De unde știi că are o aventura - femeie e zi

Conform statisticilor, aproape 75% dintre barbati schimba - poate fi un flirt sau pe termen lung relație casual, pe partea. Există mai multe motive explicite și implicite pe care le puteți vedea dacă există o altă femeie în soțul ei.Cum știu că soțul meu are o alta: semne clare

Femeile de multe ori ciuma ei înșiși și pe cei dragi lor eterna întrebare: Este un soț iubitor nu se schimba? Orice modificare a comportamentului perceput ca un fapt bine definit al adversarului. Dar, în materie de dragoste nu este atât de simplu.

  • De unde știi că are o aventura - femeie e zi

De unde știi că are o aventură? Au existat apeluri și SMS-uri, la care el nu a făcut-o.

Simptomele de adulter de sex masculin:

Cele mai evidente și neplăcute semne de infidelitate - disponibilitatea de prezervative în portofelele sau apariția bolii unei femei, care se transmite prin contact sexual.

Schimbările în comportamentul de sex masculin nu sunt întotdeauna asociate cu prezența unui rival. Uneori, un om vreau doar să schimbe ceva în viața lor. Sau poate că el încearcă să câștige din nou iubita lui, aici și a decis să se schimbe.

Când să fie vigilenți:

  1. Omul devine foarte atent, îndeplinește toate capriciile de sex feminin. Poate spune vina dupa infidelitatea. Dar este posibil ca el reconsiderat comportamentul său și a decis să acorde mai multă atenție la femeia pe care o iubește.
  2. dragoste bruscă pentru acest sport. Dorința de a arata bine poate fi cauzata de o nouă iubire. Uneori, un stil de viață activ - una dintre viziunea corporativă a companiei.
  3. Modificări în stil de îmbrăcăminte, constanta dulap reaprovizionare. Diferite crize de vârstă sunt specifice bărbaților, care de multe ori duce la o schimbare de imagine, comportament, stil.


De multe ori, schimbări în comportamentul oamenilor pot fi cauzate de probleme la locul de muncă, datorii, orice dependențe. În acest caz, femeia ar trebui să arate tact și răbdare pentru a afla adevărata cauză a modificărilor.

Cum știu dacă soțul meu celălalt? În cazul în care se schimbă un om, el devine incredibil de resurse și foarte alert. Garantat, puteți vedea dacă există rivali numai în cazul OGBS - văzând soțul ei pe de altă parte, pentru a cere în mod direct, pentru a vedea reacția. În caz contrar, vă puteți baza doar pe intuiție a femeilor și dovezi circumstanțiale.

La un moment dat, soțul a început să se agațe de mine: du-te ca un soldat, nu este așa, nu înseamnă că, în general, tot ce era enervant. Ceea ce pur și simplu nu am făcut părul și-a schimbat, și o nouă rochie cumpărat și prietenii au adunat cu sau fără motiv, în cazul în care numai el a plecat acasă în curând. Dar apoi m-am simțit instinctiv un rival. Deși o lungă perioadă de timp nu a vrut să-l creadă. Și într-o zi a venit și a spus, bine, să divorț. Și el a spus că este o femeie, se iubesc. Și din acea zi, el a început să se deschidă pentru ea să meargă, nu ascunde de mine. Am decis să apeleze la mag, l-am găsit pe internet. Magician Tatiana a efectuat rituri și ritualuri. O săptămână a trecut, mage terminat de lucru. Soțul ei sa întors acasă. Și amanta lui, ne-am întâlnit la magazin câteva zile mai târziu. Soțul când i-am spus că nu mi-a plăcut și păstrați-l în afara familiei noastre. Acum, ca spat concurent merge. El mă vede de departe, iar pe de cealaltă parte a străzii merge. Am decis problema mea, datorită ei.