De ce trebuie mereu să facem ceea ce nu ne place, ne uram Biblia

Căutați această secțiune

Puteți utiliza căutarea în cadrul acestei secțiuni.

Înscrie-te pentru newsletter-ul săptămânal de întrebări și răspunsuri.

Anastasia întreabă: „De ce trebuie mereu să facem ceea ce nu ne place, nu ne place În caz contrar, fără ca aceasta să nu dobeshsya succes în viață, nu veți câștiga bani o persoană care trebuie să-l tolereze întotdeauna, pas peste ei, prin mânie și ură nu ?. așa că le-a spus celorlalți? este corect sau nu, sau dacă este un nonsens si pur si simplu nu asculta și de a face, deoarece crede de cuviință, să fie implicat în ceea ce te face fericit? Viața este că dovada veșnică că ceea ce ești ? Toată lumea spune în stare să meargă la colegiu, preda e bine pentru a obține o diplomă. Dacă-mi place colegiul meu? Sunt doar acolo nu poate, ea nu dă cunoștințe pentru mine nu este interesant. Trebuie să muște glonț și cu toată furia și ura să meargă acolo și ceva dovedesc toate? Dacă este un test al lui Dumnezeu pentru mine, eu nu înțeleg ceea ce fac: să-l termin, dacă îmi place sau nu, sau nu asculta și de a face ceea ce cred că este corect „?Pace vouă, Anastasia.

Să ne uităm la această problemă din unghiuri diferite, și mai presus de toate - din partea Bibliei.

Să începem cu cele rele - în cazul în care aveți nevoie pentru a face ceea ce spun ceilalți. Dacă părinții spun că este, atunci trebuie să - pentru că părinții aduc prin naștere (așa cum vă educați copiii), oferă, de asemenea materiale și sunt responsabile pentru viata ta.

13 I-am spus că voi judeca pentru totdeauna casa lui pentru nelegiuirea pe care o cunoștea, pentru că fiii săi au făcut nemernici și el nu ia oprit;
(1Tsar.3: 13)

Sarcina părinților - să limiteze copii. Mult mai rău, în cazul în care copiii lor vor fi valorificat fără dragoste și înțelegere altuia persoana - cap, poliția sau alte persoane. Este mai rău pentru copii înșiși.12 Așa că fiecare dintre noi va da socoteală despre sine însuși lui Dumnezeu.
13 Să nu ne mai judecăm dar unii pe alții, ci mai degrabă judeca acest lucru, că nici un frate [în cazul] poticni sau ispită.
(Romani 14: 12,13)

Însăși formularea întrebării este interesantă:

„De ce trebuie mereu să facem ceea ce nu ne place, ne urasc?“

„De ce“ - ca și cum ar fi auzit răspunsul la întrebarea „de ce“ se schimbă ceva. Este mai bine să întreb cum se face în mod diferit - de exemplu, găsi o cale de a rezolva și de a găsi alternative.

„Noi“ - ceea ce se înțelege prin noi? Oameni, omenirea? Nu toți oamenii trăiesc așa.

„Întotdeauna“ - în cazul în care sună „uneori“ sau „ocazional“, ar fi posibil să spunem că nu totul este supus dorințelor și aspirațiilor umane, deși pentru mulți costa alegerea umană. Dar cuvântul „întotdeauna“ este exprimat de fatalism. De ce deranjez, în cazul în care acest lucru se întâmplă întotdeauna.

„Ar trebui“ - ar trebui cineva? Dumnezeu și părinții - noi ar trebui, dar circumstanțele dificile, situații dificile, străini - nr. Dacă nu ne-am luat angajamente voluntare - nu ar trebui. Dumnezeu ne-a dat libera alegere - așa că am ales și nu au fost doar în „datoria“.

8 Să nu datorați nimănui nimic, decât să vă iubiți; căci cine iubește pe alții, a împlinit legea.
(Romani 13: 8)

„Fac ceea ce nu ne place, nu ne place“ - există două opțiuni - fie să iubesc acest lucru, sau de a face un alt favorit. În cazul în care nu este o chestiune de supraviețuire - atunci putem alege un lucru favorit. Nu este întotdeauna ușor și impune responsabilitatea pentru selecție.

Dacă te-ai dus la colegiu, la insistența părinților - este atunci se poate spune că au ales școala pentru tine, și ceea ce nu au obținut o specialitate - „vina lor“. Dar dacă selectați un alt profil / specialitate / universitare și a căzut din părinți - și apoi spun că din nou, nu-mi place. Acest lucru va fi consecințele pentru părinții tăi pot face pe deplin tu (nu plătiți încercări suplimentare pentru „Search“, etc) îndeplinesc.

Foarte rar, atunci când o persoană înainte de a intra la universitate cunoaște specialitatea pe care se va lucra și care va fi vocația sa. Ea vine numai cu practica diferite variante de activitate și cu dezvoltarea în continuare obligatorie (cunoștințe, experiență, calificări).

De obicei, o persoană care iubește ceea ce el devine - și se pare că îi place să facă. Dacă nu vă place - de multe ori face „la jumătate de putere.“ Și pentru lucrurile preferate de oameni răspândit și să ajungă la rezultate excepționale.