De ce senzația de mâncărime burta in timpul sarcinii cauze, ce să facă

burta Râios in timpul sarcinii - o problemă familiară pentru majoritatea femeilor, dacă nu toate. Aceasta este o problemă că femeile nu sunt întotdeauna în grabă pentru a vedea un medic, scris de pe toate pe creșterea pielii abdominale stretching.Dar, rețineți: pielea abdominală și mâncărime observată în primul trimestru de sarcină, atunci când burta, și altceva nu este în creștere! Aceasta sugerează ipoteza că intinderea pielii - nu este singura cauza mancarime.

Astăzi, înțelegem de ce este zgâriat stomac, ceea ce ar trebui să acorde o atenție la pielea mâncărime a abdomenului, care studiul va ajuta la identificarea cauzelor mancarime, pentru a ajuta la rezolvarea problemei mâncărimii gravidă.

Provoacă mâncărimi ale pielii abdominale în timpul sarcinii

În primul rând înțelegem, dacă să ia în considerare toate aceeași mâncărimi ale pielii abdominale, pur și simplu o manifestare de disconfort sau simptom periculos.

Skin pererastyagivaetsya burta în creștere. Ea devine vulnerabilă, uscată și fină. Se crede că aceasta este etapa inițială în formarea de vergeturi. De ce și cum apar ele? Voi începe cu o explicație a structurii pielii umane.

Stratul superior al pielii - aceasta este epiderma. Sub epiderma este derm, un derm și - un strat de grasime subcutanat, vasele de sânge bogate și terminații nervoase.

Deci, de fapt, prelungit întindere a pielii în cazul în care subțire, acolo și lacrimă. Da, e drept, lacrimi format în stratul derm. Prin aceste lacune radiat țesutului adipos subcutanat. Datorită abundenței vaselor de sânge în grăsimea subcutanată și prima Streamer este maro.

Natura detestă vacuum. corp anticiclice încearcă să umple în cele din urmă în spațiile libere cu țesut conjunctiv. Procesul, identic cu formarea de cicatrice. De aceea, se întinde alb rândul său, în timp si arata ca mici cicatrici.

Femeile de multe ori întreb ce este motivul pentru care cineva vergeturile pe stomacul meu o mulțime, dar cineva nu există aproape nici unul. Toată materia într-o altă elasticitate a pielii, care este încorporată genetic capacitatea de a întinde pielea. De aceea, acest proces pur și simplu prin umezirea pielii, afectează în mod dramatic imposibil.

De ce senzația de mâncărime burta in timpul sarcinii cauze, ce să facă

O alta cauza frecventa de mâncărime a pielii abdomenului - o reacție alergică. femeie gravidă este foarte sensibile la alergeni, chiar și în cazul în care pre-sarcina cu aceste produse sau substanțe fara probleme.

Acest lucru contribuie la susceptibilitatea specială a sistemului imunitar al femeii, să poarte un copil. Mai mult decât atât, alergia poate fi nu numai în produsele alimentare, ci și în detergent de rufe, igiena, materialul sintetic etanș.

Un alt grup de probleme medicale pot provoca mâncărimi. Aceste probleme nu pot fi întotdeauna detectate în timpul sarcinii pe cont propriu. Această varietate de boli ale pielii - scabia, eczeme, dermatite, virusul exantem (rash). În cazuri mai rare sudamen. De asemenea, joacă un rol important sensibilitate crescută a femeilor gravide la o varietate de influențe externe. Pentru fiecare dintre aceste boli se caracterizează prin diverse erupție cutanată localizare și mâncărime caracter diferit.Este important de remarcat faptul că pentru alergii și boli de piele sunt cel puțin câteva elemente ale Erupțiile cutanate. Localizarea Erupțiile vor fi diferite, dar un lucru este sigur - este situat nu este doar izolat la abdomen. Prin urmare, în cazul în care diferite părți ale corpului implicate în proces - acesta este un semn alarmant, la care în mod necesar nevoie pentru a vedea un medic sau dermatolog.

Nu mai puțin frecvente în timpul sarcinii tulburări ale ficatului și a sistemului biliar. Rezultatul este fenomenul de colestază, atunci când perturbat biliar avansare căi biliare și crește concentrația de acizi biliari în sânge. Și aceasta boala se manifesta prin mâncărime mâini, picioare, brațe și alte părți ale corpului.

La acești pacienți, mâncărimea pielii abdominale este, de asemenea, observate, dar plângerile primordiale care sunt asociate întotdeauna cu mâinile mâncărimi și picioare. Și este foarte important de remarcat faptul că mâncărime în colestaza intensificat în seara și noaptea. Este, de asemenea, unul dintre semnele acestei boli este icter, dar se poate vedea imediat, dar numai după un anumit timp.

Având în vedere că principala cauză a colestază la femeile gravide - modificările hormonale, măsurile preventive pentru mame viitoare practic nici unul. Desigur, predispoziție genetică și malformații congenitale ale vezicii biliare joacă un rol important în dezvoltarea de colestază.

De aceea, femeile, ale căror rude au suferit de aceste boli sau care au o structură specială a vezicii biliare (Bend, bannere sau vezică biliară în formă de S) trebuie monitorizați cu atenție de către un medic pentru a fi testate și la timp, reflectând activitatea ficatului.

Acest lucru poate ajuta la a face cu pecingine?

  1. Folosiți produse de îngrijire, care nu usucă pielea. După duș, se aplică pentru a amortiza piele crema hranitoare gras sau ulei.
  2. Dacă există o predispoziție genetică la alergii (nu neapărat alimente), să respecte regimul alimentar hipoalergenic. Evita fructele citrice, fructe de mare, fructe exotice, miere, coloranți și arome în produsele alimentare.
  3. Utilizați produse cosmetice și produse de igienă, fără parfum și mirosuri iuti.
  4. Purtați tăiat gratuit numai din materiale naturale (de exemplu, bumbac).
  5. Nu supraîncărcați ficatul, pentru că este, și așa se confruntă cu o sarcină dublă în timpul sarcinii. Deoarece bila este responsabil pentru digestia grăsimilor, elimina grase, prajite, alimente afumate, activitatea fizică după mese.
  6. Dacă aveți factorii menționați anterior predispun la boli ale ficatului, apoi monitorizează cu regularitate funcției hepatice prin donarea de sânge chimie (bilirubină totală, ALT, AST, fosfataza alcalină).

De ce senzația de mâncărime burta in timpul sarcinii cauze, ce să facă

Experiența personală în care se ocupă cu senzație de mâncărime a pielii abdomenului și Vergeturile

In timpul primei burta de sarcină itched teribil. Mai mult decât atât, stomacul nu a fost foarte mare, a marcat pentru întreaga 7kg sarcinii. Fiica de cântărire 2780 de a folosi o crema pentru vergeturi. Am văzut că acestea sunt inutile, aproape imediat. Și vergeturi nu au diminuat, iar mâncărimea a continuat să deranjeze.

Am reușit chiar să pieptene stomacul său, astfel încât ginecologul meu, chiar dacă acest lucru se îndoia scabie.

Am consulta un dermatolog. El, de asemenea, a luat o privire lungă la burta mea încercarea de a găsi pasaje specifice scabie căpușa (scabie patogen).

Eu, fiind la acel moment un student in anul al patrulea al universității medicale, are cinci minute la un medic, să înțeleagă că nu mâncărime. Dar în timpul sarcinii este mai bine să aibă încredere în medic implicit. Mai ales în burta în creștere în sine să ia în considerare toate eșuează ((

Ca rezultat, doar a trebuit să schimbe crema pe vergeturi sunt, de obicei crema foarte bogat. Pruritul a trecut, doar întindere încă mai continuă să apară.

Pe parcursul a doua sarcina am castigat 17 kg. Un băiat a fost născut cântărind 3,870 g abdomenul a fost foarte mare, dar nu a existat nici o senzație de mâncărime și vergeturi au fost puține noi. Folosit și creme grase, și mi-a dat în mod accidental ulei din prelungiri ale producătorului israelian. Acesta a jucat un rol, încă nu știu, dar mă bucur că, în acest moment, fără a epuiza mâncărime.

Și, ca un rezultat al acestei este ceea ce spun eu. Desigur, din punctul lor de vedere din care puteți accepta sau nu. vergeturi și mâncărime, de fapt - este un lucru mic (cu excepția cazului, desigur, nu este o boală gravă). Aceasta este disconfortul care poate fi pacient de dragul de nașterea copilului minunat, fericirea ta - acest mic, dar în același timp, o astfel de fericire fără margini.