De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis

De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis
Dacă visezi pe fața ta a fost machiaj frumos, apoi, în realitate, a obținut un succes uimitor la bărbați. Cu toate acestea, aceeași imagine ar putea însemna perspective mai negativă. De ce vis de machiaj, spune Downers și detalii specifice.Decodificarea de vis Miller

Pentru a vis de machiaj - dificultăți temporare în relație. Probabil, ați făcut o mutare care a fost interpretat greșit. Visat despre femei au fost pictate prea puternic? Se va confrunta cu ipocrizie, lingușirea sau invidie. Luați în considerare make-up înseamnă că infidelitatea unor persoane.

Dacă o fată tânără sa întâmplat să fie vopsite, se va înșela unii pe alții, poate involuntar. Eliminați machiaj sau să observe, la fel ca și celelalte personaje ale vederii - un avertisment clar despre stima de sine ridicată, ceea ce va aduce doar nemulțumire din jur.

Machiaj de vis Interpretare Dmitry Winters și Hope

Această interpretare vis sigur de make-up într-un vis simbolizează exagerată sau concepția greșită despre oameni și situații. Dacă se întâmplă să vezi personajele pictate, te intinzi impresie greșită despre cineva de la prieteni sau cunoștințe.

Visat de buze delicat colorate și-obrajii rouged? Acesta este un semn al iubirii manipulatoare și nesincer. gene sau sprâncene groase vopsite semnifica sentimente nesinceritatea, dar, de asemenea, indică un interes ciudat în persoana ta.

A fost necesar să se aplice fundației tonal sau pudra? Interpretarea de somn literalmente - esti creierul sub formă de pudră pe cineva sau cineva face același lucru cu tine. Dacă visul chiar a avut o șansă de a folosi produse cosmetice decorative, acesta este un semn sigur că trebuie să ascunzi ceva.

De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis

Interpretarea modernă carte de vis combinate

De ce vis de un machiaj frumos? Interpretare vis-vă că noi nu ar trebui sa judecam oamenii doar pe aspectul și manierele lor. el însuși pictat într-un vis înseamnă că aveți de gând să ascundă ceva foarte important de la cel mai apropiat.

Un vis care a avut o șansă de a face pe cineva vedea lucrarea make-up sau make-up artist? Acesta este un avertisment: esti aproape de o persoană care nu ar trebui să fie de încredere.

Aviz carte de vis alb Mage

Ce vise face această carte de vis? Dacă visezi sunteți pictura o fata, atunci, probabil, de multe ori înșela oamenii, pentru a atinge dorit. Odată ce minciunile tale și se va întoarce împotriva ta.

Impose machiaj cineva - nu mai bine. Acesta este un semn că sunteți fericit pentru a manipula pe alții. Și, cel mai probabil, utilizați inconștient la această energie sa puternică, pur și simplu prin suprimarea altora.

Visat un strat gros tencuit fețe ciudate? Vei asista la agitația și conflictul puțin frumos, ceea ce duce la un stres puternic.

Uneori, un vis este un indiciu al dorinței subconștientă de a schimba nimic acum și imediat. În realitate, cu toate acestea, va continua să amânați de teama că suferă o existență stabilă și familiară.

De ce vis de machiaj - vezi alte cărți de vis

Interpretare vis de la A la Z asigură că vis machiaj doamnă a prezis un mare succes în sexul mai puternic. Cu toate acestea, auto-vopsit prost. Acesta este un semn de dezamăgire în dragoste. Întâmplător am pictat? Întotdeauna ai nemulțumit cu ceva, cu toate că respectul din jur și apreciați.De ce vis de machiaj, potrivit Universal vis? În visul oricărui make-up servește ca un simbol al protecției. Probabil, în viața reală pe care încearcă să se ascundă de la anumite evenimente sau persoane.

fata pictate manual ciudat transmite forța interioară, trăsăturile de caracter, și chiar gânduri. Este, de asemenea, o încercare de a ascunde adevărata față sub un strat de prețiozitate și falsitate.

De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis

Ce make-up pe fata ei

De ce vis de propria față pictat? În curând va trebui să joace un rol, dar nu-i plăcea. Un strat gros de machiaj intr-un vis - un avertisment clar cu privire la deteriorarea sănătății. Poate pentru moartea problemelor interne și a planurilor de viitor, ai uitat complet despre propriul său corp.

Am visat că mascat pistrui și alte imperfecțiuni? Din anumite motive, te-ai oprit să crezi în noroc, și transformat într-adevăr departe de tine. Pictat în fața unei oglinzi într-un vis înseamnă că în mod intenționat „conduce de nas,“ un om nu va ține promisiunile.

vis machiaj pe om

Dacă ați avut un om viu pictat, apoi gata pentru faptul că înșelăciune, trădare sau dezamăgire în dragoste rupe literalmente inima ta. Și somnul este important pentru interpretarea visători ambele sexe.

Bărbații se vedea cu make-up înseamnă că el va intra într-o situație în care este necesar să se comporte destul de extraordinar. Daca visezi esti homosexual sau travestit rouged, viziunea indică singurătatea emoțională.

De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis

Am avut un machiaj ochi

De ce vis de ochi pictate? Pentru interpretarea imaginii trebuie să fie luate în considerare separat fiecare detaliu. Deci, genele negre indică înșelăciune și nesinceritatea, sprâncene vopsite reflectă încrederea dubioase, iar pleoapele umbrite - dorința de a ascunde ceva.

În vis, a trebuit să picteze gene? Acesta va fi ușor, nici flirtul amanunte. Genele false sunt de avertizare cu privire la sentimente false.

În cazul în care produsele cosmetice ajunge în ochi, vei plânge din cauza unei dispute. Vis cu ochii inflamate si inflamat cu machiaj? Tu faci prea multe griji pentru cineva cu nici un motiv.

Ce înseamnă să faci make-up într-un vis

Ce vis, ce-ai făcut să-up-te sau altul? Acesta este un semn sigur că încercarea de a salva un secret. Din păcate, aceasta nu va funcționa.

Sa întâmplat să fie vopsite în vise? Vă veți găsi într-o situație în care este necesar să se limiteze sentimentele lor. Dacă nu reușiți să vă păstrați în mâinile, atunci va câștiga consecințe grave.

Sa întâmplat pentru a vedea locul de muncă modul profesional? Mai puțin sincer și să se bazeze pe propria lor putere. Scoateți machiaj de pe fata - de a dezvălui secrete sau înșelăciune.

De ce vis de machiaj, vis interpretare - a face un vis

Machiaj de vis - exemple de interpretare

De ce vis de machiaj încă? Aceasta este o indicație că încearcă să atragă atenția cuiva într-o anumită problemă, idee și chiar iubita lui. Prin urmare, atunci când decodificarea unei imagini sunt părți cruciale.
 • prea luminos make-up - vizualizare greșită
 • de zi cu zi - la preocupările, activitatea obișnuită
 • slab - la incertitudine
 • ciudat - o abordare non-triviale
 • produse cosmetice de import - plăcerea pe care nu vă puteți permite
 • draga - un amant generos
 • Probleme interne înăsprit - ieftine
 • calitate - lucrurile vor merge bine
 • restante - să scadă, dificultăți
 • cu un miros placut - palavrageala prietenos, o afacere bună
 • cu un neplăcut - o conversație dificilă de știri, proaste
 • Ruj - dorința de a da sens cuvintelor
 • ruj - să se afirme
 • fundație - noroc și noroc
 • pulbere compactă - va fi un adversar dificil
 • Placer - uitare, distragere a atenției
 • Pulbere - insultei
 • Mascara - va plânge
 • gene vopsire - pentru a induce în eroare
 • Eyeshadow - beneficii, bogăție
 • le aplică - la destinația corectă ajuns
 • Rouge - rușine, surpriză
 • impune - de recuperare
 • Creion pentru pleoape, buze - o alegere care va afecta viitorul
 • trage săgeți, contur - secretul în cele din urmă se va manifesta
 • fă-ți un makeover - pentru a ascunde fapta rea
 • cineva - nesinceritate
 • spălați vopseaua - te prind vinovat pe „fierbinte“

Dacă visul pe care sunt complet spălate machiaj și să facă din nou, în realitate, va fi capabil să găsească o cale de ieșire dintr-o poziție foarte dificilă, sau situație aproape fără speranță.

Care este visul tău pentru zilele săptămânii