De ce nu numesc un om care este ascuns în spatele tăcerea lui

De ce nu numesc un om care este ascuns în spatele tăcerea lui

Un om care nu suna după o primă dată, iar cel care a încetat să recruteze femei la înălțimea de relații - număr de situații, cum ar fi, diferite, dar motivele sunt de multe ori la fel. Să încercăm să înțelegem aceste situații în mod individual și să le privim ca și în cazul în care din exterior. De asemenea, este posibil ca, în ambele cazuri, veți găsi ceva care va clarifica exact cazul dumneavoastră.De ce nu numesc un om care este ascuns în spatele tăcerea lui

De ce oamenii nu suna după prima dată

Motive fantastic, dar absolut toate explica

 1. Forța mazhorK exemplu, a murit cineva de la rude sau prieteni, și a trebuit să plece

Crimă în țara noastră nu devine mai mic, iar tipul ăla e sub distribuție. Rămâne doar să se spele departe o lacrimă și adio oferta nesolicitata la o dragoste nu a reușit. Sau, pur și simplu pentru că acest motiv este într-adevăr destul de incredibil, nu crezi?

Motivele pentru puțin probabil, dar încă posibil

 1. El nu are absolut nici un moment
Oh, acest secol XXI, doar pentru a ține pasul cu ritmul frenetic al vieții! În fiecare zi, ei bine, nu doar un moment de odihnă, la omul tău. Judecător pentru sine: studiu-acasă-muncă, și apoi o alta, părinții stricte face reparații în apartament pentru a face (e doar ceva de genul spune o dată). Prieteni inundate din nou, iar la fata pisicuță vecinului a urcat pe un copac. Toată lumea îi ajută pe toți salvează. Pe scurt, un vis, nu un tip. Păcat numai este că nu a avut timp suficient un fleac - pentru a apela prietena lui, fără de care nu poate trăi .... Și ce ar putea, prin urmare, nu sună?
 • El are deja o prietenă

  Dar este într-adevăr reală versiune! Poate că are deja un fel de lumină sau Natasha și el a iubit-o lungă perioadă de timp (este posibil ca ambele). Și te-ai dus la o dată pentru că sa certat cu pasiunea lui la perfecție, și poate, cu ambele în același timp. În acest caz, și afecțiunea și atenția sunt ușor de explicat. Probabil că încearcă să-mi dovedesc, și, împreună cu prietenii săi că el nu va sta împotriva infrumuseteaza. Aici, de asemenea, pentru a căzut momeala. Dacă această versiune este adevărat (mai devreme sau mai târziu vei afla sigur), atunci ar fi mai bine semnul crucii, ușurat și fericit că nu te sun un mincinos. De ce ai o astfel de Don Juan?

 • Motivele sunt mai reale, pentru că un pic trist

  Ei bine, trece la o motive mai raționale, mai precis, la cele care sunt cel mai probabil să fie adevărat. Poate ceva din data ta încă nu a fost adevărat, altfel de ce n-ar suna? Brain și amintiți-vă ce s-ar putea împinge domn a eșuat.

  1. Ai reușit să aducă cazul de sex după prima dată
  Ce pot să spun ... Orice om în esență - cuceritor. Chiar dacă el are un aspect inteligent și ochelari în ramă subțire pe nas. Puțini dintre băieții după sex la prima întâlnire vrea să invite fata la următoarea reuniune. Și de ce? Judecător de la sine: tot ce este necesar, el a primit deja, ceva să depună eforturi pentru? Poate că ar fi impregnată la tine cu toată inima mea, dacă i-ai da un pic de timp - dar, de fapt acolo, ia dat o noapte de sex imediat după ce s-au întâlnit! Dar ceea ce cei mai mulți oameni trebuie mai întâi fetelor? Sexul Dă-le, doar sex! Și aici atât de repede, fără a da evalua calitatile spirituale frumoase și știi într-adevăr, stabilit în pat cu el. Asta înseamnă că el nu se mai cheamă să vină, dar te tine nimeni.
 • Ambele au fost beat la o dată la chertikovByt poate că sunt foarte îngrijorat și destul de uitat că de alcool - o bucată insidios

  Într-o beție, orice este posibil - și declarații de dragoste și povești sentimentale despre copilăria dificilă și chiar propunerea de căsătorie pripite. Dacă credeți că fiecare cuvânt și de așteptare-nu, așteptați să continue romanul - poate că ești încă în mahmureala. Pentru că fiecare fată sobru înțelege că beat în coșul de gunoi doamna este puțin probabil să interesat în mod serios un om. Chiar dacă ar fi abuzat în seara în care mai mult decât tine. Dacă la prima dată o femeie bea, ca un bărbat adevărat, dorința de a face ei prietena lui, tipul este puțin probabil să apară (și dintr-o dată a decis că tu și ziua în care nu se poate trăi fără grade?!). Așa e, vina-te!

  Motivul cel mai des, dar că este greu de crezut

  Să vorbim despre cel mai frecvent motiv pentru care un tip nu suna după întâlnire. Toate versiunile anterioare sunt posibile într-un caz dintr-o sută, în timp ce restul de 99% are un motiv destul de banal: pur si simplu nu esti genul lui. Și ai păstrat-te destul de bine, si arata cel mai bun, și bogată lumea ta interioară a văzut și apreciat. Doar nu-l dependent, și asta este. Nu încărcați în creier de un mecanism care este responsabil pentru dragoste. Și aceasta nu înseamnă că ești un ratat sau un lucru rău pentru el - aceste lucruri se întâmplă tot timpul. Respingeți vedete de cinema, centerfold, monarhi - nu este nimic surprinzător în acest sens. Poate faptul că el a încetat să mai ai jetoane și a chemat înapoi după revedere - o mare binecuvântare, și nu tristețe. Doar nu a ta este un om ...

  De ce nu numesc un om care este ascuns în spatele tăcerea lui

  De ce oamenii nu mai suna în mijlocul romanului

  Motivul este simplu, dar explică multe

  Da, ești bine să-și petreacă timp împreună, ai avut deja cateva intalniri si totul a mers bine. Dar dacă deveniți pentru a strânge șuruburile, luați-o ca propria lor, si salbatic gelos, apoi se așteaptă probleme. Bărbații nu sunt foarte fericit să spun la revedere de la libertatea sa, mai ales la începutul relației. Desigur, noi, fetele, după o primă dată poate fantezii despre ceea ce copiii vor fi căsătorit cu cavaler nou din modul în care vom trăi fericiți și să moară într-o singură zi. Băieți acest sentimentalism nu este afectată. • Și dacă el nu a decis până la sfârșitul anului, indiferent dacă suni prietena lui și trebuie să se gândească serios despre clopotele de nunta! Dacă totul este într-adevăr cazul, în realitate, nu este nimic surprinzător în faptul că băiatul nu mai sună. A luat doar o bună distanță pentru a face clar că nu este pregătită pentru o astfel de schimbare majoră în viața lor. Cel puțin, nu atât de curând. Se speră că el sa retras în umbră nu este pentru totdeauna, ci doar până în momentul în care îți dai seama că nu trebuie să grăbească lucrurile.

  Cauzele grave, dar nu pe tine

  1. Poate a crezut că ești prea bun pentru el

  Prea inteligent, frumos, educat. Puteți continua pentru o lungă perioadă de timp. Dacă lângă tine se simte simpleton familiar cu o grămadă de complexe care mențin o relație în termeni egali devine din ce în ce mai dificilă. Poate că sunt prea inteligent pentru o dată, iar băieții au fost cunoscute de a dezaproba acest lucru. „Nu-mi place când nava, nu ne angaja Movers“ - asta e toată povestea. Și dacă poți străluci calm erudiția, educație și cunoaștere a situației politice pe scena mondială, atunci acesta poate fi o perspectivă complet diferită asupra a ceea ce ar trebui să fie femeia ideală. Strolea, rîzînd mereu, privind adoringly în gură - la mai multe persoane pentru un astfel de comportament de la o fată să se simtă macho.

  Nu contează atunci când acesta nu este numit un om, după o primă dată, sau după a zecea - în orice caz, aceasta este o situație foarte dificilă pentru orice femeie. Nu dispera, atâta timp cât pur și simplu nu afla motivele pentru tăcerea lui lung. Există multe cazuri în care oamenii au dispărut din vedere, din motive foarte importante, dar au apărut contactați imediat femeile lor preferate. Dar, dacă în cazul dumneavoastră tipul pur și simplu nu a vrut să continue relația, apoi încercați în această situație pentru a găsi partea pozitivă.

  În primul rând, aceasta nu poate fi prințul pe un cal alb, pe care ai visat încă din copilărie. Apoi, ai o mână liberă, și veți găsi posibilitatea de a continua căutarea pentru adevărata fericire. În al doilea rând, el a mers chiar și nobil, determinat să nu ia capul și nu în speranțe deșarte în sus. Trimite-i un sarut, splyun de trei ori peste umăr și să uitați. Undeva in-plimbari rătăcește fericirea ta, întrebându, unde ești zapropastilas. Worthless face dragoste adevarata ei sa sufere prea mult timp, este timpul pentru a merge să-l întâlnească. Și dacă ești suficient de norocos pentru a găsi, atunci întrebarea de ce un om nu suna, nu va fi, în principiu: alte dvs. semnificative nu vă va dezamăgi așteptați mult timp.