De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

Lipsește muscatura crap poate fi din cauza mai multor factori, care ar trebui să fie luate în considerare fiecare pescar

Vremea si musca

Desigur, există mai mulți factori care influențează de ce refuză să muște crap. Dar una dintre cele mai comune cauze ale absenței musca este vreme rea. La activitatea peștelui, iar apetitul afectat negativ de următoarele:  • temperaturi ridicate (peste 27 ° C);
  • presiunea atmosferică;
  • răcire sau încălzire ascuțite;
  • un vânt puternic;
  • cald, vreme insorita.

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

Condițiile meteorologice au un impact mare asupra crap muscatura

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

În timpul de reproducere crap este mai bine să aștepte cu pescuit

unelte selectate în mod necorespunzător

In general, ciugulească crap cântărind 200 la 400 grame. Prinde specimen mai mari de 1 kg - raritate reală. Prin urmare, uneltele de capturare crap trebuie sa fie atent cu lumina si invizibila. În caz contrar, el poate vedea o linie de pescuit groasă sau simți o rezistență nenatural la poklovke, deoarece pescarul utilizează un număr mare de greutăți grele sau pluti într-o clipă.

De multe ori pescari fără experiență nu sunt conștienți de acest lucru și să încerce să prindă pe roată „brută“. De exemplu, flotoare sunt utilizate în greutate de la 3 grame, grosimea liniei de 0,2 mm sau cârlige mult mai mari pe care peștii nu pot înghiți.

Adesea poklovok absenta explicata selectat incorect momeală hrană adâncime. Carp încearcă să se hrănească din partea de jos, iar în cazul în care cârligul cu o duză situată deasupra, ei ignora complet.

Fanii de pescuit pe alimentatorul face de multe ori aceste greșeli - fac lese prea scurte și a pus alimentatoare grele, care, atunci când turnarea creează o mulțime de zgomot și de a speria crapul. Atunci când pescuitul de pe roata de jos este, de asemenea, important să se folosească tipul corect de instalare, peștele poate samopodsekatsya. În caz contrar, se va trage pur și simplu momeala și pescarul nici măcar nu vor vedea poklovku.

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

Succesul pescuitului depinde de treapta de viteze selectată în mod corespunzător

Erori de hrănire și momeală alegerea

În plus, nada de căldură se poate deteriora rapid. pescarul Neatent care-l folosește, el reduce muscatura. momeală PREFĂCUT nu este pur și simplu nu ar atrage pestele, ci, dimpotrivă, se va speria din zonele de pescuit. în vara aceea este recomandat să folosească amestecuri groundbait achiziționate care sunt făcute direct pe porțiunile.Lipsa de poklovok adesea explicat prin alegerea greșită a duzelor. Desigur, noi toți ca un copil săpat viermi, a luat momeala și a mers pentru a prinde crap pe ele. Desigur, cel mai adesea nu aduce o astfel de captură de pescuit, dar este de înțeles. La urma urmei, limitat la un singur exemplu de realizare a momelii din greșeală.

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

Să nu fi lăsat fără o captură, acesta ar trebui să fie cu el mai multe opțiuni pentru momeală și de momeală pentru crap

Carp gust de volatilitate diferite - astăzi musca doar viermi și mâine numai pe aluatul cu miere. Tu nu va fi niciodată în stare să ghicească ce momeală pentru a fi eficiente aici și acum. Prin urmare, nu musca este de multe ori o consecință a pescuitului rupt cu momeală. Cum de a evita acest lucru? Este destul de simplu. Adu momeli de pescuit mai mult de 5 exemplu de realizare. Trebuie să fie acceptat ca momeală (larvă, viermi, manivela si multe altele. Al.), Și legume (aluatul, porumb, pâine, etc).

Locul de amplasare și timpul de capturare

Pentru că musca slabă poate selectată incorect de pescuit locație. De exemplu, în vara de capturare cu succes crap în apă puțin adâncă este practic imposibilă. Cu toate acestea, mulți pescari continuă să arunce momeala în zone o adâncime de aproximativ 30-40 cm, unde temperatura ridicată a apei este incomod pentru pești. O situație similară se observă în primăvară. pescar neexperimentați încercarea de a captura zonele de adâncime Karasik și gropi. Dar el uită că, în acest moment nu există practic nici o hrană, și tot peștele este ținut aproape de țărm.

În cazul în care un nivel de apă iaz sau lac a scăzut dramatic, ceea ce este destul de des văzut în timpul verii, aceasta va duce neapărat la o scădere a mușcătură, deoarece Carp au nevoie de timp pentru a se adapta la noul mediu. De multe ori, el nu musca, iar în cazul în care partea de jos a lacului este acoperit cu vegetație densă. Karas pur și simplu nu vede momeala într-un strat gros de alge. Nu musca și peștele în timpul algelor, care are loc adesea în mijlocul verii.

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

Succesul pescuitului depinde de caracteristicile selectate pentru prinderea iaz crap

În cazul în care o bază de furaje bogate în rezervor și nu există alte tipuri de pește, momeala crap neglijeaza de multe ori. Cu toate acestea, prezența de pești răpitori au, de asemenea, un impact negativ asupra Klove. Există iazuri, care, se ascund de o știucă sau biban, este mai puțin probabil ca musca în dimineața și în timpul zilei, preferând să caute hrană pe timp de noapte.

În general, este esențial să se ia în considerare și timp de pescuit. La urma urmei, există anumite ore, timp în care peștele cu greu musca. In vara - e timpul zilei. De la aproximativ 10 până la ora 18. Aceasta afectează vremea însorită și caldă. Dacă vorbim despre primăvara devreme, dimpotrivă, musca în dimineața este întotdeauna slab. Apa nu are timp să se încălzească, și crap cu greu muta în jurul corpului de apă.

Există mai multe motive bune pentru o muscatura proasta. În primul rând, este zgomotul de pe mal, care sperie peștele. Dacă vă aflați în apropierea unui grup de tineri scăldat în apă și au timp distractiv de cheltuieli, cel mai bine este să caute un loc liniștit. În al doilea rând, atunci când pescuiești în zone deschise, cu o adâncime, nu uitați să poarte un costum de camuflaj și se comportă ca discret posibil. Pește foarte atent și atent la zona de coastă, prin urmare, au observat că ceva era în neregulă, încetează să ciugulească.

De ce nu musca crap sunt principalii factori pentru lipsa de muscatura

În funcție de timpul selectat pentru prinderea crap, de asemenea, depinde de succesul de pescuit

Ce faci atunci când nu există nici o musca

Desigur, puteți colecta pur și simplu, toate uneltele și du-te acasă, dar există mai multe modalități de a „forța“ peștele interesat de momeala. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile de mai jos:

  • Schimbarea locului de pescuit, deoarece ar putea fi faptul că în cazul în care ați aruncat-o linie, o mulțime de noroi sau alge, prevenind pestele vedea nada.
  • Au echipamentul de pescuit necesar? Apoi refaceți aborda, folosind o linie de pescuit subțire, cârlige de dimensiuni mai mici și ușoare flotoare.
  • Modificați adâncimea. Rar, dar se întâmplă, că crapul nu sunt alimentate din straturile inferioare si medii ale apei. Acest lucru se datorează diferențelor de presiune atmosferică, care acționează asupra vezicii urinare înot de pește și nu permite ca ea să fie în partea de jos.
  • Experiment cu năluci. Încercați combinații diferite, de exemplu, un sandwich de viermi și porumb. În aluatul, puteți adăuga o altă schimbare aroma sau textura (a face mai subtiri sau mai groase).