De ce vis la mare


De ce vis la mare

Mare - sobelor de apă și leagănul vieții. În multe cărți de mare vis asociat cu societatea și subconștient. Pentru femei, marea într-un vis reprezintă dragostea, cercul de rude sau de propria lor sănătate. Bright vise multi-colorate ale mării prevesti evoluții favorabile. apa tulbure și întuneric avertizează posibilele circumstanțe neplăcute și durerile. De ce vis a mării o femeie? Ce fel de evenimente pot vorbi vis marin?bună interpretare somn

Vis carte numită Marea simbol de bun augur. Acesta poate fi un vestitor de succes, sau un avertisment de probleme, dar niciodată întindere de mare este predicția (nu este marcată) probleme mari.

De la mare - câteva imagini simbolice. Interpretarea vis-cărți se referă la mare cu intuiție, forțele inconștiente, societatea înconjurătoare și o mulțime de dragoste. Dacă visat mare curată - acestea sunt gânduri oneste, natura armonioasa, mediu prietenos și iubire reciprocă. Dacă visul de mare murdar - această bârfă și speculații, o tulburare în ei judecata proprie, certuri și acte necinstite. Valuri, furtună și vijelie - un test de profil înalt (dar mici probleme), posibile șocuri (care recupera rapid).

Pentru femei, somnul cu mare poate însemna nevoia nerostită de dragoste, pentru bărbați - nevoia de o comuniune spirituală. În plus, este important de starea de spirit și senzație. În cazul în care visul este însoțită de sentimente de bucurie - un semn favorabil al destinului. În cazul în care suprafața mării este curată, dar a simțit disperare și plictiseală, se vorbește despre un eșec personal, neajutorare, sau găsindu-și liniștea în plăceri carnale.

De ce vis la mare

De ce vis de mare: cea mai mare parte a cărții vis spune despre vis despre același lucru: marea într-un vis reprezintă propria viață (probabil, cu excepția cărții de vis lui Freud, care vede mereu probleme cu sexul).Și apoi - începe nuanțele, pentru că o parte substanțială - răspunsul la întrebarea „ce va fi, aceasta este viața“ depinde în totalitate de detaliile de vis.
În cazul în care visul marea era calmă - o va calma și viața ta. Din ea, nu te poți aștepta la orice modificări și se transformă neplăcute. Stabilitatea va fi motto-ul vieții tale în viitorul apropiat.
Marea Stormy - dimpotrivă sugerează posibile modificări. În același timp, - nu neapărat ceea ce rău. Este posibil ca acest lucru este doar prezice evenimente care vor schimba viața în bine.

Nu ai acest vis unele nuanțe?

Desigur, este: în cazul în care face fără ele.
De exemplu, mare prea calm (fără vânt), într-un vis prevestește dificultățile posibile, încercările și provocările. Acest vis este aproape vine avertizează în legătură cu „calmul dinaintea furtunii.“ Deci, fii cu ochii în patru.

Deci, dacă visezi că urmăriți de mare de la o distanță (doar o fâșie îngustă de mare):
visul sugerează că unele dintre tigăi tale, intentiile sau asteptarile nu pot, eventual deveni realitate (și se așteaptă ca acestea să fie puse în aplicare nu este în valoare în viitorul apropiat).
Eforturile sunt zadarnice. Mai mult decât atât, dacă ajungi la o anumită satisfacție de la ceea ce se întâmplă, acesta fie va fi de scurtă durată, sau a primit nici un folos material și bucurie, veți începe să tânjească după o serie de lucruri „mai mari“, mai complexe și.

Dacă visezi ați văzut pe cineva de înot în mare:
apoi în curând împrejurările vor fi de așa natură încât trebuie să vină în ajutorul omului.

Dacă visezi plutitoare sau alunecând pe valuri (și astfel sentimentul de somn - mai degrabă plăcute), vis - spre succes, noroc și distracție plăcută. În general, atunci totul se va dezvolta în cel mai bun mod.

Dacă te vezi de-a lungul mării. pe plajă sau de promenadă - un drum de vis.
Dacă ați urmărit marea de departe, se uită în albastru sa - ne putem aștepta la știri (scrisori, mesaje) de la cineva apropiat sau un prieten de departe.

de multe ori Visăm nu doar ceea ce vedem marea, și naviga pe ea.
În funcție de circumstanțe acest lucru poate însemna lucruri diferite.
După cum sa menționat deja, dacă sunteți plutind pe mare, și vă oferă plăcere; sau pur si simplu „alunecare“ de pe suprafața apei - va avea noroc în general - vă se vor simți destul de vesel. Simțiți-vă liber să preia cazul, care a întârziat mult.

De ce visul unei furtuni?

Dacă visezi că vei naviga într-o furtună (sau marea brute) - în general, este de asemenea un semn bun: fie să se introducă afacerile în ordine; sau razgrebete sarcinile și munca pe care de mult amânată „pentru mai târziu“.

Despre ce vorbim despre acest vis cartea visul lui Freud (pe toate conotațiile sunt asociate exclusiv cu viața sexuală)?
- Dacă visezi la mare, în depărtare - se spune despre nemulțumirea cu viața lor sexuală. Tu lipsa de căldură și dragoste.
- Dacă visezi că intri într-o mare furtunoasă, sau a avut o furtună - acest lucru faptul că în curând veți experimenta fiorul unei astfel de luminozitate, care nu ispyvali de ceva timp.