De ce foarte mult timp pentru a deschide pagina

Una dintre cele mai frecvente probleme ale clienților noștri este o operație lentă a Internetului, am fost primit în mod constant apeluri telefonice cu întrebări: De ce pagina de web foarte lung deschis, ce să facă la Internet se deschide mai rapid, incetiniri noastre de internet, etc. În acest sens, am decis să scriu acest articol. Aici va fi posibil să se accentueze pentru a te principalele metode de diagnosticare de conexiune la Internet și de a elimina majoritatea problemelor de transvazare. Să încercăm să descriem limbajul cel mai simplu.De ce foarte mult timp pentru a deschide pagina

Înainte de a începe pentru a repara computerul trebuie să vă asigurați că paginile de internet de încărcare mai mari nu provoacă externe, și anume trebuie să vă asigurați că nu există probleme la furnizor. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să utilizați controalele de serviciu viteza de internet, la viteza noastră de Internet verificare de servicii și verificați dacă rezultatele obținute cu contractul de ISP-ul, în cazul în care nu există nici un furnizor de apel și să verifice motivele, instrucțiuni privind comunicarea corespunzătoare cu furnizorul de servicii Internet pot fi găsite aici . Testul arată că totul funcționează bine, citiți mai departe.

Motivele din cauza care poate deschide pagini lungi

Există mai multe motive pentru încărcarea lentă a paginilor:

1. Poate că principala cauză a instabilității a computerului un virus.

2. Surplusul de sistem de disc

3. Lipsa performanței calculatorului

browser-ul 4. Nerespectarea

Activitatea antivirus 5. cherezmerno și brandmaudera

6. congestia de rețea (în cazul în care mai multe persoane utilizează canalul de Internet)7. Programul de lucru pentru descărcarea fișierelor

Viruși și programe malware ca principala cauza de lungă pagini web descărcare

capacitatea de disc de sistem și vitezei de lucru on-line

calculator de lucru foarte lent, din cauza lipsei de resurse

O astfel în prezent se întâmplă foarte des, înainte de internet a lucrat rapid, iar acum pagina este încărcată pentru o lungă perioadă de timp, motivul pentru care acest lucru poate fi la fel de simplu ca o actualizare de browser. Faptul că browserele moderne folosesc o cantitate foarte mare de resurse de calcul (CPU și RAM) și, dacă ați cumpărat un calculator dovolno lungă perioadă de timp, care este o mare probabilitate ca acesta nu va funcționa în browserele vigoare. Din această situație trei: 1. Actualizați calculatorul; 2. Găsi și descărca browser versiune mai veche (de exemplu Opera 9 folosește o dată și jumătate ori mai puțină memorie decât Opera 10); 3. Eliminați programele inutile ca aceasta pentru a crea unul scris în paragraful precedent sau paginile de mai puțin deschise în browser.

Pagina sa încărcat greu din cauza erorilor de browser

Dacă pagina de Internet se încarcă foarte încet din cauza brauzara pur și simplu să reinstalați sau să utilizeze un altul.

Anti scanare lung a deschis pagini

Pentru a vă asigura că software-ul antivirus funcționează corespunzător și nu întârzie încărcarea, doar opriți-l pentru un timp. Cele mai multe programe antivirus vă permit să opriți protecția prin apăsarea butonului din dreapta al mouse-ului și selectarea elementului de meniu corespunzător. Dacă dezactivarea toate normale, atunci este în valoare de pozadumatsya despre configurația antivirus, dezactivați ecranele suplimentare, setați nivelul de protecție de mai jos.

funcționare lentă a Internetului din cauza congestiei rețelei

Daca nu sunteti singurii utilizatori de Internet din rețea, opriți celelalte computere, dacă sunt disponibile, care ar verifica dacă respectivul canal nu este utilizat de un alt calculator on-line, Drogo fel, dar pentru a crește capacitatea de Internet la furnizorul dvs. este probabil să fie găsit. Dacă aveți un computer care încetinește Internet, verificați pentru viruși și eliminați programul pentru download-uri, cum ar fi torent.

clienți Torrent, și altele asemenea programului încetinește pe internet

Din moment ce astfel de programe descarce fișiere în zeci de fluxuri, viteza de încărcare de pagini în browsere pot foarte mult scufunda, opriți toate programele pentru a descărca fișiere și a vedea rezultatul, ci mai degrabă se întoarcă de la pornire, ei folosesc, de asemenea, o mulțime de resurse de calculator, care poate încetini nu numai browser-ul dumneavoastră.


Cele mai multe dintre problemele cu Internet, puteți decide dacă vă apropiați cu atenție instrucțiunile date.