De ce visul unui cuțit (interpretare de vis), visul cuțit

Snyaschiesya noi obiecte ascuțite de multe ori sunt un simbol al patimilor acute. lama ascutita - este cu siguranță unul dintre aceste semne. Downers au propria opinie despre ceea ce un cuțit de vis: aceasta înseamnă și nunta viitoare, și posibil trădare - totul depinde de detaliile.Cuțite însoțite omenirea încă din cele mai vechi timpuri, ei erau o armă, iar unul dintre instrumentele cele mai utile în viața de zi cu zi și ambarcațiuni. Lamele pot fi periculoase dusmani, și asistenți buni, astfel încât cuțitul în somn și bun, și periculos.

cuțit sonnik Rare solicită un semn rău, dar acest lucru poate fi interpretat într-un alt mod: omul de vis cuțit atunci când trebuie să se adapteze comportamentul lor. Dacă ați avut un cuțit, ar trebui să ia în considerare ceea ce avertismentul a vrut să audă.

Cuțit într-un vis - este unul bun, care te va salva de la erupții cutanate, pas greșit. În acest caz, lama putem visa în mod diferit.

 • Acesta poate fi o mare și strălucitoare.
 • Sau vechi, ruginite și rupte.
 • Fii articole de uz casnic sau arme.
 • Intins pe masă sau să cadă pe podea.
 • Nu poate fi una, ci „în cadrul companiei.“

Să încercăm să dau seama ce un cuțit de vis, pe baza detaliilor. În primul rând, ia în considerare situația în care vă aflați în visul tău vedea doar obiectul, dar nu există nici un eveniment.

În întunericul din oțel fulgeră ...

1. vis de cuțit mare indică faptul că visătorul este înclinat să exagereze, în special problemele din viața ta „făcând munții din molehills.“ Acest vis înseamnă că nu ar trebui să ia în serios problema mai mult decât sunt în realitate, iar apoi cheile de la soluția lor va fi mult mai ușor pentru a ridica.

2. Lungimea lamei prevestește unor evenimente neplăcute neașteptate, care, de altfel, sunt în măsură să dea naștere la o avalanșă de emoții negative în tine și cei mai mulți oameni din mediul dumneavoastră. Cuțitul mai puternic strălucitor, mai tare avertismentul: nu da frâu liber emoțiilor, la focul conflictului nu a distrus atmosfera de bună familie și din cercul de prieteni.

3. Visul sa dovedit a fi un cuțit tocit - care înseamnă experiență pentru prieteni și rude. Pe de o parte, este lăudabil, dar pe de altă parte - dorința de a controla situația poate provoca o reacție negativă, precum și rău pentru sănătate. Acest vis vă poate avertiza că ar fi în valoare de mai multă încredere în casa lui.

4. Dacă ați avut un cuțit ruginit, unele Downers scurte cred că visul înseamnă o situație de conflict cu partenerul tau, unele certuri și certuri. interpretări mai detaliate explica: probleme pot fi evitate dacă faci acest efort, adică, să nu inițieze o ceartă, pentru a trata un iubit-o cu o mai bună înțelegere.

5. Millerovskiy sonnik cuțit rupt consideră vestitor a ceea ce visele tale nu vor deveni realitate.

cuțit rupt în acest caz, este văzută ca un simbol al frustrare, dar interpretări moderne spun, un cuțit rupt pentru a vis - un avertisment. În realitate, este necesar să se evalueze în mod obiectiv punctele forte și abilitățile lor, nu construiesc castele în nisip, iar apoi proiectele vor găsi o șansă de a deveni o realitate.

6. Pentru a vis de un cuțit, al cărui loc în bucătărie, înseamnă că, în zilele următoare pot fi urmate de eveniment foarte liniștită și plăcută - o invitație pentru o plimbare sau un picnic, într-o călătorie, și chiar și la o dată.

Dar dacă într-un vis sa dovedit a fi o luptă cuțit sau de vânătoare, ar trebui să fie vigilenți. Acest vis înseamnă că cineva a început o provocare împotriva ta sau o ticăloșie - aveți nevoie pentru a crește vigilența, pentru a aduce atacator pentru a curăța apa.

8. Oamenii ca tradiția spune că un număr mare de lame pe sala de mese sau masa de bucătărie într-un vis solicită să fie mai economice, pentru că altfel vă puteți găsi într-o situație financiară dificilă.

O sabie, a apărut într-o viziune pe perna patului, promit un cadou neașteptat. Pentru a vis despre un cuțit care se încadrează pentru o femeie înseamnă a avea în mediul său de un om care cerșește literalmente o cunoștință mai aproape.9. Pentru a vedea visele în noapte multe lame - nu este doar un avertisment și un semn că ar trebui să se oprească și să se gândească din nou și rescrie strategia de comportament. În timpul mai multor cuțite mele - există o mulțime de ispite și ispite, și dacă da, puteți aduce o mulțime de pericole pe cap. Salvați-le poate evalua în mod adecvat situația și calcularea exactă a fiecărei etape ulterioare.

10. O explicație interesantă oferă o interpretare de vis țigănească, în cazul în care visul sa dovedit a fi un pix-cutit (pliabil). Potrivit cărții de vis, un vis prevestește o ceartă, care, cu toate acestea, ar fi „gol“ și va fi foarte repede uitate.

regula de metal

Ca un pistol pe perete, ca rezultat obligat la foc și cuțitul în somn, în cele din urmă se dovedește a fi implicate în acțiuni diferite. În timpul nopții de odihnă ai putea vedea un cuțit în mâna cuiva - este o explicație pentru somn, se angaja să ascuți lama - obține o altă interpretare.

Cei mai mulți oameni cer cartea de vis, ceea ce înseamnă următoarele:

 • Ascute un cuțit.
 • Ține-l în mână.
 • Taie-le ceva.
 • Arunc-o.
 • Dă un cuțit sau de a primi ca pe un cadou.
 • macete grevă.
 • Atac cu o lamă este făcută persoanei care visează.
 • Lama este în sânge.

Acesta ar trebui să analizeze diferitele parcele, care implică lame și ustensile de bucătărie. Pentru că altfel foarte ușor să se amestece în sus semnalele trimise de destinul nostru.

1. ascuți cuțitul într-un vis, ca regulă, reprezintă o oportunitate de a face pace cu dușmanul de mult timp, și chiar inamicul. Aceasta poate însemna, de asemenea, că trebuie să efectueze munca neiubit pentru a menține familia bine.

Dar curat arme lama sau ustensile de bucătărie tradiția populară consideră că un vestitor de nunta.

2. Ce cuțit de vis, pe care îl țineți în mâinile tale pentru locul de muncă? De exemplu, un cizmar, care au ceva să taie? În vis, trebuie să lucreze cu lama - și viața în viitorul apropiat, va trebui să lucreze neobosit, - ar trebui să tune într-o stare de lucru.

3. În vis, se taie produse, cum ar fi carnea. - un vis avertizează împotriva cheltuielilor în mod nejustificat de mare încât poate solicita casa ta. Trebuie să taie ceva - cel mai probabil, în realitate, va trebui să facă concesii serioase și compromisuri pentru a-și atinge scopul.

4. Scoateți cuțitele pe care le arunca la o țintă - o viziune avertizează asupra comportamentului indecent care pot pătat grav reputația.

5. În vis te ascunde arme albe - fie în spatele sau în scorbura unui copac, sau oriunde altundeva - atunci iti dai seama incorectitudinea unor acte comise de tine, dar în același timp, încercarea de a face cu privire la „schelete dvs. în cabinet de „nimeni nu știa.

6. Ce vise cuțitul în somn, în cazul în care ați găsit-o? Acesta este un alt avertisment: Să fie capabil să păstreze secretele. Detractorii fericit să folosească acest „insider“ informații împotriva ta.

7. Pentru a elimina lamele, pe care le-am prezentat, - în realitate aminte de plata la cererile, care sunt de cotitură pentru tine. Poate fi ca fiind de acord să ajute pe cineva, te iau pe responsabilitate prea mare. Dă obiecte ascuțite ei înșiși - vor fi în măsură să rezolve problemele cu ajutorul altora.

8. Pentru a elimina cuțitele, pe care le cumpără - ambițiile dumneavoastră necesită satisfacție, este necesar să se acționeze mai activ. Pentru a selecta cineva arme cu lama - de fapt, adversarul tău se retrage, fără intervenția dumneavoastră.

O astfel de sânge diferit

Cei mai mulți oameni sunt îngrijorați atunci când au vise în care există un atac, lama strălucitoare și vărsare de sânge. Vis interpreții susțin că viziunea nu este la fel de înfricoșător pe cât pare la prima vedere.

Vedeți-vă într-un vis în rolul criminalului cu un cuțit în mână - un semn bun: un proiect riscant, în realitate, va fi de succes. Dar, pentru a ataca și de a răni pe cineva vărsat sânge înseamnă că personajul tău poate face un deserviciu pentru tine. Nu este necesar să se încalce principiile morale, să nu fie într-o situație foarte neplăcută.

În vis, te-ai lovit în spate - în realitate prieteni imaginari ai grijă: acestea sunt pregătite și să lovească din nou, „în jurul valorii de colț“ - desigur, nu literal. Dar acest „atac“ poate fi pentru tine o lovitură neașteptată în partea din spate, care poate permanent destabilizeze.

 • Dacă sunt atacați și răniți în viziunea ta în stomac, și ați văzut sângele, - în realitate, ar trebui să acorde mai multă atenție problemelor de familie, în scopul de a evita problemele interne grave.
 • Dacă visezi sunteți rănit și sângerare, dar a reușit să scape - problema va fi rezolvată nu la costul de mari eforturi.
 • se raneasca la sânge în vis - în viață vă puteți aștepta la profit. carte de vis idiomatică, de asemenea, spune că o lovitură de cuțit cuțit și a vedea sânge - sa-si reconsidere planurile lor de viață. Și răni un alt macete - sa te iubesti.

De ce visul unui cuțit (interpretare de vis), visul cuțit
De ce am avut un șef?
De ce visul unui cuțit (interpretare de vis), visul cuțit
De ce vis de un templu?
De ce visul unui cuțit (interpretare de vis), visul cuțit
De ce vis de râs?
De ce visul unui cuțit (interpretare de vis), visul cuțit
De ce am avut o petrecere de absolvire?