Cum și ceea ce se poate albesc de plastic îngălbenit

produse din plastic galbene la timp și în raid. Acest îngălbenire este diferit și trebuie să se ocupe de ea în diferite moduri. În primul rând, cum să eliminați de acoperire galben:

  1. Detergenți - de exemplu spălare sau de spălat vase. pulbere se diluează în conformitate cu instrucțiunile și se clătește bine.
  2. Alcoolul - frecarea suprafeței mucegaiului de grăsime.
  3. Wipes - pentru plastic (disponibil la magazinele de calculatoare.).

Acum, cum de a restabili plasticul îngălbenită de la batranete:  1. se adaugă spălare, etc, este necesar să se dilueze „mai puternic“, și dacă este posibil să dunk acest lucru pe timp de noapte, și chiar și pe o zi - înălbitor pentru rufe. înălbitor bun Natriumpercarbonat care conține cel puțin pete persistente.
  2. Acetonă - 646 sau solvent le Suprafața spălată șterge. (Se dizolvă plasticul astfel încât este necesar să se foarte atent). Dar efectul este doar că bine că spala stratul vechi de plastic. Dar nu toate materialele plastice „în dinți“.
  3. Decantore pentru păr, pe baza de peroxid de hidrogen - utilizat de prescripție medicală.
  4. Peroxidul de hidrogen + demontare.


În concluzie, nu este fiecare lucru va fi capabil să se întoarcă albeață.

O mai bună pentru a preveni îngălbenirea, protejând poloneză suprafața.

Sfaturi înainte de a încerca oricare dintre compozițiile - se aplica pe un site și așteptați în umbră rezultatul, deoarece nu a fost mai rău, fiecare din plastic pot reacționa în moduri diferite.

Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine