De ce am principalele cauze ale birthmarks

Mulți oameni știu că alunițele pot provoca boli grave - melanom (cancer de piele). Un număr mare de alunițe (nevi) asupra organismului - este întotdeauna un motiv de îngrijorare. Numărul de formațiuni variază pe tot parcursul vieții, de multe ori într-un mod mare. De ce există o aluniță? La ce vârstă este procesul cel mai activ? Acestea sunt întrebările la care va răspunde în acest articol. De asemenea, descrie metode de prevenire.De ce am principalele cauze ale birthmarks

Din diverse motive, pe durata de viață a noilor alunite pe corp sunt formate.

Atunci când există birthmarks

Cel mai adesea, copiii se nasc cu o piele curata, fara alunite. Educația apar în primul an de viață. În primul rând este un mic pete în umbră.

Prin numărul de moli de vârstă scade. nu mai este posibil pentru a detecta orice nevilor (acestea sunt înlocuite cu pete negre) pe corpul omului în vârstă de 80 de ani.

în mod deosebit creșterea puternică a numărului de formațiuni apare la adolescenți și femeile gravide. Acest lucru se datorează activității de hormoni.

Cel mai mare număr de moli o persoană care apare în primii 25 ani de viață. Apoi procesul se oprește.

Cauzele alunite

Principalii factori care influențează formarea alunițe, sunt:

1. Ereditatea. În cazul în care membrii mai în vârstă ai familiei o mulțime de alunite pe corp, există o mare probabilitate ca acestea vor apărea la copii. Educația copilului poate avea loc în aceleași locuri pe care mama sau tata, au aceeași formă și mărime. Această informație este încorporată în ADN-ul.2. ultraviolete radiații. Sub influența razelor solare (sau în timpul solar) procese activate produc melanina din piele. Este principalele componente nevii. Dacă petreceți mult timp în soare fără cremă de protecție, numărul de moli de pe corp poate creste in mod dramatic. De asemenea, poate crește la o rată de educație existente.

3. Leziuni la un mol. Poate că, dacă ați tăiat accidental sau în cazul în care o cârtiță atinge haine. În acest caz, melanocite sunt activate și există apariția unor noi formațiuni.

4. viruși. In diferite boli, în cazul în care sistemul imunitar este slăbit, formarea de alunițe pe corp. De asemenea, după mușcături de insecte care transporta viruși.

5. hormoni. În anumite perioade ale vieții este îmbunătățită activitatea pituitară. Acesta produce un hormon care afecteaza formarea de melanina. Aceasta explică creșterea numărului de moli în timpul sarcinii și în epoca adolescente. Acest lucru este normal și nu crește riscul de a dezvolta melanom.

6. Stresul. Cu nervozitate crescută, de apărare stres constant ale organismului sunt slăbite. Acest lucru poate afecta creșterea numărului de moli.

7. Iradierea. Corpul primește cota de radiație, de exemplu, în timpul trecerii anuale de raze x. Acest lucru afectează, de asemenea, activitatea de melanocite.

Pentru a determina adevărata cauză a birthmarks doar un medic poate organism. El recunoaște educația timp periculos, care ar trebui să fie eliminate.

profilaxie

Controlul complet aspectul alunite nu poate procesa. Putem observa doar câteva reguli pentru a încetini formarea lor:

  1. Nu petrece mult timp la soare, mai ales în timpul zilei.
  2. Nu vizita un solar.
  3. Utilizați protecție solară.
  4. Ștergeți pielea uscată după îmbăiere (picături de apă doză dublă absorbită în ultraviolet).
  5. Încearcă să nu rănească birthmarks.
  6. Evitați stresul, pentru a menține imunitatea.

De ce am principalele cauze ale birthmarks

Principala metodă de prevenire - cum să-și petreacă mai puțin timp în soare.

Principalul lucru - să inspecteze în mod regulat organismul pentru alunite noi și să monitorizeze starea celor existente. În cazul în care, în orice îndoială - la medic.