De ce visul unui copil în brațe - o femeie on-line

Vis de carte pentru copii Clean - un rezultat bun, ideea invenției; pentru femei - radost.Sonnik Wanderer

Interpretare vis copil copil nou-născut într-un vis prevestește o surpriză plăcută în viitorul apropiat. Dacă o femeie tânără se vede într-un vis un copil mic - a fost acuzat de proxenetism a pierde joc de unii oameni. A se vedea copilul scăldat vesteste o cale de ieșire din situația dificilă sonnik polozheniya.SovremennyInterpretare vis Dacă fetița a avut un vis pe care ea a fost un copil mic, ceea ce înseamnă că va rula sălbatice. Pentru a vedea cum este scăldată copilul: prevesti rezolvarea cu succes o situație dificilă, cu ajutorul cărții dvs. de vis favorit cheloveka.Sovremenny

Pentru a înțelege ce vise ale unui copil mic în brațe, este necesar să se acorde o atenție de sex, aspect, comportament, și ar trebui să ne amintim acțiunile sale în raport cu copilul.

Unele cărți de vis interpretează imaginea ca o dorință subconștientă de oameni inactiv de a avea copii și să ridice o familie. Cu toate acestea, circumstanțele actuale sunt, prin urmare, că visătorul nu este posibil să-și exercite zelul lor - fără jumătăți a doua sau refuzul de a alege să achiziționeze urmași, materiale sau dificultăți financiare, teama de asumarea responsabilității.

Persoanele asociate cu munca, un vis în care este necesar pentru a ține un copil în brațe, cartea de vis reprezintă prezența unei idei originale, care a fost mai târziu, un om își dă seama, manipularea psihologică și cultivarea puii lor.

În cazul în care visul a avut un copil, nu vă faceți griji, deoarece acest vis poate avea o valoare pozitivă. Principalul lucru pentru a decripta de somn, încercați cât mai precis posibil pentru a reproduce toate detaliile de somn.

Pentru cei care se așteaptă în curând un nou somn copil, care a avut un copil mic în brațele unei femei sau a unui bărbat - un semn foarte bun augur, pentru că un astfel de vis prezice o podea nominală va fi un nou-născut. În acest caz, trebuie să încerci să-mi amintesc de sex exact copil într-un vis și în timp pentru a vă asigura că acest lucru este un vis profetic, pentru că foarte curând lumina se va naște copilul de același sex, care a fost văzut în propriul său vis. De exemplu, dacă într-un vis femeie mâini care deține o fată copil - astfel încât ne putem aștepta la nașterea fiicei sale. Și dacă un om într-un vis care deține copilul în brațe - va fi în curând născut moștenitor, un fiu.2. nou nascuti, copii tocmai a fost născut, de vis pentru o surpriză plăcută și o mare surpriză. Deci, când a văzut un vis în care a apărut un copil nou-născut, așteptați o surpriză foarte mare și plin de bucurie!

Recomandat: De ce visul de a avea un copil?

3. Este util să știi ce vise fetita - drăguț mic. Acesta este un caracter bun!

Un vis în care o viziune, nu doar copilul, dar este o fată, prevestește o iubire din inimă curată și puternică. Fie că va apărea în viața ta în curând, sau relația cu partenerul tau se va dezvolta și va deveni mai armonioasă și sublim.

Ai un băiat! Sau o fată?

De ce visul unui copil în brațe - o femeie on-line
De exemplu, ceea ce un copil băiat de vis, o femeie este ușor de înțeles - vă așteptați probleme pe frontul de personal, unele evenimente care te vor face munci din greu să participe și să-și petreacă timpul lor.

Ei bine, ceea ce un copil vis este o fată, de asemenea, este de înțeles:

  • Cel mai probabil, ai probleme în prietenie, și poate chiar a apărut nedobrozhelatelnitsa sau invidios.
  • Nu vă grăbiți, cu toate acestea, pentru a sări la concluzii, acuza pe cineva, scrie pe dușmani și furios - să fie în acest caz, înțelepciune și răbdare, să încerce să afle motivele.
  • Apropo, acest vis poate însemna, de asemenea, că o femeie care într-un vis a văzut o fată care îi lipsesc calitățile naturale de pur pentru femei - sensibilitate, moliciune, maleabilitate.

Sugari. Interpretare vis Tsvetkov

De ce visul unui copil în brațe - o femeie on-line

Interpretare vis Hasse și explicația lui de somn pentru copil

Downers alte comentatori: ce visează copil în brațele ei

  1. Visul Yuri Longo de firimituri de san identifica cu înșelăciune, poate implica. vă amăgească orice persoană din mediul dumneavoastră. Mai ales, nu cred promisiunile: nimeni nu este de gând să le efectueze.
  2. Vis carte Sigmund Freud dă următoarea interpretare: în cazul în care visul pe care aveți și să poarte un băiețel sau fată este în așteptare pentru tine idilă de familie, relații armonioase în toate, inclusiv sfera intima.
  3. Domnișoara Hasse afirmă că vis în care se agită nou-născut, așa că el a mers la culcare, promite bucurie și fericire în viața de familie.

Cum de a afla sexul copilului cu ajutorul unui vis?

Diferite comentatori și spiritualitate converg într-o singură: femeile gravide, care au văzut un vis asemănător, poate determina sexul copilului ei nenăscut. Dar ce ar trebui să fie visul? Copilul în brațe (băiatul), un om promite nașterea rapidă a băiatului, dar dacă țineți copilul, fata treaz se așteaptă. Desigur, nu puteți crede orbește în ea, dar, în funcție de mai multe femei, această metodă de determinare a sexului este adesea profetic.