De ce burtă și cauzele de solduri mâncărimi

(Scor 0 vot 0 Nu 5)

Manifestari de prurit la nivelul abdomenului pot apărea din diverse motive, foarte inofensive și destul de grave. Atunci când stomacul este zgâriat după purtarea de haine strânse și incomode sau din cauza expunerii la soare abundente, astfel de motiv este ușor de identificat și destul de ușor pentru a elimina sursa de senzatii de disconfort. În mod constant burta senzația de mâncărime poate indica o boală gravă care necesită îngrijire de specialitate.De ce burtă și cauzele de solduri mâncărimi

soiuri de mâncărime

senzație Râios pe pielea abdomenului poate tegumentului avea natura și gradul de severitate în funcție de sursa problemei și gravitatea abaterilor în organele interne diferite. Cele mai frecvente tipuri de mâncărime:

 • Acuta - apare ca urmare a introducerii de medicamente sau de alergeni alimentari care conțin. Uneori poate lua pe cont propriu, după câteva ore, iar în unele cazuri, necesită ajutorul unui medic și scopul tratamentului medical.
 • De sezon - escaladarea în perioada de toamnă-iarnă, apare la persoanele cu diferite boli ale sistemului nervos.
 • Cronică - o manifestare a auto-intoxicare, însoțită de roșeață a pielii și mâncărime constantă. Aceasta poate dura mai multe luni.
 • Senilă - frecvente la bărbați după 60 de ani, o consecință a modificărilor legate de vârstă și slăbirea sistemului nervos și endocrin.
 • Se încălzește - o reacție la efectele luminii solare în timpul verii.
 • Highrise - observate la o altitudine de peste 8000 de metri.
 • Localizate - din cauza bolilor intestinale, iritație la îmbrăcăminte și chimice coloranți.
 • In timpul sarcinii - din cauza intinderea pielii prin creșterea volumului stomacului.

In timpul sarcinii, o varietate de factori pot declanșa mâncărime. Mai mult întindere cauzează senzații de disconfort pot fi devieri temporare în ficat, ceea ce duce la agravarea pruritului noaptea. Sindromul colestatic se manifestă la femeile care suferă de colecistită cronică, litiază biliară, sau hepatita transferate O condiție periculoasă necesită medic de îngrijire obligatorie.

Abdomen mult mâncărime în reacții alergice la stimuli externi. reacție negativă la medicamente, produse chimice de uz casnic, produse de îngrijire personală, praf de casa, scuamele de animale sau produse alimentare se manifestă prin mâncărimi și erupții pe anumite părți ale corpului. mâncărime alergică adesea însoțită de ochi înlăcrimați, letargie și somnolență.mâncărime de noapte pot fi cauzate de raie, cauzata de o piele mic parazit. Când scabie observat roșeață pe piele, mâncărime severă, și o dorință constantă de a zgâria corpul. Active zgâriere zone râios poate duce la infecții bacteriene și apariția mai multor pustule pe corp.

În cazul în care apar stomacul și părțile zgâriat, precum și erupții cutanate specifice, motivul ar putea fi psoriazis, exacerbată de stres emoțional, stres prelungit sau malnutriție. Erupția cutanată pe abdomen puternic și pruriginoasă se răspândește treptat în alte părți ale corpului. În unele cazuri, stomacul este zgâriat din cauza agravarea bolilor interne: colecistită, hepatită, pancreatită sau gestoză.

De ce burtă și cauzele de solduri mâncărimi

Cel mai frecvent motiv de ce burta zgâriat copilul este alergic la formula de lapte sau alimente, mama care alapteaza angajat. erupții alergice la copiii mici apar în primul rând pe față și abdomen.

Copilul caută instinctiv să zgârie un punct de mâncărime, ceea ce poate duce la agravarea în continuare a simptomelor. eliminarea imediată a stimulului și igiena atentă a pielii ajută să facă față consecințelor reacțiilor alergice. Erupții cutanate pe stomacul ei cu boala rujeola însoțită de febră și piele puternic peeling. În cazul în care boala de varicela copii începe în mod spontan pieptănare răni senzația de mâncărime. Disconfortul agravate de obicei noaptea, împreună cu o creștere a temperaturii corpului și alte manifestare a simptomelor bolii.

Un alt motiv pentru care există o dorință de a zgâria animal superficial apariția erupții cutanate (de căldură înțepător) în timpul contactului prelungit cu haine umede pentru copii. igiena atentă a pielii de copil si dressing în timp util copilul reduce la minimum riscul de a provoca boala înroșire și mâncărime pe abdomen și alte părți ale corpului.

terapii

Pentru tratamentul râiei utilizând o gamă largă de produse medicale, inclusiv:

 • unguent sulfurică;
 • Spregal - spray special din scabie;
 • Benzoat de benzil.

Măsuri suplimentare sunt remediile populare utilizate pentru a ameliora starea de sănătate a pacientului. remedii populare și metode de aplicare a acestora:

 • gudron de mesteacăn, utilizat pentru tratamentul zonelor afectate;
 • Levănțică. Aplicată la întregul corp. După o zi, să ia o baie;
 • Amestec: 2 linguri. l. unt și 1 oră. l. terebentină.

În toate cazurile, atunci când zgâriat în interiorul abdomenului, este necesar cauta ajutor medical profesionist. Diagnosticul la timp a organismului contribuie la identificarea deviații semnificative în organele interne, oferind un tratament eficient al bolii și eliminarea simptomelor externe.

Simțind că stomacul este zgâriat în interior se poate produce, de asemenea, atunci când se întinde în timpul sarcinii. sinteza redusă de colagen și elastină în timpul sarcinii duce la aparitia vergeturilor pe pielea abdomenului este puternic întinsă. Principalul motiv pentru vergeturi mancarime pe abdomen, este ruperea de colagen și tulburări circulatorii. Apariția mâncărime pe piele excesiv de uscat vesteste aparitia unor noi vergeturi. Consumul suficient de lichide, oferind umiditate adecvată a celulelor pielii, ajutând la reducerea riscului de vergeturi.

De ce burtă și cauzele de solduri mâncărimi