De ce vis la mare - mare, în visul tău - afla ce marea de vise

De ce vis la mare - mare, în visul tău - afla ce marea de vise

De ce vis la mare - Interpretare Miller vis

Potrivit lui Miller, de mare ca un simbol al viselor spulberate speranțele, nevoile fizice sau spirituale nesatisfăcute. Auzi un sunet ritmic vis de surf - o viață inutilă și dureroasă, lipsită de prietenie și iubire. În cazul în care o tânără vise ale călătoriei sale cu un iubit-o pe o mare calmă - înseamnă că, pentru a-și îndeplini dorința ei, și are o viață lungă și fericită.De ce vis la mare - pe vis Interpretare Vanga

mare liniștită într-un vis prevesteste succes la locul de muncă, respect pentru cei din jurul tău și o viață liniștită. Storm vis la pierderea poziției sau reputația. Dacă visezi înota în apa de mare - atunci vă așteptați de la plăcerile vieții. Cu toate acestea, întrebați-vă: Ai o meriți?

De ce vis de mare - în cartea lui Freud vis

Dacă visezi la distanta mare - astfel încât nu ia în considerare în momentul sexului ca mijloc de plăcere. Motivul pentru acest lucru poate fi lipsa de încredere în aspectul lor, ceea ce împiedică să vă relaxați în timpul sexului.

Dacă admiri nava de pe mal sau la mare calm - atunci nu aveți suficientă stabilitate. Fiul spune că foarte curând veți primi.

Pentru a vis de persoană pentru scăldat - astfel încât, în realitate, să-l ajute să facă față cu orice problemă care a fost de netrecut pentru el. A se vedea, se tăvălesc - un semn că viața ta este acum cu succes în toate domeniile, datorită unei vieți sexuale depline, importanța pe care le-ați subestimat anterior.Visul pe care merge în marea înfuriată, prevestește o noapte de dragoste pasionala, ceea ce se întâmplă dintr-o dată, fără nici un fel de pregătire și condiții prealabile.

Dacă visezi sunteți înot în mare adâncime, astfel încât să vrei să știi ceva. Fii pregătit pentru faptul că curiozitatea poate fi o cauza de mare durere.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Medeea

Interpretare vis pe Medeea, marea într-un vis este personificarea de entuziasm emoțional și creativ. A se vedea marea limpede - spre bucuria și bunăstarea; furtunoasă, furtuna - problemele care sunt rezultatul incontinenței, sau iubirea neimpartasita.

De ce vis la mare - pe cartea de vis ezoterice

În cartea de vis ezoterice Marea reprezintă viața ta. Ce ai visat la mare - și de a trăi; unde ești - și acesta este locul în această viață (adică mal, de jos, de suprafață, etc ...)

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Tsvetkov

Mă văd de mers pe jos de-a lungul litoralului - drum; uita-te la mare - la știrile dintr-o parte în prezent; a se vedea apa de mare albastru sau albastru - pentru a satisface pe cineva; du-te cu barca - la schimbări majore în viață.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Hasse

A se vedea calm mare - o viață liniștită; rapidă - la viață, plină de evenimente și aventuri; înota în mare - un plan riscant; se încadrează în mare - în realitate suferă pierderi. Daca visezi se îneacă în mare - astfel încât toate problemele ce se întâmplă cu tine, vino pe cont propriu vina.

De ce vis la mare - pe vis Interpretare Frost

Visul de mare, de obicei, bodes probleme. În cazul în care marea este calmă - astfel încât viața ta va fi calm. mare furtunoasa prevesteste probleme familiale. Fall într-un vis în mare - pentru a participa la o chiuveta eveniment periculos - intra in probleme prin propria lor vina.

De ce vis la mare - privind interpretarea vis franceză

Potrivit Horoscop francez, mare vis - acesta este un semn bun, vestind sănătatea și bunăstarea. A se vedea valurile mării - în victoria asupra circumstanțelor, sau pentru a restabili ordinea în cazurile în care mult timp să dau afară. Prea calm sau valuri de mare - la testul, care va necesita de la tine o mulțime de putere și curaj. Fall într-un vis în mare - o lungă perioadă de timp pentru a avea o sănătate bună. Dacă un astfel de vis, un vis o persoană bolnavă, atunci el va recupera.