De ce visul unui copil în brațe, sonmir

Copilul de multe ori în vis vine la cei care sunt în viața reală de așteptare pentru ceva nou și important. Dacă sunteți interesat, ceea ce un copil vis în brațele ei, este important să ne amintim toate detaliile din vis. Cel mai probabil, va fi capabil de a realiza planificat, punând o cantitate mare de efort.De ce visul unui copil în brațe, sonmir

Un vis în care ai avut ocazia să se balanseze un copil bolnav, avertizează că, în realitate, vă așteptați greutăți și dificultăți. Este vital să nu plece și a început să încerce să treacă testul cu demnitate. Perseverenta si curaj pentru a vă ajuta să obțineți o viață mai favorabil și fericit. Dacă sunteți conștient de copil - nu este sănătos, atunci va trebui în curând să-și asume sarcina doar de nesuportat. În plus, acest vis - un semn clar că starea mentala negativ. Este posibil ca acest lucru ar putea duce la consecințe dezastruoase și problemele reale de sănătate.

Copilul a fost plâns foarte mult în somn? Deci, visul prezice depresie, a scăpa de faptul că nu va fi ușor, ajutor de la prieteni și rude au la îndemână. Dacă nu ați putut pune jos copilul, dar în cele din urmă face acest lucru, atunci problema va fi rezolvată, acesta va fi capabil de a obține rezultatul dorit. complicații grave promite un vis în care copilul și a plecat pe o ieșire violentă. Doliu și de așteptare pentru cel care a ținut la îndemână un copil trist, tulburat.

Dacă se agită copilul cu mâinile murdare, atunci se va confrunta cu ghinionul pur și multe dificultăți. Noi vorbim cu el? Deci, vă puteți pribolet în curând.

profit monetară este în așteptare pentru cel care ținea copilul în somn, aruncat de cineva. Cel mai probabil, va veni dintr-o dată, atunci când nu va fi nimic pentru a conta.

Ei bine, dacă ai scuturat un copil zâmbind cu mâinile curate. Acest vis indică încrederea și puterea voinței visătorului. Aceste calități vor ajuta să vă atinge obiectivele și să ia locul lor de drept în societate. Toate dorințele devin realitate de o femeie care nu numai că a ținut copilul în brațe, dar el hrănit. Vis promisiuni carte care nu au nici măcar să facă nici un efort, tot ceea ce se va întâmpla de la sine.

Important pentru interpretarea și sexul copilului. În cazul în care femeia visător văzut în vis băiatului în viața reală apare noul ei pretendent. Fata la mâinile de apeluri să fie extrem de atenți să nu pierdeți momentul potrivit pentru a fi fericit și de succes. Dacă vei asculta de camera, puteți avea succes în afacerile creative.

Dacă un om a fost exploatație în somn în brațe un copil - băiat, care, în realitate, ea va avea un nou cel mai bun prieten. Este posibil ca aceasta se datorează îi va fi rezolvat o problemă importantă.

Un vis în care un copil pe mâinile tale erau goi, prevestește necazurile și neliniștile. Ar trebui să conectați toată mintea ta, și răbdare pentru a minimiza consecințele. De asemenea, v-ar face bine să se înroleze sprijinul unui prieten loial, care ar putea cu tine pentru a trece prin unele dificultăți.

Un vis în care sa întâmplat să fie pe copil mâna altcuiva, avertizează că trebuie să-și asume necazurile și problemele altor oameni.

Destul de ciudat, dar copilul mort în brațe - este un semn favorabil. Acest lucru marchează un vis pentru a scăpa de probleme și lucruri inutile, idei, oameni.

Alerta ar trebui să fie visătorului, care ținea un copil de dormit. Există riscul ca cineva te va provoca o lovitură neașteptată în partea din spate. Somnul poate vorbi despre experiențele din trecut pentru o lungă perioadă de timp, nu vă va da pace de spirit. Dacă vă simțiți relaxat și fericit, este, din păcate, nu pentru mult timp. Doar să fie conștient de oameni, pentru a evita dificultățile în a face cu ei.

Femeile gravide au visat un copil în brațele ei prezice o livrare ușoară și recuperare rapidă a acestui proces complex.

Nu cred că visul este o reflectare a sentimentelor și emoțiilor noastre, care se confruntă în viața reală? Se poate visa că eu capul și împărtășiți? Faptul că am avut din nou acest tip, pe care am hrănit de carne într-un vis (de fapt, a avut o conversație cu el un avertisment). Visul meu: eu și o altă fată (un somn ca un prieten, dar nu sunt familiarizați cu) sunt într-o cameră cu doi tipi. Din aceste baieti amenințarea de viol, cred că din comportamentul unui tip, tipul va violeze prietena mea pe pat, dar mă tem că voi face rău, și planul cum să le păcăli și de a ajunge la ușă pentru a scăpa. Mai mult decât atât, această amenințare dispare și un alt tip pe care îl văd o pungă mare cu cărți, el vine la mine și dă o carte mare o dată în 3 mai mult decât formatul obișnuit (executat ca un album sau o carte pentru copii), am făcut-o frunză, prin și a vedea că frunzele de pe partea de sus a plantelor colorat unt, spun acest tip și să se întoarcă cartea la el. Am înțeles că această carte, el a vrut să-mi dea, dar eu „a respins“. Și tipul ăsta - acesta este un tip familiar, și el merge undeva, am înțeles că se întâmplă o dată. Am purta șosete. El se întoarce departe și nu spune stins lumina (lumina se arde când se întoarce). Eu tare el începe să vorbești, aproape strigând că el merge la mireasa, și cât de rău se comportă, el nu neagă că el a fost lăsând la o dată, dar cu emoțiile sale de mână, în general, nu, dar eu sunt aproape de isterie, încercând să transmită să-l că el face rău cu femeile. Mama apare și spune ceva, dar eu tipa, nu se poate vedea unde se duce, cred că mi-a spus să se comporte mai liniștit. Asta e visul. Cred că în acest vis, am spus ceea ce am vrut să spun, în realitate acest tip, m-am gândit la asta cu o zi înainte. Acesta este visul - o reflectare a emoțiilor mele. În realitate, într-adevăr merge la mireasa alege așa prietena lui trăiește. Dar iată ce înseamnă să carte, el a vrut să-mi dea, și ce face această tranziție: omul de la care amenințarea (și apoi a mers), devine tip familiar. Și ce face fraza: „Nu opriți lumina“? Într-adevăr, această fostul iubit, comunicăm doar în cazul. Dar apoi am avut vise că el este prins. I-am spus despre ei (înainte de această conversație a avut un vis în care am hrănit-l carne). Cum poate fi înțeles acest lucru? Și cum am dreptate? Spune-mi, te rog.Alla, sunt de acord cu opinia ta, este într-adevăr un vis visat în fundal, ca și cum programate de tine. Singurul lucru pe care îl va adăuga: Cartea de ulei pe paginile - aveți nevoie de înțelepciune și chiar un mic truc pentru a iesi de a vorbi în avantajul lor. Fraza despre lumina poate spune că nu ar trebui să se grăbească într-o decizie: nu este nevoie să ardă toate podurile, dar du-te pe cale nu este în valoare. Dorința de a ajunge la ușă - pe care doriți să amâne dialogul, conversația, opri la un moment dat.

Vă mulțumim! Foarte ciudat, dar apoi am avut un vis un vis în care a existat o carte, de asemenea. În general, aceasta este doar a doua oară când am vis de o carte, și cu ambele vise a fost acest tip. Visul meu: Eu stau în pat și a citit o carte, uita-te sub pătură și am văzut că eu mint gol, se acoperă cu o pătură. Și dintr-un motiv m-am gândit vine să citesc acest tip de carte, eu nu-l văd, dar sentimentul de undeva în apropiere. Că la început mă întreb, el îmi oferă o carte, și apoi cred că pentru a da o citire. Poate că e răspunsul meu subconștient? Ce este?

Alla, este posibil ca v-ar dori să vadă omul care ar fi lângă tine (nu o persoană anume, și unele generice) - înțelegi, și tu știai. Poate că acum nu este suficient de înțelegere. Nuditate spune ca intelegerea nu este doar la suprafață, în unele chestiuni de uz casnic, dar mult mai adânc în suflet, gândurile, aspirațiile.

Și o altă întrebare: Dacă eu văd un om într-un vis, cu care vorbesc, și el a fost mai înalt decât mine în jur, ca și cum am fost așezat și el a fost în picioare, dar nu vine aroganță că se înțelege prin ea? Și noi sunt aproximativ egale în statutul social.
Și dacă nu răspunde, nici o emoție din partea lui, ceea ce înseamnă indiferența sau că, în realitate, el nu a auzit acuzațiile și, prin urmare, emoțiile reale nu va trebui să dormi pe oamenii mei de sarcină? Vă mulțumim!

Bine ai venit! Sunt într-un vis pe scări, și a mers spre mine (l) femeie frumoasă și copil alăptat. Sunt într-un vis în durerea de inimă, pentru că nu există nici un copil. Cum să înțeleagă acest vis?

Sasha, este posibil ca dorința de a fi îndeplinite în viitorul apropiat. Fii pregătit pentru schimbare. Este posibil că veți obține că pentru o lungă perioadă de timp să se gândească.

Bine ai venit! Am visat joi un svetlenky baietel cu o claie de păr creț. A fost vesel. Și am știut că era copilul cuiva. Îi plăcea mama. Am plantat în oală. Și a intrat într-un pic (scuza pentru detalii).

Elina, este posibil să se obțină profit, prosperitate. În general, copilul poate visa la dorit efectua.

Am uitat să scriu că eu sunt acum în poziția.

Bine ai venit! Am avut un vis în care mă plimbam pe trotuar cu fiul său într-un cărucior. În realitate, am un fiu de șapte luni, și în somn a privit mai tânăr și căruciorul în care am fost că transportă era o jucărie. Ambulant aplecat într-o parte, iar copilul a căzut din ea și a căzut într-o baltă. El nu a fost rănit, nu este murdară, și a izbucnit în lacrimi. Am luat-o și a pus-o înapoi în trăsură. Am avut o teamă că el ar putea să înghită apă murdară și se îmbolnăvesc și furios pe mama ei, care a colectat transportul greșit, din cauza a ceea ce copilul a căzut din ea. M-am dus la casa lui, dar nu am avut cheile. Am început să sun la interfon, dar a dat seama că nu știa numărul apartamentului, așa că ne-am mutat. Dintr-o data a deschis vecinul de ușă. M-am dus în pridvor și a fost surprins să găsească o mulțime de camere diferite, la parter, mobilat cu mobilier tapițat. Vecinul mi-a explicat că aceasta este camera de oaspeți și dacă oaspeții vin la mine, eu nu le pot invita la apartament, și întâlni cu ei într-una din aceste camere. Când m-am dus la apartamentul meu, am văzut că ea, de asemenea, pare neobișnuit, o mulțime de camere diferite, și am fost în căutarea unui loc unde am putea mânca, arunca gunoiul, etc. Tot ce a fost nefamiliare. Nu a fost mama mea, prietena și alte câteva persoane. În realitate, casa mea este să fie demolată și am pentru a obține un apartament în noua casă. Poate că acest vis este în mișcare rapidă?

Olga, punctele de vis la o anumită experiență, este posibil ca, din cauza graba și luarea rapidă a deciziilor sunt tot felul de neînțelegeri. Vis plină de necazuri și griji. În mod avantajos, copilul nu este murdară în noroi într-un vis, și totul a fost bine - în acest caz, gândurile tale vor fi înlocuite cu cele pozitive. Moment cu apartamente și camere, cred semn bun muta în realitate, sau pregătește în mod activ pentru ea.

Am într-adevăr mutat în curând într-un apartament nou. Dar mutarea sa dovedit a fi pripit. Noul apartament a fost o mulțime de deficiențe de construcție, precum și o problemă cu actele. Ar fi mai bine dacă am întârziat muta timp de șase luni. Inițiatorul mișcare a fost doar mama. Acum, cele mai multe dintre problemele rezolvate. Ai spus că este corect!

Olga, cred că lucrurile se vor îmbunătăți în viitor. Cu noi locuințe este întotdeauna dificil să se stabilească din nou viața complicată.

Alo Am avut un băiat -mladenets în scutece pe mâinile mele. Am înțeles că acest lucru este copilul meu, dar eu nu știu ce să facă cu el. Gândurile în capul meu, de ce nu vreau, nu voi. Stânga pe raft printre pulovere, stânga, apoi mi-am dat seama de ceva, a venit înapoi pentru el. I-am spus, el îmi zâmbește, luând în brațele mele și cred că - ei bine, lăsați-l să fie. O săptămână în urmă, a visat de o fetiță care a devenit pentru mine pentru a eticheta de-a lungul, am luat-o cu mine, am înțeles că este bunica mea mort de mult timp. Ajutor pentru a înțelege că eu sunt obligat să fac.

Galina, este posibil ca toate aceste vise înainte de ai gândit vreodată despre nașterea copiilor. De multe ori sub forma unui copil ar putea fi ceva nou pentru noi, unele schimbări în viață, care sunt asteptata de mult timp, dar nu au fost încă puse în aplicare.
După vis, puteți aștepta, de asemenea, o surpriză suficient de puternic, modificările nu vă va ține în așteptare.

Buna ziua! Am avut un vis în care a trebuit să depășească un obstacol, ceva de genul o bară orizontală, care era pe drum. Urca pe bara orizontală și să continue pe drum am fost ajutat de un om. Când vom depăși această creștere, a devenit clar că este un copil într-un scaun cu rotile, se pare, un băiat de aproximativ 3-6 luni. Apoi am continuat cu acest om. Când am fost într-un fel de un apartament, am început să întreb pe omul despre care el a fost și cum sa întâmplat că el însuși a crește un copil fără mamă. El a spus că a fost un om foarte celebru, și a fost surprins de faptul că nu l-am recunoscut. I-am răspuns că mă uit rar la TV, pentru că foarte ocupat. Când a fost întrebat în cazul în care mama copilului, el nu a răspuns. Suntem împreună cu el a început să aibă grijă de copil.

Olga, punctele de vis într-o oportunitate interesantă în viața ta. Cel mai probabil, se va deschide în mod accidental, de exemplu, în cursul rezolvării unei probleme.
Vis perspective promisiuni, noi cunoștințe, comunicare.

Bine ai venit! Astăzi, în noaptea de Paști, am visat că am dat naștere la o fată. Îmi amintesc că a zguduit copilul în brațe (era înfășat), să-i alăpteze. Și foarte fericit. Tatăl copilului meu a fost prietenul meu. Si ca am fost într-o cameră privată, dar dintr-un motiv ea a fost la munca mea. Ultimul lucru pe care îmi amintesc că am fost externat si colegii au adunat să-mi felicit și eu sunt foarte frumos, subțire, cu părul. Vă rugăm să ne ajute să descifreze vis, pentru că am înțeles că este ambiguă. Vă mulțumesc foarte mult în avans!

vis care promite auspicious împlinirea unei picioare lung dorinta, intenții, planuri.

Visele cu vis de copii nu este prima dată, primul a fost un nou-născut zacand înfășurat într-un scutec pe cap un capac, minciună ca un scaun sau acest tabel este scăzut, purtat pe mâinile sale, el se spală, dar sexul copilului nu a putut face afară, era în casă Omul; al doilea - copilul este deja un pic mai mult, am mers cu un cărucior frumos roz, există o fată într-un tricou și un scutec pe stradă de vară, căldură, și apoi mă găsesc în casă - copilul într-un scaun cu rotile este, eu sunt doar rău de mare ei, râzând fată de lângă sora, eu sunt ceva să vorbesc cu ea despre ce - nu-mi amintesc vechea casă o dată; Recent am avut un test de sarcină cu 2 fâșii. Ieri nou-născut a visat din nou, transporta pe mâinile sale, el îmi zâmbește, apoi pune-l pe canapea, vreau pentru a corecta un scutec, deoarece autostopul, mototolită toate, dar nu pot face acest lucru, nu funcționează, vă rugăm să ajute chiar pe lângă mama prietena, ea râde, se arată am încă o dată la îndemână să-l primească. De unde știi toate astea? Multumesc anticipat).

Xenia, este posibil ca visele sunt profetice și de fapt te va aștepta în plus viitorul familiei.