D-dimer care iau de testare, clinica de sânge

D-dimer care iau de testare, clinica de sânge
Laboratorul Hemostaza Blood Clinica ofera o determinare cantitativă precisă a sângelui D-dimer.

Costul de 1200 de ruble, termen de 2 zile lucrătoare (excluzând data de prelevare a probelor de sânge).Sânge pentru medici D-dimer prescriu adesea obstetricieni, cardiologi, hematologists, chirurgi vasculare si alti medici pentru a evalua procesul de formare a trombului și resorbție a trombilor la pacient.
În cazul în care nivelul de D-dimer în norma, asa ca acum activitatea sistemului hemostatic în ordine. Cu o creștere a medicului D-dimer primește informațiile pe care corpul pacientului activat procesul de tromboza si hemostazei lupta greu formate trombi.


Există 2 tipuri naliză D-dimer - cantitativ și calitativ. In primul - determinat urven crescute D-dimer sau normal (răspunsul este „da“ și „nu“). Al doilea curent este determinată de cantitatea de D-dimer în sânge (ca rezultat al analizei va fi indicatori în cifre). În prezent - majoritatea laboratoarelor efectuarea analizei cantitative. De obicei, este mai scump decât de calitate, dar oferă mai multe informații despre starea de hemostaza și pentru a evalua eficacitatea tratamentului, atunci când re-definition (reducerea numărului va indica o tendință pozitivă).
D-dimer este prescris în mod necesar femeilor în timpul sarcinii. deoarece riscul de tromboză este crescut în această perioadă. Cardiologii folosesc D-dimer pentru a confirma diagnosticul de embolie pulmonară (PE) cu dispnee, chirurgie vasculară și traumatologie - suspectate tromboze venoase (mai - venele membrelor inferioare) - cu durere, roșeață și umflături (de exemplu, după un traumatism sau deplasare a aerului prelungit).
În cantitativ D-dimer este necesar să se ia sânge dintr-o venă în dimineața pe stomacul gol (nu mai devreme de după 8 ore după masă). Este de dorit să nu fumeze cel puțin 2 ore înainte de analiză.

Sau completați o întâlnire și vă vom suna înapoi