De ce, care este zgâriat pe capul și corpul semnelor și cauzele

Ce mănâncă cap

Ce spune interpretarea populară a persoanei de interes în nimic, și că este zgâriat atunci când vine vorba de capul tău? Interpretarea generală prezice ceartă. Abilitatea de a servi drept pretext pentru orice scuza, astfel încât să știe interpretarea semnelor oamenilor, puteți evita momentul neplăcut. În cazul în care zgâriat lângă urechea dreaptă, apoi vă va aștepta sfaturi utile în apropiere de stânga - cineva de vârsta mai în vârstă vă va da gâtul lui - prevesteste un gând complicat. Intensitatea este de asemenea important: mai mancarime, cu atât mai dificil va fi pentru a rezolva conflictul.De ce, care este zgâriat pe capul și corpul semnelor și cauzele

Pe un picior de egalitate cu care, atunci când urechile sunt de arsură sau mâncărime a vârfului nasului, acest semn național pe lista celor mai populare și sunt familiare multora. promisiuni simbolice omen celor care au mancarimi ale ochilor, sa opus radical starea - cu lacrimi și durere la bucurie, și vizite de la cei dragi. Motivul pentru care ochiul pir, oboseala este o tensiune nervoasă puternică, iar dacă el a devenit senzația de mâncărime sau apos, este necesar pentru a elimina inflamarea sau corpul străin.

Dacă ne-am dorit să zgârie ochii în mod spontan, iar acest efect este de scurtă durată, interpretarea oamenilor a semnelor spune ca ochiul drept la lacrimi pruriginoasă, iar stânga - un eveniment de bucurie. Afecta interpretarea sorții sunt zilele săptămânii. Abordarea este simplă: dacă artistul întâlnește litera „p“, de exemplu, mediul înconjurător, dar nu și vineri, ochii râios promit bucurie, iar celelalte zile ale săptămânii sunt prezic lacrimi. Vești bune la locul de muncă - asta e ceea ce este zgâriat ochiul stâng marți.

Atunci când senzația de mâncărime ureche lob, semnul prezice agravarea așteptați vreme pentru un vânt puternic sau vreme rea. Outlook Poporului cu privire la intimitatea promite plus față de familie sau pentru a obține un avantaj neașteptat. Să acorde o atenție la interpretarea iese în evidență urechi ce mâncărime: în cazul în care dreptul - pentru a vorbi cuvinte neplăcute sau abuz, iar urechea stângă, de obicei, pruriginoasă sau arde pe cei care au câștigat laude de la oameni necunoscuți, colegii, superiorii.

apariția semnelor există adesea, astfel încât podul este mâncărime, astfel încât să doriți să zgâriați nas. Credința populară spune că în curând viața ta bat vestea cea bună. În cazul în care mâncărime brusc nara dreapta, ea vesteste nașterea unui fiu al cuiva de prieteni buni, iar nara stângă mănâncă la apariția fetelor. Cei care sta de paza mancarime sub nas, deoarece prevestește ingratitudine. vârful pieptănate a nasului - un semn de acest lucru este familiar pentru multe: pregătiți-vă pentru un festin cu băutură tare.

De ce, care este zgâriat pe capul și corpul semnelor și cauzele

Asteptati oaspeții care vin de departe pentru a vă vizita - aceasta este cea mai comună interpretare, atunci când zgâriat o sprânceană. Această vizită este în legătură cu cele mai bune intenții, pentru că oaspeții vor fi mulțumit pentru bunătatea pe care a arătat o dată. Pentru fete sau femei spranceana dreapta senzația de mâncărime prezice o întâlnire cu omul din stânga - dialogul cu reprezentanții de același sex. Dacă mâncărime între sprâncene, atunci trebuie să comunice cu cuplu.

Un semn sigur de ce este zgâriat fruntea ei - era timpul să ia o decizie serioasă în viața ta. Pregătește-te pentru conversație neașteptată cu sexul opus ar trebui să fie cei a căror frunte itched prost. Există posibilitatea ca soțul dumneavoastră a decis să plece și se încheie relația, în timp ce determinat să facă această determinare. O astfel de semn avertizează cu privire la o întâlnire neplăcută cu tocul ușii, așa că, dacă nu vrei leziuni, fii atent. Interpretarea cea mai plăcută afirmă că visul tau va deveni realitate în viitorul apropiat.E timpul să sărute - care va veni în curând la cei care au dorit dintr-o dată să se scarpine pe buze. Semnele indică faptul că inițiatorul unui eveniment plăcut va fi o altă persoană. Daca fata pieptănate buza de sus, apoi saruta-o să devină un om proeminent, iar portends inferioare pe care o săruți o femeie, de exemplu, o mama sau un prieten. Conform semnelor naționale, este nu numai atunci când buzele sunt zgâriat, dar încă aprins sau începe să tic nervos. Pregătiți-vă pentru o conversație serioasă, în cazul în care vârful limbii mănâncă.

obrajii înroși prezice lacrimi, insulte și comentarii negative despre persoana ta de prieteni apropiați. evenimente neplăcute pot fi de așteptat în cazul în care acesta este zgâriat obrazul stâng, pentru că vorbește despre împărțirea iminentă a proprietății, certuri despre voința, dar va fi rezolvată în mod pașnic. Maternitatea este un semn anunță nașterea unei fete. Când obrazul drept senzația de mâncărime, atunci semnul este pozitiv, pentru că te gândești la un iubit-o, care este intențiile cele mai sincere.

Semne că ceea ce mănâncă pe corp

De ce și ce mănâncă pe corp - aceste superstitii sunt transmise în mod continuu din generație în generație. predicțiile populare asociate nevoia imperioasă de a zgâria una sau alta parte a corpului la viitoarele evenimente posibile. Pe măsură ce dorința de a zgâria barba, bărbie, sau degetul mic, astfel de senzații vin pe neașteptate. Interpretarea simbolică a ceea ce și de ce mâncărime pe corp, include fenomene cum ar fi tristețe, bucurie, bani, mizerie. Încheietura, talie, axile, inghinal, talpi - toate în măsură să dea o idee despre viitor.

Cel mai mare număr va fi asociat cu această parte a corpului. Mulți oameni cred că, dacă mâna dreaptă a fost mâncărime, trebuie să vă așteptați să câștige sau să primească sume mari de bani, dar costurile profețește stânga. Despre întâlnire de urgență cu cineva pe care nu ați văzut pentru o lungă perioadă de timp, spune-slicked mâna dreaptă. Păzește bine în valoare, dacă ați zgâriat accidental cot sau pumnul. Acest semn național prezice evenimente extrem de neplăcute.

Asteptati profituri uriașe, dacă ați zgâriat degetul mijlociu de la mâna stângă. Bună interpretare trebuie să fie un semn pentru cei care itched index sau inel cu degetul: pregăti pentru avansarea rapidă pe scara de succes în nici unul dintre studii. Degetul mare cum ar fi complot mâinile până la cot, mâncărime la persoanele care vin schimbări de viață. Dacă mâna dreaptă, în curând va fi familiarizat cu persoana care va schimba viața ta, pe stânga - în ceea ce privește partenerul vine un sentiment de dezamăgire.

De ce, care este zgâriat pe capul și corpul semnelor și cauzele

În cazul în care sânii senzația de mâncărime

Sexului frumos pe evenimentele din viitorul apropiat vor fi judecate atunci când zacheshetsya brusc de san. Comunicarea cu lumea subtilă rapoarte cu privire la încălcarea de armonie, motive de îngrijorare în cazul în care a existat o senzație de furnicături sau senzația de mâncărime în sternului. Dacă pruritul este doar sânul stâng, semnul indică o dorință pentru un iubit ai dreptate - pentru a schimba o parte a celor aleși.

Pentru nici un motiv special, mâncărime piciorul drept? Tu va călătoria drum lung - care prezice semnul național în ceea ce privește dorința de a zgâria piciorul. Superstițiile au apărut atunci când despre mașini și drumuri pavate ar putea fi nici o problema. Călători a trebuit să acopere distanța pe jos, pentru că oamenii bogați doar călătorit călare. Tratamentul semnelor are un caracter pozitiv, deoarece modul de a depăși datorită sărbătorii bucurie la sosire.

toc pieptănate vesteste o schimbare a vremii, și dorința de a zgâria sale promisiuni genunchi o veste bună. Când piciorul drept senzația de mâncărime (picior, genunchi, șold), care este conectat cu ea cele mai multe dintre predicțiile pozitive. Stânga a avertizat întotdeauna despre evenimentele unui personaj negativ: o persoană trebuie să fie atent, atent pe drum, este amenințat cu pierderea și chiar trădare.

Schimbarea în vremea și cele mai bune evenimente din viața populare semne de promisiune pentru cei care au burta senzația de mâncărime. Mișcarea în jos prezic că evenimentele potențiale vor avea loc în viitorul apropiat, și pe o parte a abdomenului la altul - vestitorii circumstanțelor de timp amânate. Un semn bun este atunci când zgârierea buric - aceasta prevestește o vacanță sau distractiv.

Dorul în sufletul meu, durere și nu perspective luminoase aduce cu ea un semn de pieptănat pe spate. Încurcat întrebare în ceea ce privește zona, este ușor pentru a vedea: spinare - din păcate, iar lamele sunt mâncărime la intemperii. Toate superstitii asociate cu zona de sub umeri, impun previziuni negative. Numai cei care au coccisul senzația de mâncărime, se va eschiva de necazuri, pentru că cei norocoși vor putea să scape în timp sau pur și simplu a evitat coliziunea. Iminenta sărbătoare îi așteaptă pe cei care au senzația de mâncărime gât.

De ce, care este zgâriat pe capul și corpul semnelor și cauzele

Foarte curând, trebuie să te duci la o întâlnire - care spune un semn de popular. De asemenea, lumi subtile în mod clar că în zilele următoare va mare eveniment misterios care va afecta cursul destinului. al cincilea punct Itch începe înainte de evenimentele bune în ceea ce privește viața sa personală. Dacă senzația de mâncărime a apărut doar într-o singură fesă, dreptul de a prevedea sau rivalii invidiosi cu intenții răuvoitoare, și stânga - trebuie să fim atenți să stea departe de aventuri îndoielnice.