De ce visul unui copil într-un vis (interpretare de vis), la care visa copiii

În fiecare zi, într-un vis, ne petrecem de la 5 până la 9:00, și a trăit acolo toată viața ta. Din cele mai vechi timpuri, oamenii trebuie să vise au avut o atitudine specială. Unii au crezut că visul - o iluzie a morții, alții că se deplasează în lumi paralele.Dar toate au fost de acord, în opinia că visele sunt prevestitori pentru oameni ambele evenimente bune și rele. Prin urmare, chiar și în cele mai vechi timpuri a fost inventat Downers, în cazul în care subiectul vis este analizat în detaliu din diferite perspective.

În analiza viselor, este important să se ia în considerare informațiile din surse diferite, astfel încât să obțineți o predicție mai detaliată și obiectivă.

Vise care ai visat de copii, poate fi complet diferit, atât în ​​conținut și în culoarea emoțională. Este important să se acorde o atenție la starea în care ești treaz, te confortabil sau anxios, care este. Pentru a. Ea poate afecta, de asemenea predicție. Deci, ce vis copiii?

A existat un băiat

În primul rând, dacă ai visat despre copii, ar trebui să acorde o atenție la sexul copilului.

1. Ce băiat copil de vis? Să ne întoarcem la literatura de specialitate, în cazul în care într-o interogare motor de căutare sonnik cadran: băiat copil, atunci vei fi informat că visul depinde de starea emoțională a tinerilor oaspeți.

Pentru a vis de un băiat care zâmbește și are un interes activ pentru tine, într-un eveniment foarte bun. Fortune a apelat la care vă confruntați, veți găsi o surpriză neașteptată și plăcută sau știri. Dacă ați avut un baietel care este trist sau rănit, acesta prevestește un tam-tam și fără griji.

2. Ce băiat copil de vis, înțelegem. Și asta este ceea ce vise fetita?

Pe lângă faptul că va avea o oportunitate unică de a ei înșiși și calitățile lor pozitive, talentele și abilitățile exprimă în cele din urmă, să fie pregătit într-un timp scurt, veți găsi un val de emoții pozitive, astfel încât v-ar fi lipsit de sens să mergi, vei merge pe warpath, și șuvoi de creație idei. Aceasta este ceea ce vise fetita.

Dacă da naștere, astfel că este o redresare financiară remarcabilă, pentru proiecte noi si sa avanseze in cariera.

Potrivit mici vis de carte de Veles, fată vise de copil o surpriză, știri neașteptate. Și dacă ai avea un copil fata de sugari, aceasta prevestește o nunta rapida, dar nu neapărat de a ta, probabil, în viitorul apropiat, va fi capabil de a vizita nunta cuiva.

De ce vis de un copil nou-născut? copil nou-născut simbolizează un nou început, acesta poate fi fie un nou proiect sau o nouă relație. Totul depinde de sexul copilului.

  • Când ai avut un baietel, ea promite succesul financiar și proiecte noi.
  • Fata nou-născut visează la noi romantism și curtare, sau alte dvs. semnificative (dacă aveți deja unul) va face noutate în relație.

Ce un copil de vis? Este un simbol de fericire, prosperitate și succes. Dacă ați fost de așteptare pentru reaprovizionare, și ai avut un grudnichok, înseamnă că, în curând ai descendenților.

Dar de ce vis copil, în cazul în care acest lucru este krovinochka dvs. din viața reală, dar de o vârstă diferită? Visul prevestește revalorificare. Viteza va avea loc, care va consolida comune fundamentele morale și etice.

Dacă ați avut un copil la varsta de 3-5 ani, marchează începutul creșterii personale interioare. Simțiți-vă liber pentru a începe să meargă la formare sau să caute un antrenor cu experiență.Pe de arme sau într-un cărucior

1. Ce un copil vis în brațele ei? Păstrați un copil în brațele ei în somn - o relație de dragoste, care este de natură să conducă la căsătorie și procreare.

Există o altă sugestie, ce vis copil mic în brațe, predictori lui expres Meridian - acest lucru înseamnă că țineți deja fericirea în mâinile tale, ai noroc de coadă, acum principalul lucru - nu-l pierdeți. Încercați să analizeze evenimentele recente din viața sa și să înțeleagă unde se află succesul viitor.

2. Dar, așa cum a susținut de interpretare modernă vis, un copil într-un scaun cu rotile - acesta este un simbol al călătorie, în viitorul apropiat va merge la un nou oraș sau țară.

Mai multe opțiuni, de ce viseaza copii mici:

  • Dacă ne uităm la cartea de vis din Ucraina, copiii într-un vis prevestesc bogăție și plăcută în toate privințele treburile, precum și pregătirea pentru trecerea la o casă nouă.
  • Dacă ați avut un copil de sex opus cu tine, înseamnă că circumstanțele vor dezvolta în așa fel încât va fi necesară pentru a demonstra calitatile masculine, cum ar fi fermitatea, calmul și să se concentreze asupra rezultatelor.
  • Uită-te la cartea de vis Gypsy, copii de vis Interpretarea pe această bogăție prevesti, moștenire neașteptată sau o afacere foarte bună.
  • Pentru a vis de negro - pentru a schimba planurile, ci ca urmare a acestor schimbări juca doar în favoarea ta.

Unii maeștri de analiză vis spun că întrebarea - ce visează copiii? - cu siguranță nu este ușor de răspuns. Analiza ar trebui să acorde o atenție la detalii atât pozitive, cât și negative, ca un vis - este o oglindă, și de multe ori negativ prezice ceva bun în ea.

alte imagini

1. Deci, în condiții de siguranță pentru a spune, ceea ce un copil vis plânge, este, valori foarte contradictorii dificile. Unii susțin că rata va absorbi viața de zi cu zi gri și un sentiment de sărbătoare vă va lăsa, alții, dimpotrivă, spun ei vise lacrimi de râs, bucurie și distracție distracție.

2. De ce visul unui copil bolnav? Cel mai adesea, această viziune spune că timpul pentru tine pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și să vizitați un medic, sau poate merge la SPA, sau pentru a merge la un sanatoriu. In ultima vreme, ai petrecut o mulțime de energie, iar acum trebuie să-și recapete puterea și echilibrul energetic.

3. Este important să locuiască separat asupra a ceea ce visează moartea unui copil. De obicei, aceasta este, sau o veste bună, sau prosperitate materială. Un alt vis al morții ceea ce copilului, este o schimbare în viața ta.

În cazul în care copilul a murit pe mâinile tale, atunci ar trebui să se gândească la o nouă afacere pe care le încep. Poate că ar trebui să facem ajustări la acesta sau întreprinde un alt proiect.

A visa ca un copil nu a murit în brațe, și, de exemplu, în leagăn, promite că în viitorul apropiat, nu trebuie să se aștepte știri de la rude îndepărtate. Poate că unele dintre ele are nevoie de ajutorul tau.

Ei bine, în cazul în care copilul a murit în fața ta o moarte violentă, atunci trebuie să se gândească la ceea ce fanii ei înșiși dacă să interzică ceva pentru sine. Și începe deși uneori indulgent cu sine, auto-limitare, deoarece vă va aduce nici un bine.

4. Dacă ai avea un baietel sau fata care este pierdut și caută mama lui, în curând vă va ajuta consiliului sau de afaceri, oameni care Dator nu va merge.

Dintr-o dată, într-un vis am pierdut fiul tău, atunci ar trebui să acorde mai multă atenție finanțelor lor, o revizuire a tuturor cheltuielilor planificate și să încercați să vă păstrați în mâinile lor în timpul următoarei cumpărături.

Astfel, principala problema - ce visele copiilor, putem spune că pentru ceva bun, pentru a schimba și noul, lucrul cel mai important - este atitudinea ta față de viziune. Dacă credeți că acest lucru este un semn bun, acesta va fi astfel.

De ce visul unui copil într-un vis (interpretare de vis), la care visa copiii
Ce să vezi grădiniță într-un vis?
De ce visul unui copil într-un vis (interpretare de vis), la care visa copiii
De ce văd o sirenă într-un vis?
De ce visul unui copil într-un vis (interpretare de vis), la care visa copiii
Ce să vezi spitalul într-un vis?
De ce visul unui copil într-un vis (interpretare de vis), la care visa copiii
Ce să vezi rechini într-un vis?