De ce vis la mare, mare vis a vis de carte sens

De ce vis la mare, mare vis a vis de carte sens

Interpretare vis Lofa pastor

De ce vis de mare, ceea ce înseamnă?

Mare - Aparent, marea viselor este o variantă de simbol „Ocean“. Pentru a vedea cât de încântați de mare, înseamnă că te simți emoția în viața mea. A se vedea calmul mare - la pacificarea și satisfacția deplină cu viață și ceea ce ai. Înota într-o mare de vise, de regulă, pentru unele vești bune.Interpretare vis Gypsy Serafim

Ce vis interpretare de vis la mare:

Marea - la început inconștient colectiv; schimbarea suprafața mării poate fi o schimbare a climatului emoțional; adâncimea apei este adâncimea de gândire (a se vedea. caracterele „Ocean“ și „Apa“), astfel cum a fost interpretat de acest vis pe care visezi.

Interpretare vis vindecator Evdochia

Ce vis mare vis?

Sea. Răsune calm surf - bucuria și bunăstarea, dar, de asemenea, monotonia vieții. Auzi (sau vezi) marea furtunoasă - un pericol, tristețe. Mers pe jos de-a lungul plajei sau plaja - drum. Uită-te la mare - știri de departe; înota în mare, pe barca, barca - schimbări importante. Dacă o fată visează că ea alunecă peste suprafața netedă a mării, cu iubitul ei - visele ei de fericire va deveni o realitate, iar unirea lor va fi un model de loialitate și înțelegere, este un vis pe care visezi.

De ce vis a vis mare Interpretare:

Ocean - reflectă impulsul emoțional și creativ, elementul inconștient în om. Albastru, mare limpede - bucuria, bunăvoința de soarta. furtuna mare furtunoasa - incontinenta va crea probleme pentru tine; dragoste rupt. Pentru a acoperi peste mare - un vis devenit realitate. Care se încadrează în mare - vei pierde lucruri scumpe. Să se înece în mare - va fi de vina pentru multe dintre nenorocirile lor. Inota in mare - Sanatate de risc. Înot în mare pe o navă înseamnă că, în realitate, sunt în așteptare pentru eveniment fericit. Naufragiu - vestea proastă. A se vedea luminile îndepărtate ale farului - în viitorul apropiat, se va deschide calea spre succes

Ce un vis și că visul este marea?

Sea - Dacă visezi că fulgerul a lovit pe cineva aproape de tine, prevestește probleme în viața intimă a acestui om, iar acest lucru va fi vina ta. Ar trebui să urmăriți comportamentul, atunci acesta poate fi posibil, pentru a evita probleme.

Dacă visezi că vedeți marea de departe, înseamnă că ești prea critic aspectul lor, astfel încât ia în considerare sexul ca fiind ceva cerul mare și inaccesibil. Dacă te uiți la marea calmă de la o navă, aceasta înseamnă că sunteți în căutarea pentru pace și armonie, dar nu le pot găsi. Dar nu vă faceți griji, pentru că de îndată ce veți obține ceea ce nu aveți suficient.

Un vis în care cineva înoată în mare, inseamna ca te poate ajuta o persoană care are nevoie de aceasta. Dacă vă scalde în mare, într-un vis, înseamnă că ai ajuns la trupa fericit de viata - toate vor lucra, veți găsi armonia în sex și sexualitate. Intră într-un vis în marea înfuriată - o noapte furtunoasă de dragoste. Nici măcar nu a putut crede că era posibil. Un vis în care înoată sub apă, este încercarea de a ridica vălul de mister, să știi că nu ar trebui. Nu se va termina nimic bun, dimpotrivă, doar strica totul, deci reprezintă visul pe care visezi.Ce vise și cum să înțeleagă marea?

Marea - marea pe care le visezi puteți vedea de departe, ea prevestește că te gândești în prezent de sex ca ceva inaccesibil și ireal, cel puțin, nu că puteți obține plăcere de la ea. De fapt, motivul pentru care o astfel de prezentare este atitudinea ta față de aspectul lor, care nu vă oferă posibilitatea de a relaxa complet și de a obține plăcere. Încearcă să te vezi în toate cele mai bune calitatile pe care si purtat de partenerul tau. Sau poate doar exacerbează situația pentru sistemele sale fictive.

mare calmă, la care ați vizionat de pe coasta sau de la navă, spune că nu aveți suficient de odihnă, căutați ori de câte ori este posibil. În viitorul apropiat situația se va schimba, totul este stabilizat și veți obține ceea ce lipsește atât. Și atunci vei ști ce este fericirea adevarata este. Dacă ai visat că cineva înoată în mare, somnul este bună valoare - vă poate ajuta această persoană pentru a rezolva orice problemă cu care el nu a putut face față. Și acest om va fi foarte recunoscător pentru tine. Este posibil ca sentimentul de mulțumire va crește în mai profundă.

interpret de vară de vise

De ce vis la mare?

Sea - pentru a vedea în vis mare calmă - la vreme bună.

Toamna interpret de vise

De ce vis la mare?

Sea - A visa la mare, acoperită cu spumă de surf - la un dezastru, așa cum a spus în cartea de vis despre acest vis.

mare Nemărginită - te vezi într-un vis pe malul Mării de Sud frumoase și le admira - la dorința de dragoste.

Ce vis mare vis?

Sea - În picioare pe malul valurilor marine - la turbulente de viață, de divertisment și aventurile amoroase. Dacă te vezi în valuri în timpul unei furtuni - așteptați scene furtunoase în familie sau de cei dragi. Tânăra femeie vis în care ea și iubitul ei navighează pe mare, în calm, promite împlinirea dorințelor de tineret și viață lungă plină de bucurie

De ce vis la mare, mare vis a vis de carte sens

De ce vis a vis Sea Interpretare?

Sea - sunet ușoară a mării, a auzit într-un vis, dor promisiune și singurătate. În general, visele de mare este destul de trist. Ele dau mărturie inutilitatea așteptărilor și goliciune emoțională. Dar o fată care visează că ea alunecă repede peste întinderea mării cu iubitul ei, așteptând un vis devenit realitate fericită. Dacă visezi vezi marea de departe, în prezent crezi de dragoste ca orice - la îndemâna și ireal. Fiu de mare calmă, vă uitați la de pe mal sau de la o navă, aceasta sugerează că nu aveți suficient de odihnă. În curând situația se va schimba, totul este stabilizat și veți obține ceea ce lipsește atât.

Dacă ai visat că cineva - care este scăldat în mare, va fi capabil de a ajuta unele - persoana pentru a rezolva o problemă pe care el nu a putut face față. Dacă visezi te vezi înot în mare, ceea ce înseamnă că acum te simți bine. Vă gestionați toate dorințele sunt îndeplinite. Dacă în visul tău ai încercat să intre în forfota mare, furios, apoi așteptați pentru o noapte de dragoste, pe care n-ai avut. Înot sub apă în mare - nu încerca să afle ceva ce știu, nu este absolut necesar.

interpret de primăvară de vise

De ce vis la mare?

Sea. Pentru libertatea de căsătorie, divorț.

Visat / visat la mare fără margini - a vis de mare fără margini - o mare dorință pentru un iubit.

Ce vis dat ora, ziua, luna

Visând la mare? Împărtășiți vis!