Data nașterii Profesia care mi se potrivește de locuri de muncă caracteristici umane și natura sa

alegerea profesiei după data nașterii - nu este obișnuit. Cu toate acestea, puteți evita multe probleme în cazul în care dreptul de a alege o profesie de data nașterii

Noi întotdeauna să punem întrebarea: cum să găsească profesia ta, ce fel de muncă este potrivit pentru mine și ceea ce este potrivit pentru copilul nostru. Și adulții nu sunt întotdeauna siguri de corectitudinea alegerii sale profesionale.Și, la urma urmei ne petrecem mai mult timp de lucru decât acasă, și alte nevoi noastre, indiferent dacă lucrăm în întreprindere, la birou sau acasă.

Deci, cum ai determina data profesiei de naștere? Ei bine, în cazul în care a fost definită o persoană din copilărie. Și dacă el nu se poate face în mod independent, această alegere? Apoi intră în joc sfaturi părinte, prieteni, colegi, profesori, sau chiar cunoștințe întâmplătoare ...

Ca urmare, un doctor mare, un ofițer de poliție încetează, și avocat în distins - lucrătorilor. Și suferă de o alegere greșită nu este numai omul însuși, dar mediul său. Pentru că acest om a ales cariera greșit să-l!

Prin urmare, este important să avem alegerea dreptul de muncă profesionale, nu numai pentru a obține satisfacție interioară, dar, de asemenea, pentru a atinge prosperitatea materială.

Numerologie poate ajuta aici profesia de data nașterii, și astrologie.

Desigur, pentru predicția astrologic, necesită o expertiză serioasă, destul de o mulțime de informații în domeniul datelor astrologie și exacte nu numai la data nașterii unei persoane, dar, de asemenea, timpul și locul nașterii sale.

Numerele de numerologie vezi comportamentul, preferințele și determină caracterul data persoanei de naștere numai în ceea ce privește numărul.

Experții spun că numerologia profesie furnizează aproximativ 80% rezultate exacte, deoarece se poate identifica în mod corect caracterul data persoanei de naștere.

Acum, mulți au îndreptat atenția spre cunoaștere alternativă, inclusiv numerologie și, din acest motiv, au fost capabili să înțeleagă mai bine și să înțeleagă atât tine și alte persoane.

Numerologie profesia de data nașterii ne ajută în ea!

Viețile noastre este influențat de trei numere principale:

1. Numărul de numele (numărul de mod de viață sau numărul de datele de naștere).

La activitățile profesionale afectează numărul de destin.

Prin urmare, data profesiei de naștere oferă o șansă mai bună de a atinge succesul!

Numărul de data nașterii determină întrupării și scopul nostru. Ea dezvăluie natura și capacitățile care ne permit să fie realizate în lume.

Aceasta este soarta unuia din ea poate fi spus, cum de a alege o profesie de data nașterii!

Înțeles numerelor în numerologie, operații aritmetice simple, cu ele pot prezice destinul prin data nașterii!

Pentru a determina numărul de soarta trebuie să aduni toate cifrele de la data completă a nașterii, data înregistrării la 0 în cazul în care aceasta este mai mică de două cifre.

Un exemplu în acest sens este data nașterii:

Born, 05/23/1989: + 3 + 2 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 9 = 37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1

Astfel, numărul destinului uman este 1.

In total sunt 9 numere destinele: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 și 9.

Să luăm în considerare fiecare dintre ele, deoarece acestea afectează destinul omului Data nașterii:

Numărul 1 Numerologie

Bărbatul, a cărui data nașterii este de 1, are pătrundere de afaceri, dedicat. El este energic, dinamic, organizat și arată întotdeauna individualitatea. Această persoană este capabilă să auto-evalua ceva și aderă la evaluarea că este în măsură să aprindă o anumită idee sau un lucru și să conducă la alte persoane. Are nevoie de spațiul pe care îl ocupă, de succes și recunoaștere.O astfel de persoană are nevoie de un loc de muncă după data nașterii, fără de rutină, care necesită o activitate, determinare, responsabilitate și idei noi.

Numărul 2 Numerologie

Un om al cărui destin este numărul 2, este foarte fiabil. El face totul în mod sistematic, în mod responsabil, dar încet. Acesta este pe deplin dat activitatea lor si patrunde in labirintul sale, făcând detalii note și detalii nu sunt vizibile altora. Acest om are o intuiție dezvoltată.

Dar lucrarea la data nașterii asociată cu activități administrative, în cazul în care aveți nevoie pentru a fi greu, precum și locul de muncă, care necesită un răspuns rapid și experimente conexe, acest om este absolut contraindicată.

Numărul Numerologie 3

Un om al cărui destin este numărul 3, energic, capabil de generarea ideilor și are datele înnăscute pentru a reuși. El are o imaginație bună și un intelect ridicat. Interesele sale sunt versatile. El este un optimist și entuziast.

O astfel de persoană se apropie de muncă în care rezultatul este realizat într-un timp scurt, în cazul în care este necesar ingeniozitate, efort intelectual, în mișcare.

Acesta este cel mai adesea lucrează în mass-media și finanțe.

Acest om este contraindicat profesie cu munca monotonă și munca în cazul în care el este responsabil pentru alte persoane.

Numărul Numerologie 4

Bărbatul, a cărui data nașterii este 4, serios și pacient. El este responsabil, conștient și este un sprijin și protecție altora. Ii place stabilitate, fiabilitate, planificat și ordonat. Pentru toate începe noi numai după o pregătire bună.

O astfel de persoană este activitate potrivit material: industrie, construcții, agricultură și comerț, precum și de control și de securitate.

Și aici este caracteristica omului data nașterii implică o profesie, în cazul în care condițiile se schimbă adesea necesare decizii rapide, și cât mai curând posibil, este imposibil. Ca și aventură, și diverse lucruri neplăcute - acolo el este sigur pentru a fi arse.

Numărul Numerologie 5

Un om al cărui destin număr este de 5, bun organizator, strict în conformitate cu legea și alte documente, este capabil de a comunica cu oamenii. Ii place varietatea cu un mod liber de zi, posibilitatea de a lua decizii rapide.

O astfel de persoană este potrivit unui manager de locuri de muncă, administrator, manager la orice nivel, activitate socială și politică.

O alegere a profesiei de data nașterii în structuri în care nu există nici o perspectivă, precum și activitatea monotonă și monotonă nu este recomandat pentru el.

Numărul Numerologie 6

Bărbatul, a cărui data nașterii este 6, artist, sociabil, organizat. Este de încredere și inteligent, un dependent de muncă reală. Se preferă colectiv de munca si delves în problemele altor oameni. interesele colective și cazul a avut în primul rând.

Această persoană va aborda toate aspectele legate de educație, medicină, activități sociale - în cazul în care este necesar grija pentru oameni. Precum și art.

muncă administrativă, organizatorică, în cazul în care este necesar să se ia măsuri decisive și rapid - o profesie de data nașterii nu este pentru el.

Numărul Numerologie 7

Un om al cărui număr de destin este 7, are o minte analitică, o intuiție dezvoltată, înțelegere și încrederea în sine. El este întotdeauna deschisă pentru noi cunoștințe, destul de echilibrat și pacient, permițându-i să efectueze silitor în mod individual.

O astfel de persoană poate face totul legat de știință, educație, jurisprudență, drept și finanțe, artă, design și altele asemenea.

Data nașterii Funcția indică faptul că o lucrare colectivă sau ceva care necesită un efort mare de efort și o rată ridicată, este contraindicată.

Numărul Numerologie 8

Bărbatul, a cărui dată de naștere este 8, este în măsură să ia decizii îndrăznețe, el are bun simț, principii solide, dinamice și responsabile, capabile să inspire și să se unească oamenii. Această persoană este capabilă să realizeze proiecte mari și obiective pe termen lung. Are toate premisele la bunăstarea financiară. Dar, din cauza faptului că realizarea lui a unei astfel de persoane face ca prioritatea sa principală, ceea ce poate duce la pierderi.

Atunci când alegeți o profesie de data nașterii trebuie să se considere că potrivit management, afaceri, finanțe, rezolvarea unor probleme complexe.

Numărul Numerologie 9

Un om al cărui destin este numărul 9, are o imaginație mare, intuiție mai mare, dezvoltat simț al frumuseții. El are interese extinse pot ajunge la clienți potențiali, în general, fără a intra în detalii. El preferă să lucreze în mod independent, să urmeze propria lor inițiativă, cu un mod liber a zilei.

O astfel de persoană este potrivit pentru orice dată profesia de naștere, în cazul în care vă puteți realiza ideile tale, să aplice cunoștințele și abilitățile. Precum și tot ce ține de protecția intereselor altor persoane.

Dar aceste tipuri de muncă în cazul în care atenția necesară detalierea, meticulozitatea, perseverență și acțiuni repetitive monotone nu sunt pentru el.

Verificați dacă ați identificat corect ce fel de muncă este potrivit pentru mine!

Puteți obține acces liber la cartea „Numerologie și data nașterii“

M-am gândit la „Alegerea unei profesii de data nașterii“