De ce este tipul după despărțire insultă Femeie

Buna ziua! Cred că jignesc orice persoană, indiferent de gen - este comportament inadecvat și indecent. Mai ales în cazul în care face un tip în raport cu fata. Se vorbește numai de slăbiciunea sa, lipsa de educație și de inconsistență. Ei bine, în cazul în care cuplul a despărțit, pur și simplu nu trebuie să-i dea posibilitatea de abuz. Trebuie doar să se oprească orice comunicare cu el. Și toate astea. Ei bine, dacă el face pe la spate, trebuie să-i spui despre el și a avertizat că, dacă nu se opresc, puteți obține foarte rănit fața lui, și, eventual, a altor organe.Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Un fel de inerție psihologică. Poate, foarte similar cu parcela fabulei vulpea și strugurii. Acesta este cazul în cazul în care inițiatorul de despărțire a fost o fată.

Omul, a primit în mod neașteptat un refuz în continuare a relațiilor și chiar întâlniri, deoarece nu este de acord cu acest lucru, în ciuda trenului plecat de la vedere. Și el începe să vă reaminti folosind cuvinte rele și ipoteze.

Fata este probabil sau nu le pasa, sau chiar un pic bucuros că timpul a plecat cu slăbănog psihologică.

Răspuns. băiatul a fost luat prin surprindere de ceea ce se întâmplă și nu știu ce să fac. Atunci când o persoană care nu știe cum să fie, ea depășește pesimism transformă adolescenta. Asta scuipă cuvinte.După ce a părăsit fata poate umili tip cu un gipertrafirovannoy Samtsova. El este un bărbat, trebuie să dovedească în mod constant că el este cel mai bun, că cele mai bune posibile femele disponibile îi aparțin. În cazul în care separarea a avut loc la inițiativa fetei, superioritatea lui față de alți masculi călcate în picioare în noroi, umilit, rangul lui a fost redusă ca un mascul. El nu a putut sta competiția (cu alți masculi), sau pur și simplu sa întâmplat să fie insolvabili (femei funcție de vehicul certificat care alăptează). Pentru el această umilință și rușine. Prin urmare, oskorbleniya- din realizarea neputinței și umilire a poziției lor. Comportamentul său se bazează pe nivelul de instincte și nu este ghidată de rațiune.

Se doare mândrie spune el: cum este că eu sunt bun și îndrăznesc să renunț. Dar dacă un tip după despărțire insulte fata, atunci, din păcate, un astfel de cadru nu este demn de respect, un mic,, spirit narcisist îngust la minte. Poate că sună nepoliticos, dar o astfel de persoană poate fi numit un ticălos notoriu, îmi pare rău pentru un astfel de atac dur. Dar nici un alt cuvânt, pentru că un astfel de om nu este demn de respect. El a fost chiar un om nu poate fi numit, astfel încât de sex masculin individuale.

Pentru că nu e un om mic-sigur pe sine, care caută să se afirme în detrimentul alteia, în această fostă prietenă între litere. Nu este suficient încrederea în sine și de integritate pentru a opri pur și simplu comunicarea, ar face un om decent.

De ce este tipul după despărțire insultă Femeie

Este un reflex protector. El (omul), se pare că a făcut o greșeală în judecată și față de ea și să nu scadă sub aceiași ochi și / sau ochii prietenilor lor (nimeni nu îi place să fie greșit) - minimalizează ei. Acest lucru poate fi numit „pumnii fluturând după luptă.“