Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Până în prezent, nu este dificil de a găsi un program în cazul în care rapid și ușor este de a face propria SIFCO. Noi vă oferim mai multe opțiuni, alege orice potrivite. Pe Internet există multe servicii pentru a crea gifok. Luați în considerare unele dintre cele mai simple și de calitate. De asemenea, într-un fel mi-ar lua și să încerce să facă ceva de genul asta. Asigurați-vă că pentru a încerca să facă acest lucru folosind sfaturi.Odată cu dezvoltarea de desene animate de animație a apărut că aproape toată lumea se uita, în căutarea și va arăta. Dezvoltarea în continuare a dus la apariția unor filme cu animație. Odată cu avansarea tehnologiei era o animație pe computer, care a dat filme și desene animate la un nivel calitativ nou. În acest articol vom învăța cum să creeze animație GIF nepretențioasă.

Cum să GIF animație în Photoshop

Există mai multe servicii pentru a crea Gif-animație. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma cerc traversat între imagini și meniul pop-up, selectați efectul dorit.

Chiar în animație fereastra de editare următoarele opțiuni. Dimensiune. Este posibil să se stabilească dimensiunea animație. Din lista verticală, selectați dreapta sau selectați Personalizare ... și fereastra pop-up, specificați dimensiunea dorită. Dacă aveți nevoie de imagini care s-ar potrivi într-o dimensiune predeterminată tine (imaginea este redusă la o dimensiune predeterminată de animație), set se potrivește.Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Apoi faceți clic pe Setări, și în fereastra care apare pentru a ajusta dimensiunea (Size) și numărul de cadre pe secundă (Rate) selectând valoarea corespunzătoare din lista verticală. Mai mare dimensiunea și numărul de fotografii cu atât mai mult în greutate Gif-animație. Tati se deschide imediat cu animația noastră. Ora de începere și sfârșitul animației poate fi configurat cu precizie manual. Dacă selectați modul avansat de a crea SIFCO, atunci în plus, puteți seta lățimea animației prin deplasarea cursorului.

Metoda 2 din 3: Utilizarea CS3, 4, # 038; 5 Extended

Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Face câțiva pași simpli pentru a face animație on-line.

În dezvăluirea meniul Salvare, putem alege opțiuni pentru păstrarea Gif animație. Pentru a crea o culoare SIFCO această opțiune poate fi lăsată ca implicit. Programul GifCam mai există două butoane: Frame și Edit. Cu butonul Frame putem adăuga un cadru în animația noastră. În acest articol sunt câteva modalități de a crea o animație GIF on-line sau cu ajutorul software-ului liber.

De ce SIFCO accelerat foarte mult? Spre deosebire de serviciile de care au fost descrise mai sus ca software-ul Photoshop, desigur, complicate. Ce este Gif animație? Acest ecran secvențială a imaginilor bitmap cu o frecvență predeterminată într-un singur fișier GIF format.

Cum SIFCO face animație on-line cu animator GIF este ușor și simplu, kontrabol

Citește mai mult: