chihlimbar, întărește și puterea mentală și fizică. Această piatră de sănătate, fericire și iubire. talismane Mighty și amulete, chihlimbar vă răsplătească toate aceste avantaje. Dacă ai de gând să poarte chihlimbar cu el, știu că el te și longevitate și frumusețea va recompensa. Și el își menține optimismul, ofera confortul diferite de viață și chiar aprinse pe teme ascute intuitia. Ultima proprietate - un cadou care soarta prezintă o foarte, foarte puțin! Amber talisman va ajuta să se mute departe de multe probleme subconstient si este foarte adevarat, pentru a evita certurile și tot felul de situații neplăcute. Amber aduce fericire tuturor oamenilor născuți sub semnul unui Leu mândru și regal. De exemplu, nu ar trebui să lăsați-l să meargă, dacă vă simțiți brusc că bolnav, sau starea de sănătate este slabă. Și priviți în același timp, pentru a vedea cum se va comporta în piatră: ea poate fi bine pentru ceva timp să se agite și să devină opace transparente pentru simplul motiv că el a luat asupra sa toată energia negativă și te scapa de ea!
Amber are un efect pozitiv asupra glandei tiroide, splina, inima. Amber portavoci reduce mult riscul de cancer din cauza fumatului, iar celebrul chihlimbar polonez vodcă cure bune dureri în gât și răceli.
soiuri de chihlimbar transparent top utilizat pentru a trata durerile de gât, dureri de cap, ochi si afectiuni ale urechii. De exemplu, dureri de cap pot fi eliminate foarte simplu: să ia o placă de lustruit sau se introduce din chihlimbar și mângâind pielea din jurul zonei dureroase invers acelor de ceasornic. După 10-15 minute, durerea va trece. ar trebui să fie pus pe inflamat la fața locului pentru eliminarea chihlimbar de energie negativa.
Amber margele colier sau tratează tiroida proteja de o durere de cap, pentru a îmbunătăți starea de spirit și atenuarea impactului schimbărilor bruște de vreme și efectul furtunilor magnetice.
Margele Amber calma durerea atunci când copiii mici sunt tăiate dinți.
Amber clarifică gândirea și ajută la realizarea planurilor în acțiune. Lumina lui de aur ne dă bucurie și pace.
Amber spune buric energie chakra și contribuie la trezirea Kundalini.


Acum, la vânzare o mulțime de chihlimbar și falsurilor sintetizat, asa ca alege ar trebui să fie deosebit de atent.

chihlimbar transparent de Aur sunt la dureri de ureche, amigdalita. Oprește sufocare, inima și sângerare. În cazul în care o femeie gravidă poartă un colier chihlimbar, este ușor de a da naștere. Aduce sănătate și putere la sugari. Dacă pune piesele brute de chihlimbar sub pernă sau atârnă la cap, care ajuta cu insomnie.

Jet - "jet" - un fel de cărbune. Este o piatra a celor nascuti sub semnul lui Saturn. De multe ori astrologi a numit-o piatră Marii Mame, și a crezut că el a avut puterea lumii antice. Arabii l-au spânzurat de leagăn copilului, atunci când au vrut să ochi albaștri copil schimbat culoarea la negru Conform legendei chineze antice. jet este un pas de conversie a chihlimbarului atins după mii de ani. Jet protejat de furtuni și spirite rele, fantome și vrăjitorie, otrăvuri și snakebites, diferite boli - gută și reumatism, epilepsie si boli histerie ale ochiului și a stomacului, a scos capul și durere de dinți. Ca un talisman, înzestrat cu „puterea lumii antice“, a ajutat să depășească temerile, dedurizată de separare și durere emoțională liniștitor, a dat uitării iubirea neimpartasita și a purtat-o ​​ca o înmormântare decoratiuni greci și romani ca un semn de durere.
Ajută să înțeleagă misterele karma, familie, strămoși, tradiții, oferă o oportunitate de a vedea partea a vieții cu o cusătură. Este o piatră de uzură continuă. Acesta protejează de temeri și coșmaruri, o amuleta de deochi pentru adulți și copii. Foarte util pentru a purta Scorpions cu jet de a câștiga peste natura sa negativă. Efectul terapeutic - previne si vindeca cataracta, în special la vârstnici. Purtat în jurul gâtului, trage o durere de cap.

JADE ALB - piatra de 6 și 18 o zi însorită. Stinge pasiunile indisciplinați, dă pace și liniște. Acest vindecători de piatră, păstrează pacea, liniștea și echilibrul. Purtați este recomandat celor care doresc să schimbe complet viața ta, pentru a lua calea dezvoltării spirituale. Ea nu ajută la dragoste - face ca o persoana suferind singur. Ei bine, aceasta afectează rinichii.
În China, jad simbolizează cele cinci virtuți: mila, dreptatea, smerenia, înțelepciunea, curajul.

JADE - verzui opac „piatră vie“,. Nefrita, sau pietre la rinichi (greacă: „nefros.“ - rinichi), această bijuterie numit în secolul al XVI-lea. în Europa, pentru convingerea larg răspândită că eliberează proprietarului de boli de rinichi.
În China, piatra a fost deosebit de venerat. Se credea că, dacă o femeie este de a da statuia de jad, aceasta va ajuta ei pentru a obține posteritate
Clopotele de jad izgonirii duhurilor rele.
Jade au fost prelucrate mingi pentru meditație pentru vindecători și filosofi
„Aurul are un preț, jad este de nepretuit“, după cum se menționează într-un vechi proverb chinezesc Jade atribuit cinci virtuți, care corespund celor cinci calități spirituale: luciu moale - bunătate; puterea - moderație și justiție; melodic sunet - cunoașterea științei; imutabilitatea - curajul, imposibilitatea de fals - curate.

Îmbunătățește vitalitatea, protejează împotriva bolilor și ajută la migrene, boli de rinichi și ficat, imbunatateste vederea: pentru a aduce noroc la jocuri de noroc, dă alergători victoria la Jocurile Olimpice; Aceasta protejează împotriva deochiului.
Acesta protejează împotriva loviturilor de trăsnet și încurajează pe alții să fie fidel proprietarului său.

A cui onix - horoscop, semn zodiacal

determina ale căror pietre de onix unic, nu poți. mare influență asupra persoanei care are doar culori, și, prin urmare, diferite tipuri de onix pot diferi în birthstone lor. Multe dintre ele nu sunt date semnificație deosebită astrologic. Matematic funcționează YV Kaftanov, de exemplu, un fel de concretizata onix numai negru, și este recomandat să poarte o Balanță, Scorpion, Sagetator, Capricorn si Varsator.

Culoarea neagră este o pregătire perfectă pentru adâncimea și soliditatea pentru a rezolva orice situații.

Pe de altă parte, negru poate contribui doar SURFACING ascunse în momentul factori și aspecte, emoții și sentimente.

Jasper - bijuterii unicat si minerale ornamentale cu o mare variabilitate de culori și modele. Toate tipurile de incluziuni crea desene pe secțiuni, și este pentru această caracteristică bijuterie artiști apreciate.

Monocrome copii care nu se găsesc în natură, jasp pe scară largă cu pete roșii, verzi și albe. În cazul în care, cu toate acestea, pronunțat numele de „jad negru“, este vorba despre o piatră complet diferit - jet.

Hematite. alias Sange - piatra negru și roșu, rar maroniu-roșu, culoarea sângelui uscat. luciu metalic puternic, capacitatea de a magnetizare și de fragilitate ridicată - principalele caracteristici ale minerale.

Cum se numește o piatră neagră - tot ce ai vrut să întreb

Astăzi, hematit pot fi găsite în magazinele de bijuterii, dar în cele mai vechi timpuri a fost pietre foarte greu: a efectuat articole de uz casnic, decoratiuni, și chiar și o oglindă cu o suprafață perfect lustruită.

Jet - pietrificate de lemn, cu alte cuvinte - carbune. Epoca pietrei organice atinge zeci de milioane de ani, și se realizează extracția în zonele de depozite de lignit.

piatra universală pentru toate.
Jade - o piatră versatil, este potrivit pentru toți oamenii, așa cum este legată de religie.

Jade are de obicei o culoare verde inchis, este foarte durabil piatra translucide sau opace, care este adesea găsit în bijuterii sau utilizate în sculpturi.

Proprietatile sale sunt unice pentru om și de a induce schimbări și modificări, atât interne, cât și externe.

Jade - o piatră de evoluție, este foarte puternică în energia, capabilă să vă transmit impuls de energie și ai scos din impas. Amulete de jad este atribuită puterea de a proteja purtatorul de forțe supranaturale, pentru a asigura longevitatea și de familie bunăstarea.

corali
forma de corali din mările recifele tropicale și raft atol de corali cu tufe de incalcit de ramificare - colonii polipi. Numai schelete calcaroase (schelet extern) ale acestor colonii sunt folosite ca material pentru scopuri de bijuterii - corali. Un astfel de cadru (polyparies) este construit într-o multitudine de polipi mici, care sunt plasate în celule minuscule, degajări exoskeleton și secretă capetele lor inferioare, pentru a forma plăci calcaroase plantari. Înălțimea coloniilor de 20-40 cm, grosimea ramurilor - 6 cm.

Întreaga colonie are un schelet sunt, de obicei singură culoare. De la colonie la colonie nuanŃe variază de la roz pal la roșu închis, culoarea sângelui bovin.

Numai ocazional corali sunt pete albe sau roz pal.

Împreună cu corali roșii și roz, și prelucrate alb, negru și albastru. corali albi, cum ar fi rosu, constau din carbonat de calciu, dar negru și albastru - a stratului substanței organice (conchiolin). Colonie de corali negru ajunge la o înălțime de trei metri.

Culoare - principalii factori de cost pentru corali. Cel mai scump de corali - rosu aprins, urmat de portocaliu, roz, alb, negru și culori. Factori importanți în considerare intensitatea și uniformitatea culorii. Un alt factor de cost este puritatea de corali. Materialul trebuie să fie uniformă și nu au pete, fisuri, incluziuni, carii de orice fel. Margele de corali rotunde cele mai scumpe, prețul lor variază în funcție de culoarea și forma. Margele ar trebui să fie uniforme în margele de dimensiuni, cu excepția cazului prevăzut în mod special pentru asimetrie.

Vechii greci credeau coral un simbol al nemuririi și fericire. În Evul Mediu a crezut că el dă înțelepciune și de tineret. Coral ajuta la ameliorarea tensiunii emoționale ridicate și de a reduce calitățile negative ale sufletului - ura, furie, invidie. Coral vindecă tristețe. Se crede în mediumuri cel mai bun remediu pentru deochi. Pentru corali ar putea arăta cu adevărat puterea, aceasta nu poate fi procesată, adică, acesta trebuie să fie purtat într-o stare naturală, netăiate.

Online: