Cum se poate păstra un om - psiholog

Pe drumul spre fericire femeia de familie depășește multe obstacole. În primul rând, ea trebuia să găsească un partener și să-l încurajeze să construiască o relație cu ea, iar apoi ea se angajează să rezolve problema cum să țină un bărbat lângă ea. Munca grea - să păstreze aproape de un alt bărbat. Cu toate acestea, psihologi, și în această problemă a da sfaturi pentru a ajuta femeile se ocupe de problemele lor.Cum de a păstra un om?

În primul rând, ce fac oamenii atunci când încep să se deterioreze relațiile - o căutare pentru cel vinovat. Oamenii vor să dea vina partenerii lor, că ei distrug relația. Pierderea dragostei este deosebit de dureros pentru femei. Dacă oamenii încă într-un fel se poate face față cu sentimentele lor, este de multe ori femeia începe să se întrebe cum să țină un om.

Cum se poate păstra un om - psiholog

Poate că această întrebare este cel mai up-to-data. Este necesar nu numai pentru a găsi omul, dar, de asemenea, să-l păstrați. Nu ar trebui să scadă doar în dragoste cu domnul, dar, de asemenea, să-l ardă cu pasiune pentru o lungă perioadă de timp.

Se spune că dragostea nu există pentru mai mult de 3 ani. Aici psihologi clarifica faptul că vorbim despre pasiune. Dacă un om a avut o pasiune pentru o femeie, atunci nu va dura mai mult de 3 ani. După această perioadă, doamna va trebui să pună o mulțime de efort pentru a convinge cumva omul că el este încă nevoie. Cu toate acestea, aici se întâmplă dezamăgire: omul poate sta în același timp, du-te pe la alte femei.

Pentru ca femeile au o idee perfectă a modului în care să se comporte ca un om și cum să o iubesc, ea tânjeste un partener mereu a rămas cu ea. După cum a înțeles în acest caz, cuvântul „ține“?

 1. Pentru a-l forța să rămână lângă el?
 2. Arată că cea mai bună femeie pe care nu o mai găsește?
 3. Lasă-l să vină la ideea că este mai bine să nu rupe relațiile?

În funcție de varianta, care va alege o femeie, ea va folosi aceste sau alte modalități de desfășurare a bărbaților. De multe ori femeile să înțeleagă cuvântul „să păstreze“ pentru a forța partenerul să rămână acolo. Aici a comis, de asemenea, multe lucruri greșite și stupide, care pot avea un efect, dar va fi temporar, orice om va rămâne, dar va merge la stânga.

În orice caz, psihologii pot da sfaturi femeilor care se confruntă cu nevoia de a păstra oamenii de lângă el. Ei au fost acolo foarte mult. Cititorii psytheater.com revista on-line ar trebui să se înțeleagă că nu există o rețetă universală. Uneori este necesar să se combine o varietate de abordări pentru rezolvarea unei probleme. Încearcă-l și ai ceva se întâmplă.

Cum să câștige și să păstreze un om?

Pentru a cuceri un om, pe care doriți să aplice aceleași metode ca și în cazul, în cazul în care dragostea ta a fost neimpartasita. De multe ori, o femeie se indragosteste mai repede decât bărbații. Destul de des, o femeie se îndrăgostește de un bărbat atunci când el este pe ea nu acorde atenție. În cazul în care relațiile se descompună. atunci omul arată dezinteresul lui la femei. Există o situație în care o femeie vrea să aibă o relație, iar omul nu este. Aici este necesar nu numai pentru a menține, dar, de asemenea, pentru a câștiga un om.

Cum se poate păstra un om - psiholog

Cea mai importantă regulă - un om nu ar trebui să speculeze cu privire la ceea ce victoria sa. De ce?

 1. În primul rând, există oameni care fac obiectul principiului că numai ei ar trebui să câștige. Când vor câștiga, impinge departe, ei nu percep astfel de femei pentru sexul opus.
 2. În al doilea rând, există oameni care se bucură de faptul că femeile doresc să le facă pe plac. Aici, relația va fi. Doar un om va sta cu femeia în timp ce ea face totul pentru el ceea ce el cere.

Care sunt modalitățile de a ajuta în cucerirea oamenilor?

 • interese comune. Ai nevoie pentru a ajunge la partener cu toate informațiile posibile, care ar vorbi despre ceea ce interesează. Dacă puteți obține excitat despre aceleași lucruri ca un om este interesat, te va ajuta în cucerirea ei.
 • Imaginea femeii ideale. Fiecare om are propria lui. Este necesar să se afle ce omul tau ii place o femeie. Este necesar să devină o femeie pe care vrea lângă el să vadă. Pitfall ar putea fi faptul că nu poți pentru o lungă perioadă de timp să poarte o anumită imagine care poate ruina posibilitatea de a construi relatii pe termen lung. Sau stai aici este fie convertit în permanență la o altă femeie.
 • Feminitate. Barbatii iubesc cu ochii lor, așa că ar trebui să schimbe imaginea externă. Aspectul dvs. ar trebui să radieze mister, feminitate, atractivitate. Aveti nevoie de sexualitate. Sport și stilul de afaceri în haine acest lucru nu va ajuta.
 • Castitatea. Acest sfat se referă la stilul de îmbrăcăminte. Sub sexualitatea nu este înțeleasă vulgaritatea și seductiveness. Nu aveți nevoie să te îmbraci în costume și să se deschidă tocuri foarte înalte. ar trebui să rămână feminin, îmbrăcăminte ar trebui doar ușor pentru a deschide ușor sexualitatea ta, și să nu-l arate pe deplin.
 • D. Omul - aceasta nu este o prietena. Deoarece este necesar să se comporte într-un mod diferit. Aici trebuie să fie capabil să asculte și să comunice pe o temă comună, să fie interesant și avizați. Un om poate flata la recurs vizual. Cu toate acestea, la fel ca ea cea care reușește să fie interesant în timpul actului sexual.

Următorul pas ar trebui să fie să dețină bărbați. Aici, femeia ar trebui să fie discret. Un om trebuie să facă propria sa decizie de a avea grijă de o doamnă care face femeile felul următor: este o frumoasă și interesantă, nu este absolut alerga după el. Dacă el vrea să fie cu ea, atunci el are nevoie de ea pentru a rula, pentru a apela, a scrie mesaje, și așa mai departe. D.După cum sa menționat de către mulți psihologi și de a câștiga dragostea mult mai ușor decât să-l păstrați. Multe familii a lungul timpului sunt cunoscute pentru partenerii lor indiferență față de unul pe altul. Cum, atunci, pentru a menține interesul omului pentru el însuși?

 1. Evitați reproșuri excesive, scandaluri și nemulțumire. Ei se întâmplă în orice relație. Dar, bine, atunci când momentele plăcute mai mult decât cei săraci.
 2. Ar trebui să fie frumos și interesant. Relația nu ar trebui să fie monoton. Prezența omului nu spune că o femeie ar trebui să rămână acasă, în nici un interes și în fiecare zi pentru a adăuga un kilogram de greutate.
 3. Ar trebui să fie uneori ocupat. Nu tot timpul, să plătească omul. Uneori, el a negat în întâlniri și atenția, referindu-se la un anumit moment. Acest lucru va face mai interesat de un om, și nu să se relaxeze.
 4. Ar trebui să se acorde libertatea omului. Nu, nu este necesar să se deda dorința sa de a se întâlni cu alte femei. Ceea ce se înțelege este că un om ar trebui să aibă propriul spațiu de lucru :., hobby-uri, prieteni, etc. Nu face dragoste la obsesie, și de îngrijire în controlul absolut.
 5. Ar trebui să fie o surpriză. Scoate în mod periodic omului că el nu te cunosc. Chiar dacă sunteți împreună pentru o lungă perioadă de timp, acesta trebuie să fie o senzație pe care nu ați înțeles pe deplin.
 6. Ar trebui să fie atractiv pentru alți bărbați. Uita-te pentru aspectul lor. Încercați să vă rugăm să partenerul tau, dar cel mai adesea cazul în locuri publice, astfel încât să poată vedea că te holbezi, și alți domni.
 7. Lăsați omul să fie responsabil. Nu-l domine. Lasă-mă să iau decizii, să acționeze în conformitate cu acestea. Dacă nu vă place ceva, puteți discuta, dar nu comanda.
go to top

Cum de a păstra un bărbat căsătorit?

Pentru a păstra o nevoie de om căsătorit pentru a combina o mulțime de calități. Acest om deja ocupat de o altă femeie care are mai mult dreptul să-l decât tine. Cu toate acestea, care ar aparține inima lui depinde de comportamentul unei femei care trebuie să fie nepretențios, nepretențioasă și dedicat. Fiabilitate și romantismului naiv, de îngrijire și nevoia emoțională pentru a ajuta la păstrarea unui bărbat căsătorit.

Cum se poate păstra un om - psiholog

Acest proces este diferit de la o situație în care o femeie este construirea unei relații cu un bărbat tete-a-tete. Trebuie înțeles că omul are deja o soție care este în valoare de ea, în primul rând. Dacă ați fost de acord să se întâlnească cu el, adică, să fie amanta, atunci, va trebui să se joace după reguli diferite.

Cum de a păstra un om inelat cealaltă femeie?

 • Ar trebui să fie o sărbătoare pentru el. Soția lui este deja acolo: să-l șterge-l și se pregătește să mănânce. Pentru a vă vine să se relaxeze, să se distreze și să se relaxeze. Treaba ta este de a fi frumos și interesant. Permiteți-vă cu el pentru a construi relații, și doar să se distreze.
 • Ar trebui să fie pacient. Dacă el anulează întâlnirea pentru a rezolva problemele de familie, sau de a pleca acasă mai devreme, nu au nevoie de isterie. Amintiți-vă, el este un om căsătorit. Ar trebui să-i dea libertatea. Să Nags soția sa, și să vă arate reținere.
 • Ar trebui să fie ocupat. Viața ta nu se învârte în jurul unui bărbat căsătorit. Amintiți-vă că va merge întotdeauna la soția lui. În timp ce era cu ea, ai nevoie de ceva pentru a te ocupa: lucruri interesante, de lucru, chiar și alți bărbați. Arată-i că în timp ce el era căsătorit cu altcineva, nu te simți obligat să-l. Trebuie doar sa se relaxeze împreună, și îndeplinește îndatoririle în fața lui soției sale.

Aceste sfaturi nu va ajuta la rasa un bărbat și soția lui, dar tocmai pentru a vă ajuta să nu se ia o simpatie puternic pentru inima unei domnilor ocupat. Amintiți-vă de două lucruri și de a le lipi:

Desigur, există momente când oamenii au divorțat de soțiile lor și du-te la amanta lui. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să se bucure foarte mult. Aici există două mari probleme:

 1. Soția trecut. Dacă un bărbat au fost copii comune cu fosta lui soție, el va fi cu siguranță dat timp pentru a le. Și acolo va fi văzut cu fostul. Poate-i ceva de spus, într-un fel interferează cu viața ta personală. dacă puteți tolera necesitatea ca soțul tău va vedea său „trebuie să viziteze copiii lor“, fostul sub pretextul?
 2. Existența unei amantă. În cazul în care soțul tău este în trecut, te-am cunoscut când erai căsătorit, ai făcut amanta lui și apoi a părăsit familia, care împiedică să-l din nou, să repete această experiență, acum când soția sa ești? Cel mai probabil, atunci când relația ta se va cutremura probleme și neînțelegeri, se merge cu tine în același mod ca și cu fosta soție.
go to top

Cum de a păstra un om în depărtare?

Menținerea relație de lungă distanță este mult mai complexă, dar este posibil, de asemenea. Toate cazurile cunoscute de oameni de la femeile lor au permis să aibă relații sexuale temporare și intrigi. Nu trebuie să aibă încredere domn pe care încercați să păstreze o distanță astfel încât să nu strice strategia.

Cum se poate păstra un om - psiholog

Primul - pe o bază de zi cu zi pentru a comunica unele cu altele. Fă-o în timpul liber (seara). Spune-i reciproc, ceea ce ai pentru ziua evenimentului care excită sentimentele și experiența t. D. Cum mai poate comunica.

În al doilea rând - nu impun, nu fi gelos. Dă partenerilor posibilitatea de a decide în timp util atunci când vorbesc cu tine. Gândurile pot apărea o imagine a ceea ce tine este în acest moment de schimbare, dar, de fapt, poate fi doar ocupat.

În al treilea rând - să încerce să vadă. Ar trebui să apară câteva zile, când voi doi nu sunt ocupate, astfel încât să puteți întâlni undeva. Pentru a face o programare în zilele în care sunt complet libere de afacerile și munca.

Este posibil de a păstra un copil om?

Multe femei sunt sfătuiți că este necesar să dețină omul de a avea un copil. Ceilalți cred în ea, nici măcar să observe ceea ce se întâmplă cu adevărat. Poate un om să păstreze copilul? De fapt, chiar dacă omul rămâne în familie, nu este, ca atare, în care vrea să vadă femeia.

Omul copil nu deține. Mai mult decât atât, există câteva exemple când Cavalerii au mers chiar femeile gravide. Cu toate acestea, există situații în care oamenii erau găzduiți. În acest caz, ele sunt susceptibile de a ura absolut femeile, păstrând căsătoriile numai în mod constant să comunice și să educe copiii lor. Un om poate deține, dar nu lângă o femeie, și lângă copil. Un astfel de om se va schimba, iar întoarcerea acasă să fie cu copilul. În ceea ce privește „soția“ lui, se adaugă adesea o atitudine negativă, pe care ea însăși nu poate apoi să fie mulțumit.

Cum se poate păstra un om - psiholog

Dacă deveniți gravidă, cel mai bine este de a păstra un om o abordare diferită:

Să știți că în familiile în care părinții urăsc în mod deschis reciproc, cresc mai mulți copii săraci decât în ​​familiile în care există doar un singur părinte. Mai bine să fie mame singure, dar fericit, mai degrabă decât petrece în fiecare noapte, în cearta cu un om. Ceea ce este mai important pentru tine - sănătatea mintală a copilului sau reținerea unui om care, probabil, nu sunteți demni?

Relatiile de dragoste au fost întotdeauna un câmp de luptă în cazul în care bărbații și femeile încearcă să realizeze același scop, dar căi diferite - fericire. Rezultatul depinde de deciziile luate de om pentru el însuși. Am nevoie pentru a păstra un om care deja nu te iubește și se duce la altul? Este mai bine să se gândească la oportunitățile care vă așteaptă, dacă reușiți să își atingă obiectivele prin mijloace violente. Cât de frumos vei realiza în fiecare zi pe care nu le place să urăsc în mod deschis?