De ce sunt oamenii atât de răspunsuri simple la întrebări complexe vin, revista pentru femei - Annie

Multe femei dau vina bărbați în lipsa romantismului și incapacitatea de a avea grijă de. Se pare că viața, în general, a fost un succes, dar lipseste ceva: fie complimente, sau culori Da cadouri. Și se acumulează în nemulțumirea sufletului de sex feminin, cu relațiile existente de fabricare a berii resentimente. Și astfel să se certe cu lashings apropiate.Probleme între bărbați și femei, există uneori masa, și nu întotdeauna justificat prin aspectul lor.

Să înțelegem de bază „neînțelegere“: de ce un om nu suna, nu știe cum să aibă grijă de, de ce se schimbă. În cele din urmă.

1. De ce un om nu știe cum să aibă grijă?

Intriga femeilor se află în lăcomiei lor. Chiar și persoana cea mai romantica au în cap un contor special, care ține evidența a ceea ce sa întâmplat și a primit.

  • Astfel, florile au fost ... dar săptămâna trecută. „Sun“ face apel, dar într-un fel rar. Ea câștigă o idee bună, dar ar fi bine pentru noi pentru a merge la Anul Nou în Europa!

Acestea și alte gânduri similare otrăvească starea de spirit nu este numai femeile insele, dar, de asemenea, aproape cei doi bărbați. Cu toate acestea, este în valoare de vedere: de ce a decis că omul ei nu știe cum să aibă grijă? Dacă vreodată, nu spune nimic afectuos, nu oferă cadouri sau să facă gesturi drăguț? Da, nu poate fi: orice tip normal într-un fel arată uneori sentimentele lor, exprima dragostea lor. Deci, este vorba doar despre nepotrivire de așteptări și primite.

Femeile doresc foarte mult și în mod constant. Acest lucru eterne împiedică foame spirituală trăi în pace, în cazul în care este astăzi, chiar în acest moment, ea nu primește confirmarea sentimentelor sale - cuvinte frumoase sau doza ei dorită de atenție. Femeile nu pot trai mult timp fara a dori nimic. Ei au nevoie constantă de alimentație manifestări emoționale sau fizice ale iubirii pentru ei.

Și oamenii sunt aranjate oarecum diferit. Ei au făcut ceva pentru femeia pe care o iubea, și calmat. O alta ar fi: sentimentele sunt exprimate, este posibil de a face afaceri serioase. Ei nu știu cazul (dacă nu este vorba despre un romantic incurabil) ca o femeie de așteptare pentru altceva. Și totuși, și totuși - tot timpul. Barbatii iubesc are o aritmetică diferită.

  • Am terminat de cumpărat, a adus, a primit, să accepte - așa că am îndeplinit datoria, iar ea acum știe despre dragostea mea pentru ea, și pentru mine valoarea relației noastre.

Aceasta este, în înțelegerea bărbaților, este important să nu numărul de acțiuni, precum și disponibilitatea acestora. Astfel, cu atât mai mult un barbat apreciaza o femeie este, cu atât mai importantă este actul sau cadou scump. Dar gestul, astfel, poate fi doar unul! Și atunci există de multe ori un paradox. femeie va fi mai fericit curte de sex masculin atunci când cadouri, fapte frumoase și complimente multe (deși convenționale, low-cost - partea principală), decât atunci când darul sau gestul este doar una (deși costisitoare, substanțiale sau importante).

Auzind toanelor soțiile sau prietenele lor, oamenii sunt iritate și sincer nedumerit. Ce doresc femeile? Deci, chiar dacă ești mașina Dă, și va fi o săptămână pentru a reproșa incapacitatea de a arata frumos. Și, treptat - moft pentru un capriciu, o ocară pentru ocară - femeie bate omul o dorință de a face ceva pentru ea.

Evident, femeia ar presupune că un om nu este în stare să aibă grijă de, atâta timp cât frecvența de display-uri de afectiune din partea sa nu coincide cu așteptat.

femeie înțeleaptă, are sens să înceapă să aprecieze ceea ce are de spus omului sau chat-ul pe care ea are nevoie de afecțiune, atenție la semnele pe care ea îi place când răsfață.

Și, desigur, ar trebui să dea întotdeauna mulțumiri, laudă, observați că iubit este deja făcut. Curând o femeie vede că ei beau este capabil să aibă grijă de, pur și simplu nu-l place un om, în felul său.

2. întrebarea arzătoare este motivul pentru care un om nu suna?

  • Fiecare om nu suna, atunci mințit că a fost bine cu ea? Doar pretins vesel, și nu știa cum să scapi de ea cât mai curând posibil? Ceea ce își închipuie, sunca!

Nu este necesar, de fapt, mustra-te pentru orice posibile erori sau comportament imperfect pare sau un om - pentru fraudă și ipocrizie. Este mult mai ușor.Bărbații sunt astfel constituite. Ce ai nevoie de ele femeia pe care doresc să primească toate mijloacele și cât mai repede posibil. Prin urmare, în cazul în care la data omul a spus în tăcere pentru mine: „mea,“ restul iubitei sale nu se poate vedea în viitorul apropiat. Excluzând cazurile de pick-up artist, având în regim fin calculat de comunicare ( „Cheam-o, nu mai devreme decât în ​​a treia zi“, etc), putem spune cu încredere că sunt interesați să comunice în continuare omul însuși se va numi data și ora exactă a următoarei ședințe suna. El va încerca să ocupe cât mai mult spațiu în viața unei femei, pentru a aranja astfel încât timpul ei, cel puțin în parte, este garantat să îi aparțin lui. Dacă un om nu suna. Prin urmare, el am spus mental despre această femeie: „Nu“.

Femeia. pe care nu am sunat după o dată familiară, nu ar trebui să fie luate doar pe cheltuiala proprie. Poate că este frumos și dulce, dar vocea îi amintea de matematichki voce plin de ură din copilărie, sau a realizat brusc că modelele nu sunt mari pentru el lângă ei se pare ciudat și scurt. Există tot felul de motive diferite se află la bărbați ei înșiși!

Cu toate acestea, cel mai adesea, femeile nu înțeleg de ce un om nu suna, ar trebui să se gândească la comportamentul lor față de el. Barbatii nu le place prea mult responsabilitate și obligații. Acestea sunt toate în inima mea - lunetiști și vânători.

Și dacă o femeie de cel puțin trei ori un frumos și drăguț, un om fugi de ea ca un nebun, dacă ai observat în comportamentul ei îngrozitor „doresc să se căsătorească. “. vederi de proprietate, întrebări cu privire la locuințe și planuri pentru viitor - toate acestea este un semnal alarmant pentru masculul „I“. Logica femeii este că toate noul om femeie fără voie „se cântărește și măsura“ de adecvare pentru viața de fermă și de familie. Barbatii se simt perfect și pentru a evita femeile cu un reflex de căutare puternic.

3. O altă întrebare de multe ori chinuitoare femei, care nu suna un om: „De ce nu a spus că nu vrea să comunice? „Într-adevăr, ceea ce a fost frumos să vorbească într-o ceașcă de cafea, glume spiritual și cântărește un compliment frumos, în cazul în care este -“ nu „femeia lui. Și aici, de asemenea, totul este simplu.

Bărbații sunt învățați să mame, bunici, prietene și foste soții, lucru una de aur: nu afla relatia cu o femeie - va fi mai întregi. Trebuie doar să fac aluzie la o femeie care nu aveți de gând să facă ceea ce vrea ea, ca imediat viata incredibil de complicat. Și oamenii nu le place dificultăți emoționale și conversații lungi pe sufletele. Este mult mai ușor să aibă o bună seara, râde, dans, vorbesc ... și apoi nu pentru a apela femeie. Numiți-o capitulare femeilor tediousness și emoțiile, dacă doriți.

Rezumat. Dacă un om nu suna, nu este omul. Sau femeia nu se comporta bine, așa cum cere situația și a vrut să contorizați toate 200 de pași înainte, nu permite țăranul să facă cel puțin prima să o întâlnească.

4. De ce barbatii nu suna / a dispărut după câteva zile?

În cazul în care nu sentimentul după câteva întâlniri, chiar și cele mai frumoase, femeile de multe ori nu înțeleg. Și totul este clar pentru oameni. Sexul si noua comunicare - bine, cat timp va dura? Faceți cunoștință de cinci ori este suficient. În acest timp, toate cele mai de bază a omului devine clar. Și apoi - sau vrei să stai cu el, sau este timpul să-l părăsească. Natura este atât de încorporat. Chimia corpului.

explozie Hormonale, cunoaștere reciprocă, „curtare“ - este o perioadă scurtă de timp. Nu este suportat de atașament emoțional sau pofta de interes spiritual dispare rapid. Și apoi există pericolul de a pierde notoriu sensul libertății de licență ... Deci, dacă un om nu suna sau au dispărut după un scurt roman, atunci este nimic mai serios, și nu au de gând să. Doar alegerea corpului, doar jocul de întâlnire. Pe o astfel de frumos roman să-și amintească, dar nu fi rău.

5. De ce omul se schimbă?

Și toată povestea este un pic pe tema schimbării - este încă mult lăsat nespuse și nu de arme. Cu toate acestea, este în prezent cel puțin demonteze mitul că modificările om, în principal din cauza unui sex mai bine pe partea. Și nu este așa!

Relațiile din pereche este construirea unei femei. Ea este organizatorul principal și ideologic. Și dacă vreunul dintre bărbați a spus că capul familiei - el însuși, onoarea și lauda la înțelepciunea soției sale. Ea - un virtuoz adevărat și dirijor al familiei orchestrei. Un om poate fi salariat, un pierde-vară pe șenile sau arivist. Dar el pierde rapid motivație (cu excepția liderilor din natură) fără sprijinul sau „biciuire“ femeile lor. Asta este, dragă, inspiră, motivează, conduce, în cele din urmă.

Și dacă un om este în mod constant de lucru, ceva remorchere acasă, ceva ce ajunge și primește o recunoștință și atenție, reduce mai întâi eforturile lor, și apoi le aduce la nimic. Și apoi există două posibilități: fie femeia va deveni ocara și numit leneș (care se agravează relațiile și situația nu se va schimba), sau omul însuși se va găsi o nouă muză.

Un om vrea să fie puternic, în formă și puternic. O femeie care se întâlnește, care au nevoie de ea, ajută-l să fie un bun și important, va fi cel mai bun pentru el.

Potrivit statisticilor, oamenii se schimbă din cauza sexului mai bine pe partea numai în locul N-lea! Printre motivele principale - o lipsă totală de înțelegere din partea casei, iar nemulțumirea sâcâitoare veșnică cu soția sa la umilire acasă. Muzhchinyizmenyayut cu interlocutorul cochetă și atent (chiar și mai degrabă ascultători!) - Iată un provocator de informații.

Problema femeilor - să fie mai atenți și mai tolerantă la bărbați: observând faptele sale bune, motiva și de sprijin, nu pentru a pune presiune pe el și nu se aștepta mai mult decât el este dispus să dea. Un om cu ușurință să fie cu o femeie care-l înțelege!