De ce visul de propunere de căsătorie (interpretare vis), o propunere de căsătorie

bunicile noastre au fost asigurate: dacă visul de ceva rău - este un eveniment bun în viața mea, și dacă vezi ceva frumos - se așteaptă la o realitate truc, cu toate acestea, această relație de lucrări nu este întotdeauna. De exemplu, ceea ce o propunere de căsătorie vis? Poate că unele visător hastens evenimentele care vin, dar în schimbarea lui viața personală nu este evitată exact.Potrivit interpretării viselor Gypsy, propunerea de căsătorie favorabil numai în visele femeilor. Dacă un tip sau un om într-un vis a făcut o propunere de căsătorie sau de o fată, o doamnă, și ea a acceptat fără să se gândească prea mult, atunci, visătorul, în realitate, de așteptare pentru dificultățile în afaceri.

Poate că va lua cu privire la obligațiile care ar fi dificil de efectuat, și să abandoneze le-ar fi chiar mai dificil. În realitate, trebuie să fim atenți, promițând parteneri de afaceri ceva, clienți sau sefi. Dacă un om a visat acest vis, el oferă o doamnă, dar ea îl respinge, apoi, în asocierile sale de afaceri sunt anticipate obstacole.

Mult mai multe valori vis despre căsătorie propunere urșilor la sexul frumos. Pentru o singură cerere în căsătorie fată într-un vis înseamnă legăturile romantice viitoare, care ar putea dezvolta în cele din urmă într-o relație mai serioasă. Este deosebit de avantajos în cazul în care visătorul devine o propunere în căsătorie de la un străin - atunci întâlnirea fatidică va avea loc foarte curând.

Pentru a interpreta cu mai multă acuratețe visul în care face o propunere de căsătorie, este necesar să se amintească detaliile viziunilor sale nocturne:

  • Are gândit inelul de vis?
  • În ce situație a fost făcută o propunere?
  • Ce haine ai și unul ales au fost?
  • Ce stare de spirit au fost predominante în viziunea ta?

De asemenea, este foarte important vis în cazul în care visul de propunere de căsătorie doamnă singur sau fată sau femeie măritată. Pentru primul și al doilea vis va avea o valoare diferită.

Surpriza pentru single-

Visele prezicerea schimbările din viața ta personală poate fi intrigant. De exemplu, ați trimis inelul. dar nu cunoașteți expeditorul. Acest complot vis implică două scenarii pentru a determina care unul dintre ei - a ta, uita-te atent, a fost decorat pentru a trimite un inel.

Atunci când inelul ascuns în ambalaj - cadou sac sau cutie, atunci veți face cunoștință cu noul om care devine rost de gândurile și sentimentele tale. Dacă inelul apare de la sine, și ai putea vedea imediat, cel mai probabil, sentimentele romantice te va conecta cu persoana pe care le cunoașteți deja, dar nu și-au gândit la el ca un partener.

Vis Interpretarea Wanderer crede că atunci când o propunere de căsătorie vis fată, dar ea nu știe în visele sale ca să reacționeze la ea, nu se poate spune ca răspuns la un cuvânt - atunci trezindu visător ar trebui să fie mai atenți la cuvinte și acțiuni, pentru a ține cuvântul. În vis, ai face o propunere în căsătorie, iar tu raspunzi de acord - astfel încât ceilalți să te percep ca o persoană cu care să se ocupe de plăcut.Vis interpretare a secolului XXI Pavel scrie visat o propunere de căsătorie ai făcut, după ce a prezentat inelul, se spune că pentru un astfel de eveniment ar trebui să se pregătească în viața reală. Când a visat că propunerea efectuată se face dar inelul în același timp, nu a fost, s-ar putea prevesti alte câteva evenimente. De exemplu, este posibil să aveți un nou prieteni influenți, care se va simți doar simpatie pentru tine, dar, cu toate acestea, va contribui la promovarea afacerilor și la îmbunătățirea situației financiare.

O fată necăsătorită, care, cu toate acestea, au un prieten, a visat că el își propune să-i, și prezintă un inel - evenimentele din vis poate fi un avertisment. În realitate, dorința de a se căsătorească cât mai curând posibil, poate speria chiar amant, și el va amâna acest moment de bucurie pentru dvs. Interpreții sunt sfătuiți să acționeze cu delicatețe feminină și înțelepciune pentru a transforma situația în avantajul lor.

fată necăsătorit sau o femeie poate visa că ei fac o ofertă într-un cadru romantic sau un mod non-standard - de exemplu, în cazul în care alegerea a venit ca un magician pe o grămadă de baloane. Acest lucru înseamnă că viața visătorului cu un iubit-o, iar apoi soțul nu va fi niciodată plictisitoare și de rutină.

Surpriza pentru familie

Propunerea Căsătoria în vis a fost o femeie care era deja căsătorit, și se simte că este destul de confortabil și fericit? Interpretarea de somn va depinde exact care a acționat ca potențiali pețitori.

Bine, în cazul în care visătorul a primit o propunere de căsătorie de soțul ei prezent. Acest lucru înseamnă că pasiunea dintre soț și soție nu se stinge, și prin crearea unor condiții favorabile, de exemplu, pentru a merge în vacanță împreună într-un loc romantic, ca un cuplu căsătorit poate aștepta la o „doua lună de miere.“

În cazul în care o femeie căsătorită visat că propunerea ei nu tip tânăr, probabil, această viziune nu are nimic de-a face cu afacerile amoroase. Este posibil ca, în viitorul apropiat ajuta visătorul nevoie de cineva dintre rude mai tineri - frații, surorile, nepoții sau nepoatele. Și poate fi la fel de rudele tale, și rudele soțului ei.

Propunerea de căsătorie, rezultând într-o femeie de familie vis colegi de muncă din, înseamnă că are un concurent serios. Dacă sunteți în speranța de promovare în carieră, să ia o privire la colegii dumneavoastră - poate unii dintre ei, de asemenea, vrea să obțină o poziție mai bună și este gata de utilizare în competiția nu este destul de metode corecte? În acest caz, aveți nevoie pentru a încerca să „neutralizeze“ adversarului, și pentru a se proteja.

De ce visul unei propuneri de căsătorie, obținută printr-o femeie căsătorită de un străin? Comentatorii spun că devin plictisitoare viața de familie monotonă, și sunteți dispus să aibă un amant, pentru a compensa lipsa de pasiune în relația cu soțul ei. Cu toate acestea, relațiile pe care le decid să facă pe partea poate fi mai gravă decât poate părea la început, și, prin urmare, „pe banca“ ar trebui să decidă dacă este sau nu să se grăbească cu capul înainte în „jacuzzi“.

De ce visul de propunere de căsătorie (interpretare vis), o propunere de căsătorie
Ce înseamnă să se căsătorească într-un vis?
De ce visul de propunere de căsătorie (interpretare vis), o propunere de căsătorie
Ce un vis să cânte în somn?
De ce visul de propunere de căsătorie (interpretare vis), o propunere de căsătorie
Ce o sărbătoare de vis?
De ce visul de propunere de căsătorie (interpretare vis), o propunere de căsătorie
Ce vis lenjerie?