De ce visul unui copil în brațe - femei, consiliere on-line

Ce crezi, ceea ce un copil vis în brațele ei? Ceea ce poate însemna un vis? Pentru a răspunde la aceste întrebări, trebuie să auzim punctele de vedere ale diferitelor interpreți de vise. Ei vor spune nu numai că se referă la ceea ce a văzut, dar va spune despre consecințele posibile ale acesteia. Mai degrabă, se deschide cartea de vis!Sugari. Visul Miller

Ce se întâmplă dacă visul unui copil în mâinile sale?

Deci, mâinile murdare, mari dificultăți persoanei care a văzut acest vis.

În cazul în care modelul general de somn este favorabil, atunci acest vis simbolizează speranța pentru un viitor mai luminos și dezvoltarea încrederii în sine. Ar trebui să fie, de asemenea, atent la posibilitatea ca poate exista o varietate de obstacole în fața obiectivelor și va trebui să se întindă forța lor de muncă.

Dacă visul unui copil în brațe, care arată incontestabil nesănătoase, sau într-un vis o persoană care știe că mladenets- cu handicap, aceasta înseamnă că persoana. care a văzut un vis în viața reală, umăr sarcina istovitor de îngrijire, responsabilitate și provocări. Acesta este un vis care se apropie de o mare schimbare în viața acestui om, și trebuie să colecteze toate forțele lor și să facă față adversitate, care a pregătit pentru soarta visătorului. De asemenea, acest vis poate avertizează în mod clar omul că starea de spirit, nu toate atât de bine și doriți să luați timpul în sine, pentru a aduce simțurile și mintea și liniște, pace și armonie. În caz contrar, amenință consecințele foarte rău, și ceea ce împiedică astfel un vis al acestui om.

Uneori, un vis în care un om deține un copil în brațe întruchipează neputință și pasivitatea sa în situația actuală. Este posibil ca el se comportă ca un copil și nu vrea să își asume responsabilitatea pentru viața lor de peste.

În cazul în care fata a avut un vis pe care ea a fost un copil mic - aceasta înseamnă că va rula sălbatice.Copilul - o reflectare a nașterii ceva nou, un nou început, ideea de o nouă conștiință spirituală. Reflectarea potențialului de dezvoltare. Necesitatea de a acorda o atenție pentru copilul interior. (Dacă plânge din cauza lipsei de iubire și căldură?).
Interpretare vis Deniz Linn

Am avut un copil gol - nefericire.

In cartea de vis vechi vis are doar un prognostic nefavorabil. Cu toate acestea, în cazul în care propriul vis gagica Naked nu ar trebui să fie considerat o viață în schimbare și care transportă nici un sens de important.

Am avut un copil cu dinți. copil vorbind - mesaj; Sinele vostru interior, reticența de a crește.


Valori de căutare vis:


Pentru a interpreta tip în căutarea pentru imagini mai vii din visele tale


] Răspuns [] Raspunde cu citat [] Anulează răspuns [

De ce visul unui copil în brațe - femei, consiliere on-line

Oferiți o mulțime de probleme pentru cei de familie și dragi lui - aceasta este ceea ce visează transporta un copil în brațe. În acest vis, este foarte important ca timp, visătorul care aduce un copil. Dacă o persoană de dormit ar da mamei sale, care, în realitate, va fi familiară visătorului, apoi, că, în realitate, va ajuta imposibilă sau în rezolvarea oricărei probleme.

Este util să se știe ce este un vis, balansoar copilul în brațe. Un astfel de vis este un semn că calea spre armonie și pace, o persoană va trebui să depășească o mulțime de obstacole. Important decât capetele ca o viziune. Dacă visătorul a fost capabil să acalmie copilul, atunci momentul de fericire și pace va veni mai repede, dacă toate încercările au fost în zadar, înseamnă probleme serioase care vin și ar trebui să se pregătească mental pentru ei.

De ce visul unui copil în brațe - femei, consiliere on-line

Interpretare vis de la A la Z: ce visează copil în brațele ei

Imbaiati copilul (spălare) într-un vis - pentru a monitoriza realizarea obiectivelor, folosesc orice oportunitate o șansă.

Dădacă - voluntar altruist va aduce nu numai satisfacție morală, ci și binele personal.

Rochie - investească într-o societate interesantă. Înfășa - în încercarea de a face bine, te-te asocia cu obligațiile inutile care devin obstacole în calea succesului.