De ce vis de ochiul uman, sonmir

Ochii din vis ca și în viața reală, sunt oglinda sufletului. Acestea indică starea sferei psiho-emoționale, și să vorbească despre dorințele visătorului. În funcție de culoarea și alte nuanțe pot afla de ce visul a ochiului uman.De ce vis de ochiul uman, sonmir

De ce să visezi cu ochii tăi

Daca ochii au fost nu numai frumoase, dar, de asemenea, de mare - acesta este un semn mare. În viața personală, va fi de succes, mai ales va încânta copii. Ochii plini de lacrimi, spunând că toate ratări vor deveni în curând cunoscut altora.

Fiule, în cazul în care ochii sunt în mod constant de udare, spune că există un risc de a fi păcălit de cineva. În cazul în care supurează, este, probabil, tot ce obține de pe calea cea dreaptă. Problemele sunt așteptate în viața celor care au rănit ochii în somn. În cazul în care acestea au fost, de asemenea neclar, nu evita situațiile dificile.

Verificați de un oftalmolog - un indiciu că pur și simplu nu se poate pune cu această stare de lucruri. Tu încerci în orice mod să-l schimbe, până în prezent fără nici un rezultat. Vis de carte sfătuiește să apeleze la ajutorul altor persoane.

Visezi legat la ochi? Deci, trebuie să fie mai atent, deoarece există un risc de a suferi de acțiunile altor persoane.

Geană în ochii apelurile lor duce întotdeauna lucrurile au început. Chiar dacă ești ocupat, nu este de lucru foarte interesant, nu vă faceți griji, rezultatul va fi mai mult succes.

Vopseaua în ochii unui vis prevestește introducere interesantă. Cel mai probabil, acest om te rupe dragostea adevărată. Când se completează până urât, un astfel de vis indică faptul că sunteți greșit să se uite la unele lucruri. Este posibil ca cineva te forțează să opinia lor greșită.

Procesul de spălare a declarat ochi Dreamwalker doresc să fie ei înșiși.

Ce vise ochii altora

Un vis în care ai vizionat ochii cuiva, înseamnă că inamicii sunt cu ochii pe tine. Este probabil ca ei folosesc orice ocazie pentru a vă răni.

Dacă sunt legate de ochii cuiva, atunci acest vis încurajează să vorbești pe sufletele și de a descoperi secretele. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți relațiile cu cei dragi, dar, de asemenea, facilita starea de spirit.

Oblici ochii de o altă persoană, de obicei, visează să câștig monetare. Ochii cu o expresie ciudată pe care promit să se schimbe în bine. Este probabil că foarte curând veți primi propunerea de afaceri, care se schimba foarte mult viața ta. Străinii ochi frumoși, o atenție, simbolizează fidelitatea în dragoste.

Pentru pierderi mari de vis om cu ochii bolnave. Ochii sângeroase avertizează că probleme să se aștepte de la oameni nativi. Dacă prinde o bucatica de un ochi foarte rău, în realitate, trebuie să se ocupe de gelozie și cruzime. Poate că ați fost lovit din greu de acest lucru.

Cineva drag într-un vis cu ochii deschiși, se spune că, în realitate, nimic nu se va întâmpla cu relația ta. În cazul în care, cu toate acestea, ochii au fost închise, este posibil că există o ruptură între tine. Pentru a construi relații aveți nevoie pentru a înțelege esența problemei.

Vis în cazul în care cineva se uită la tine cu ochii prost pictat, este un simbol al înșelăciune. Cineva dintre prietenii tăi nu este cinstit cu tine și vrea să te simți rău.

Când ai avut un străin cu ochii plecați, atunci știi că cineva te hrănește o placă puternic. Ei bine, în cazul în care ochii se uita la tine de sus. Acest vis înseamnă un ajutor de sprijin și de putere mai mare.

Ce face culoarea ochilor

Ochi căprui, de obicei, vis la înșelăciune. Se pare că omul care pretinde că este prietenul tău caută doar o oportunitate de a vă face rău.

Ochii gri, de asemenea, arată că aproape de tine, sunt lingusitori. În plus, ei avertizează că este necesar să se evalueze cu luciditate situația și să facă alegeri în cunoștință de cauză.

Dacă ați avut un vis în care a apărut ochii albaștri, se pare, ai un caracter foarte slab în sine nu poate rezolva cele mai multe probleme. Somn, de asemenea, avertizează că problemele grave pot apărea din cauza timiditatea excesivă. Cu toate acestea, un vis în care ochii lui erau de culoare albastru deschis și izbitoare în frumusețea sa, prezice visator dragoste pasională.

Ochii roșii în vis indică faptul că oboseala visător în viața reală. În afară de aceasta, ei avertizeaza ca s-ar putea provoca ofensă gravă. Ne așteptăm ca este posibil nu numai de la străini, dar aproape.

Ochii verzi vorbesc de sinceritate. Pe de altă parte, ele pot preveni ca cineva simte pentru tine displace, invidie sau gelozie.

Bună seara! Azi am avut un vis, de sâmbătă până duminică.
Deși poporul meu favorit mine (oameni foști tineri) a ridicat, și am cam dovedit a fi deasupra ei, și chiar pe partea de sus uitat în ochii lui, și el este al meu, așa că ne-am privit în ochii celuilalt, am văzut reflectate în ochii lui am fost într-o astfel de reflecție frumoasă, și am vrut să, de mult să-l sărute și ne-am sărutat! Te rog spune-mi ce este un vis!Poate că recunoașterea justețea dumneavoastră, amintiți-vă, ați scris că cineva nu destul de iertat, apoi normalizarea treptată a relațiilor.

Bună ziua ...
Am avut un vis azi ... E ca și cum eu sunt în unele clădiri mari, cum ar fi sala de sport ... Sunt mulți oameni în această cameră merge, moartea tuturor negru ... și începe să deturneze oamenii care are nevoie, tot în audiență a început să se teamă .
Și aici, el vine la mine, m-am temut la început că mă va alege, dar apoi m-am gândit la mine, și să-ți fie frică ... ce-o fi!
Și apoi a venit la mine, toți laici și nimeni nu sa uitat în ochii lui când a venit la mine și ma privit în ochi, am, de asemenea, la privit în ochi, fără nici o teamă, când m-am uitat în ochii lui, am văzut ochi străin, ei erau negre.
Și nu mă ia, sa întors și a mers mai departe. Ceea ce este interesant, spune-mi.

Cred că a avut un vis de o întâmplare, ceva neașteptat, știri pe care le va surprinde.

Fiule spune că ai ceva de spus unul altuia. Oricum ai plecat bine, între ai păstrat o prietenie care ar fi o bază solidă pentru viitor. Este posibil ca mesajul va avea în viitor o anumită consecință, răspunsul.

Buna ziua, Te rog ajută-mă descifra un vis. El nu a visat de mine, dar omul meu (acum câteva luni a murit varul si au fost foarte apropiate), deci nu a fost puțin sau nici o acțiune, el stătea în fața oglinzii, și din ochii lui sângerat, și apoi a visat că ochii acoperit ghimpe, apoi din nou sânge, și apoi toate împreună, și sângele, și walleye. Și pentru noapte de trei ori într-unul și același vis. Apoi, el a visat că a avut ochi roșii și un ochi el nu se poate deschide, iar al doilea, deschis, închis, de asemenea. Acesta este visul (. Multumesc anticipat

Julia, un vis spune despre unele tragedii s-ar putea visa despre trecut, pentru că omul este foarte dificil de îndurat grijă de vărul său. Cu toate acestea, acest vis poate vorbi despre o conversație foarte neplăcută cu rudele, este posibil ca o persoană este asociată cu fratele decedat, vorbește eyesore despre unele caracteristici rele ale acestei persoane.
„Acest om“ - un prieten comun, care simbolizează un spin în ochi.

Bună seara, îmi pare rău, nu prea înțeleg ... proprietate proastă a persoanei? Vărul mort? Sau el? Și ce înseamnă sau cum să înțeleagă asociat cu un frate mort? Vă mulțumim anticipat și îmi pare rău pentru monotonie.

Bine ai venit! A scris mai devreme, dar nu a primit nici un răspuns, și este important pentru mine, deoarece cu această persoană pentru a începe o relație, a visat un vis, atunci când nu era nimic între noi, într-adevăr mi-a placut. Fiul: el este așezat pe un scaun, scriind ceva într-o revistă. In plus fata de camera mea de mai multe femei. În primul rând, el nu plătește nici o atenție la mine, pune câteva întrebări altora. Apoi, el pune stiloul, dar și în tăcere puncte degetul arătător de la mine. Și în căutarea de aproape, foarte atent. În acest caz, degetul aproape atinge nasul meu si se pare mare, ca ma uit la ea printr-o lupă. Multumesc anticipat.

Multumesc pentru raspuns! Ai dreptate, o mulțime de lucruri rele de la alții au auzit despre el. Deși, eu personal, el nu a făcut nimic greșit, mai degrabă, pe contrar doar ajutorul mâinii lui pentru mine. Faptul că avem o relație, nimeni nu știe. Sunt căsătorit, căsătorit, așa că ... Pentru un motiv sau altul, gândit, arătând spre mine, aceasta înseamnă că el ma ales pe mine. Se pare că nu este așa?

Julia, în relația ta o mulțime de complexitate aici pentru a vorbi despre unele alegerea este foarte dificil, pentru că o mulțime de „buts“. În același timp, există ceva între voi, simpatie, poate mai mult.

Vă mulțumesc pentru atenție. Pentru mine, acest om înseamnă mult. Prima dată când am avut un vis și am văzut ceva. Putem spune, sa întâlnit într-un vis. În timpul crizei cu soțul ei (era foarte rău) de Crăciun mirau de soțul ei, de a visa. Și am avut o OH. Deși, eu la acel moment nu era el cunoscut și ochii lui nu a văzut niciodată. Doar în picioare lângă în fața mea și se uită în ochii mei. Apoi, el a visat foarte des, dar nu a visat de oameni i-am iubit, chiar dacă de mult a iubit, nu, niciodată nu a visat. Și aici aproape toată noaptea. Asta e un lucru deranjează. Pentru relații visate de povești pozitive: ia de mână, îmbrățișări, mersul pe jos, etc. Dar, după începutul unei relații serioase - negativ. Ea scapă-mă, atunci nu acorde atenție, îmi cere să plec, îmi place captura lui, și el scutește. Cu toate că, în realitate, suntem cu toții minunat.

Julia, după cum am menționat deja că într-un singur loc achiziționați, cealaltă pierd. Puțin probabil pentru a menține o relație bună cu soțul ei și cu oamenii, peste tot există un echilibru. Aici este necesar să se înțeleagă că mai important pentru tine, nu pentru tine la unele concluzii.

Buna ziua! El a promis să introducă o singură persoană, dar nimic nu a venit din ea, deși există încă o șansă. De multe ori mi vise, dar l-au văzut doar o singură dată în viață și în depărtare. Eu de multe ori visez că el nu acorde o atenție la mine, dar atunci când merge departe, se întoarce mereu în jurul valorii de, ma priveste in ochi si zambete. Din acel zâmbet atât de cald la inima devine. După ce am avut un vis pe care l-am oferit unul altuia. I sa spus că știu limba engleză (eu l-am cunoscut), a spus el, ca englezii ar fi sclavia, dar din anumite motive am spus destul de un alt cuvânt - mântuirea - mântuirea. El a spus să dea cinci, a dat mâna să ia mea, dar eu nu am voie, spunând că este indecent, și a spus că acest lucru nu va funcționa. Literalmente visat aseară că el a fost așezat în mulțime, și eu sunt la o distanță, și ne uităm unul la altul. S-ar părea că o persoană nu știe, și de multe ori vis. Chiar și omul pe care îl iubesc, visez la fiecare șase luni, dar aici un astfel de blocaj)))

În principiu, cuvintele din limba engleză sună la fel. Poate că acolo se află un fel de joc de cuvinte. E ca și cum ceea ce vezi în orice decizie - nu atât în ​​totalitate. Imaginea mâinii - mai degrabă semnificative, de regulă, el arată de a comunica, probabil, familiarizat încă cu această persoană se întâmplă.

Bine ai venit! Am visat un vis foarte ciudat ... Ca și cum mă uit la fotografia unei femei, și ochii ei verzi, și apoi a se vedea live, este foarte frumos să se uite la. Apoi, se potrivesc fostul iubit, și i-am spus că ochii lui au fost un fir de păr ca o mamă, și arată imagini ale femeii. Nu știu cum arată mama sa, iar culoarea ochilor ei, dar ele sunt cu adevărat verde.

Somn cu ochii verzi, se poate spune despre sinceritatea, puritatea gândurilor, de sinceritate. Poate că vor exista unele chat-ul frumos, cu un om, nu neapărat că va fi o persoană din somn.

Bine ati venit vis un iubit-o, noi nu am văzut unul pe altul pentru o lungă perioadă de timp, el a mers la locul de muncă. În vis, nu a fost o surpriză pentru mine. Ne-am așezat împreună separat. El a fost înainte (în clădirea în care există rânduri de scaune) și nu l-am văzut acolo, a vorbit și a râs cu prietenii, se observă doar când la un moment dat sa uitat direct la mine (la vremea, restul există oameni și prieteni întoarce-te și uita-te pe mine. undeva în cele din urmă ...) și se uită în ochii mei și am surpriza să-l văd acolo (toate simțit, la fel ca în realitate), este, de asemenea, uita la el în tăcere. El nu dă ochii, privirea el a avut ceva sensibilitate smeshannoe-, înțelegere, neutralitate, poate un pic. și ca și cum ar aștepta reacția mea.

Nastia pare că acum există o barieră între voi, să crească în afară. Distanța poate da naștere la neînțelegeri și oboseala sa din cauza funcționării, uneori provoca sentimente amestecate. Și de somn merge doar pentru a arăta durere, tristețe, trebuie să vorbim, a se vedea.

Vă mulțumim pentru răspuns, în ceea ce privește acest vis, ai spus despre melancolie, tristețe, trebuie să comunice, uvidetsya- poate fi pe partea lui, sau pur și simplu cu mea (măsurată prin somn)?